İlk olarak legurhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerilmeye sıkıntı yapmaya hiç gerek yok....
Defalarca söyledim yine tekrar ediyorum....
Küme düşmeler olmayacak yok Tff yok MAA yok şu yok bu diye ısrar eden arkadaşlarımızın bizden sevinçle karışık bir özür borcu olacak en geç önümüzdeki hafta sonu....
Bu soruşturmayı başlatan irade sonunu getirecek bu böyle biline...
Kaynak;
1980'den bu yana ülkemizde meydana gelen toplumsal vak'alar üzerine 2 yıl gece gündüz çalışıp tez hazırlamış kişi ben.."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerilmeye sıkıntı yapmaya hiç gerek yok....
Küme düşmeler olmayacak yok Tff yok MAA yok şu yok bu diye ısrar eden arkadaşlarımızın bizden sevinçle karışık bir özür borcu olacak en geç önümüzdeki hafta sonu....
Kaynak;
1980'den bu yana ülkemizde meydana gelen toplumsal vak'alar üzerine 2 yıl gece gündüz çalışıp tez hazırlamış kişi ben..En son DURAS tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 01:10.
Yorum
-
Kaynak;
1980'den bu yana ülkemizde meydana gelen toplumsal vak'alar üzerine 2 yıl gece gündüz çalışıp tez hazırlamış kişi ben..7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Kaynak;
1980'den bu yana ülkemizde meydana gelen toplumsal vak'alar üzerine 2 yıl gece gündüz çalışıp tez hazırlamış kişi ben..
İnan ki kupa filan umrumda değil benim...
Fener düşsün...
Bak gör İstanbul da ki Bilbao maçını...
Ramazan günü o stad,sonuç ne olursa olsun,taşmazsa....
Ben TRABZONSPORLU değilim,olamam
O kadar eminim dolup taşacağına...
Bu taraftar işte o zaman stadlara dönüş yapacak...2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
- Tff' Başkanının sesi hiç titremedi konuşurken , benim hissettiğim bizim beklediğimiz şeyler çıkmayacak Tff' topu başka taraflara sallayacak gibi , benim tahminim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tff' Başkanının sesi hiç titremedi konuşurken , benim hissettiğim bizim beklediğimiz şeyler çıkmayacak Tff' topu başka taraflara sallayacak gibi , benim tahminim...
Yorum
-
Bence fener ve sivas düştü. Beni meraklandıran bize uyduruk bir ceza verip şampiyonluğumuzu tekrar çalıp çalmayacakları. Üzülerek söylüyorum ki bence bize bu şampiyonluğu yar etmeyecekler.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat sen maça gelirsinişteyken radyo dinliyordum ve herifin ses tonu hiç hoşuma gitmedi , ne bileyim öyle yani
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Abi kızmaişteyken radyo dinliyordum ve herifin ses tonu hiç hoşuma gitmedi , ne bileyim öyle yani
Yorum
-
İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaklıma yatmıyor değil..bize sus payı olarak şampiyonluğu verecekler ve fener kümede kalacak..ne yaparız acep ?
ha olurda dediğin gibi bir şeçenek olsa ve bundan birini seçmek zorunda olsak, fener küme düşsün derim. kupa için sevmedik biz...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
єrhan, 61-Sümeyra-61, 61_Hasan_69, Abluka, Ali Özcan, aumur, avukat, brushfield, Burçak, can41, CapoRegime61, Celâl Emre Samancı, cellchook, cihatöztürk, danger00, DURAS, Effective61, Emirhan Makul, Erdem Keser, ertekin61, esirgolge, Faruk UYSAL, fernandez, fetvaci, ftunsal, Gamze_TS, Guner_Ahmet, Hakan Genç, Halit Aydın, hanifta, Hasan61, hunevren, Hürgün Aygün, ibilek, ibrahim, irfan61, LaZCiHaN, legurhan, MahmutHSO, maxim, Melis 61, n.ulusoy, Polat29, poweraktion, ROCK, Salih Edip, Selçuk Demircioğlu, semah, Sercan Yaylı, suat kalkan, Suayb, Tarkan52, TekfurÇayır 61, thegodhand, Timur Öztürk, Tolga Kurt, Trabzonberlin, Trabzonizm, trabzonlu01, ugur6101, wien_ts, YakupDayi, yalniz adam, Yasin Altuntas, Yiğit SARI, Şenol Altunsoy
şu facedeki trabzonlovers sayfasının admini bu isimlerden biriOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleєrhan, 61-Sümeyra-61, 61_Hasan_69, Abluka, Ali Özcan, aumur, avukat, brushfield, Burçak, can41, CapoRegime61, Celâl Emre Samancı, cellchook, cihatöztürk, danger00, DURAS, Effective61, Emirhan Makul, Erdem Keser, ertekin61, esirgolge, Faruk UYSAL, fernandez, fetvaci, ftunsal, Gamze_TS, Guner_Ahmet, Hakan Genç, Halit Aydın, hanifta, Hasan61, hunevren, Hürgün Aygün, ibilek, ibrahim, irfan61, LaZCiHaN, legurhan, MahmutHSO, maxim, Melis 61, n.ulusoy, Polat29, poweraktion, ROCK, Salih Edip, Selçuk Demircioğlu, semah, Sercan Yaylı, suat kalkan, Suayb, Tarkan52, TekfurÇayır 61, thegodhand, Timur Öztürk, Tolga Kurt, Trabzonberlin, Trabzonizm, trabzonlu01, ugur6101, wien_ts, YakupDayi, yalniz adam, Yasin Altuntas, Yiğit SARI, Şenol Altunsoy
şu facedeki trabzonlovers sayfasının admini bu isimlerden biriTRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum