Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya şengül hala muhabbeti şike olayının dışına çıkarmak için çaba sarf ediyor.. fener düşecek düşmesine de bunlar hala hangi kafadaysa,pek yakıştırmıyorlar kendilerine..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Konvoya bak düğün konvoyu sanki

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• brüksel lahanası fb - kayseri maçlarıyla alakası olmadığını söyledi...kesin ts - kayseri (3-3 lük maç) da fb nin gönderdiği teşvikten bahsetmiştir)

Yorum

• su azizede metristen durmazdan mesaj gonderiyor nasil bi olay bu

Yorum

• Erman Toroğlu yutkunuyor
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bizim forumdaki sıkıntı büyük...kız diyor ki; Önder şike yaptı, gözlerimle gördüm, savcıya anlattım, bugün yarın açığa çıkar...

bizim forumun tepkisi : zuahahaha, öndere bak, facebooktan evlemiş...

xxxxx

yorumsuz...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu fb li taraftarlar toplanıp metris e gitmişler. başkan yanındayız diyorlar da, bu şike olayı kesinleştiğinde nasıl dışarı çıkmaya yüzleri olacak acaba. bu kadar salak mı bunlar...
                hani nerde sözde bilmem kac milyon taraftari olan takimin taraftari ???
                sadece 300 araba toplanmis

lafa gelince bizden büyük yok derler

Yorum

• Fb - kayseri ile alaksı olamaz zaten Önder o maçlarda oynamadı

Yorum

• Önder Turacının eşinin söylediklerinden sonra ;

Kayserispor - Trabzonspor maçında teşvik aldığı anlaşılmıştır ..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ben en çok Konya'dan şüpheleniyordum ama bir şey çıkmadı. fb maçında laylaylom oynadılar bizim maçta auta çıkan topa yetişemeyen Konyalı yerleri yumrukluyordu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• G.Ozdenak: "Faik ISIK, Fenerin amigosu mu?, bunlar show pesinde"
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ali Özcan

Kız sorunlu yani neyine güvenelim
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 3 bin TL'lik kaçamak
                            Trabzonlu Burak ve G.Saraylı Selçuk çarşamba gecesi kaçamak yaparken yakalandı
                            Reina’dan yalnız çıkan ikili yolda buluştukları hanım arkadaşlarıyla eve girerken görüntülendi. İddiaya göre paparazzilere 3 bin TL verip kurtuldu

Futbolcuların yakın çevresine göre ise Burak ve Selçuk para teklif etmedi. Aksine şantaj yapan paparazzilere ‘boyun eğmek’ zorunda kaldılar

bu da ne simdi

Yorum

• önder teşvik almış varsayarsak. o defansa 3 gol attık. valla helal olsun bize...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben en çok Konya'dan şüpheleniyordum ama bir şey çıkmadı. fb maçında laylaylom oynadılar bizim maçta auta çıkan topa yetişemeyen Konyalı yerleri yumrukluyordu.
                                fener-Konya maçı şike listesinde var..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X