Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerilmeye sıkıntı yapmaya hiç gerek yok....

Defalarca söyledim yine tekrar ediyorum....

Küme düşmeler olmayacak yok Tff yok MAA yok şu yok bu diye ısrar eden arkadaşlarımızın bizden sevinçle karışık bir özür borcu olacak en geç önümüzdeki hafta sonu....

Bu soruşturmayı başlatan irade sonunu getirecek bu böyle biline...

Kaynak;
    1980'den bu yana ülkemizde meydana gelen toplumsal vak'alar üzerine 2 yıl gece gündüz çalışıp tez hazırlamış kişi ben..
    aklıma yatmıyor değil..bize sus payı olarak şampiyonluğu verecekler ve fener kümede kalacak..ne yaparız acep ?
    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

Küme düşmeler olmayacak yok Tff yok MAA yok şu yok bu diye ısrar eden arkadaşlarımızın bizden sevinçle karışık bir özür borcu olacak en geç önümüzdeki hafta sonu....

Kaynak;
      1980'den bu yana ülkemizde meydana gelen toplumsal vak'alar üzerine 2 yıl gece gündüz çalışıp tez hazırlamış kişi ben..
      Abi aynı şekilde düşünüyorum da,uzadıça lastik gibi geriliyor sinirler...1 hafta kaldı...sadece 1...Hayırlısı...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Kaynak;
        edit........
        En son DURAS tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 01:10.

Yorum

Kaynak;
          Legurhan Kardeş, FB'yi Bank Asya'ya yollamakla mı yetinirler, yoksa şike sayısı kadar alt kümeye göndermeyi göze alırlar mı?
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Erdal Abiye twitter ı öğrettiniz, kötü oldu...

Foruma yazmıyor artık
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Kaynak;
              İnşallah abi....

İnan ki kupa filan umrumda değil benim...

Fener düşsün...

Bak gör İstanbul da ki Bilbao maçını...

Ramazan günü o stad,sonuç ne olursa olsun,taşmazsa....

Ben TRABZONSPORLU değilim,olamam

O kadar eminim dolup taşacağına...

Bu taraftar işte o zaman stadlara dönüş yapacak...
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• - Tff' Başkanının sesi hiç titremedi konuşurken , benim hissettiğim bizim beklediğimiz şeyler çıkmayacak Tff' topu başka taraflara sallayacak gibi , benim tahminim...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Tff' Başkanının sesi hiç titremedi konuşurken , benim hissettiğim bizim beklediğimiz şeyler çıkmayacak Tff' topu başka taraflara sallayacak gibi , benim tahminim...
                  Sedat sen maça gelirsin
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Bence fener ve sivas düştü. Beni meraklandıran bize uyduruk bir ceza verip şampiyonluğumuzu tekrar çalıp çalmayacakları. Üzülerek söylüyorum ki bence bize bu şampiyonluğu yar etmeyecekler.
                    TRABZONSPOR
                    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sedat sen maça gelirsin
                      - Abi kızma işteyken radyo dinliyordum ve herifin ses tonu hiç hoşuma gitmedi , ne bileyim öyle yani
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Abi kızma işteyken radyo dinliyordum ve herifin ses tonu hiç hoşuma gitmedi , ne bileyim öyle yani
                        Bu son bir haftada ben forum yöneticisi olsam olumsuz konuşan herkese cezalar açıklanana kadar ceza veririm
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aklıma yatmıyor değil..bize sus payı olarak şampiyonluğu verecekler ve fener kümede kalacak..ne yaparız acep ?
                          olması gereken fenerin küme düşüp bize şampiyonluğun iade edilmesi.
                          ha olurda dediğin gibi bir şeçenek olsa ve bundan birini seçmek zorunda olsak, fener küme düşsün derim. kupa için sevmedik biz...
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• єrhan, ‎61-Sümeyra-61, ‎61_Hasan_69, ‎Abluka, ‎Ali Özcan, ‎aumur, ‎avukat, ‎brushfield, ‎Burçak, ‎can41, ‎CapoRegime61, ‎Celâl Emre Samancı, ‎cellchook, ‎cihatöztürk, ‎danger00, ‎DURAS, ‎Effective61, ‎Emirhan Makul, ‎Erdem Keser, ‎ertekin61, ‎esirgolge, ‎Faruk UYSAL, ‎fernandez, ‎fetvaci, ‎ftunsal, ‎Gamze_TS, ‎Guner_Ahmet, ‎Hakan Genç, ‎Halit Aydın, ‎hanifta, ‎Hasan61, ‎hunevren, ‎Hürgün Aygün, ‎ibilek, ‎ibrahim, ‎irfan61, ‎LaZCiHaN, ‎legurhan, ‎MahmutHSO, ‎maxim, ‎Melis 61, ‎n.ulusoy, ‎Polat29, ‎poweraktion, ‎ROCK, ‎Salih Edip, ‎Selçuk Demircioğlu, ‎semah, ‎Sercan Yaylı, ‎suat kalkan, ‎Suayb, ‎Tarkan52, ‎TekfurÇayır 61, ‎thegodhand, ‎Timur Öztürk, ‎Tolga Kurt, ‎Trabzonberlin, ‎Trabzonizm, ‎trabzonlu01, ‎ugur6101, ‎wien_ts, ‎YakupDayi, ‎yalniz adam, ‎Yasin Altuntas, ‎Yiğit SARI, ‎Şenol Altunsoy

şu facedeki trabzonlovers sayfasının admini bu isimlerden biri
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• bencede yine sampiyon olamayacagiz bir sey uyduracaklar belkide bu sene hic kimseyi sampiyon aypmazlar cünkü hic kimse trabzon olsun demiyor be bu adama hic güvenmiyorum neden hic trabzonsporlu almadilar fedarasyona kararlarini daga kolay versinler diye hepsi bir plan

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peni silin
                                TRABZONSPOR
                                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X