Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küme düşürmemenin tek yolu "DELİLLERDE ŞİKEYE YADA TEŞVİĞE RASTLANMAMIŞTIR" diyebilmektir.
    Küme düşürmemenin tek yolu "ŞİKE YOKTUR" demektir.
    Sizce TFF icra kurulu şike yoktur diyebilirmi ?

Yorum

• İlk olarak mahmuthso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      küme düşürmemenin tek yolu "delİllerde Şİkeye yada teŞvİĞe rastlanmamiŞtir" diyebilmektir.
      Küme düşürmemenin tek yolu "Şİke yoktur" demektir.
      Sizce tff icra kurulu şike yoktur diyebilirmi ?
      d İ y e m e z.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Küme düşürülme olmazsa bu lig ...'ye döner. Kimse kural falan takmaz kaos olur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          d İ y e m e z.
          Diyemezse, "eşşek" gibi küme düşürecekler şikecileri.

Yorum

• Tek kelime ile 'YEMEZ'. Bu kadar basit.

Elde belge, telefon görüşmesi, itiraf her bir halt var. Hepsi federasyona gönderildi. Şike yok diyemezsin.
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• # Burak ' dedim
              - ALex' dedi
              - Avni aker 'dedim
              - Saracoglu 'dedi
              - Bordo 'dedim
              ...- Sari 'dedi
              - Mavi ' dedim
              - Lacivert ' dedi
              - SenoL baba 'dedim
              - Aykut 'dedi
              - Seref !! dedim
              - Mosmor oLdu ;D ♥

Yorum

• ya arkadaş bu savcı tahir kumu bi emniyete gönderseydi 4 gün sonra ifadesini alsaydı. o zeka pırıltısı ve öngörüsüyle herşeyi çözmüş... küfür etsen bu adama değmez adam yerine koysan değmez. arkadaşlar şu satılmış yalancı kalemlerin haberlerini yorumlarını rica etsem yazmayın, sizde kalsın. yazmayın lütfen...

Yorum

• İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Borsa bugün %0.8 artmış olmasına rağmen bütün futbol takımı şirketlieri ortalama %10 civarında arttı ..Tspor %9 arttı ..bjk ve gs nin hisseleride %10 civarında arttı ..Fener zaten uçtu %15.. Neden böyle bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa söylesin ?
                  Tahminim; Öncelikle Borsa bugün %3,40 civarında artıyla kapattı; Ülker gurubu Şampiyonluk döneminde feneri 100 tl ye çıkardı ve şike olaylarından bir şekilde haberi olup sindire sindire verdiler 80 tllere;Sonra basına yansıyınca 40 tl yi boyladı,
                  Madem Borsaya anlam Yükleyeceğiz, bizim Şampiyon olma ihtimalimizin olduğu hafta 30 tl ye çıkıp olamadığmızda 12 tl lere kadar geriledi bu normal, şike olayları çıkınca 12 tl den tekrar 25 üzerine yükseldi fener bu arada 80 lerden 40 tl ye kadar düştü şimdi son hafta maçları bittiğinde fener 100 tl biz 12-13 tl ydik şimdi fener 40 tl biz 13 tl civarındayız... Borsaya anlam yüklemeye çalışacaksak %150 kayıp yapan fener için bir anlam bulalım....
                  Son olarak; yobo transferi bu hafta zaten bitmişti, dünkü tff görüşmesi peşine gelen yobo transferi sonucunda "tff den bir şey çıkmayacak" izlenimini vermek için yapıldı bence; bu arada da Borsada yükselecekler büyükler ellerindeki son lota kadar KY'ya yıkacak, sonra küme düştükten sonra geri almanın peşine düşecek(kendi taraftarına bile HAMALLIK yaptıracaklar ahada görün); yobo transferi de bence büyük ihtimalle gidecek olan lugano, niang için yapılacaktır bank asya bile olsa defansınız eksik ise ilk 3 e zor girersiniz...İşte kendi yorumumla bugünün sonu...(Yukarıda yazdıklarım; fenerin %100 küme düştüğünü düşünmem ve emin olmamdan kaynaklanan yorumlardır-Al-sat-tut tavsiyesi hiççç değildir, eksik veya atladığım bir kısım varsa daha profesyonel arkadaşlardan fikir almaktan onur duyarım)

Yorum

• Tahir Kum sporx bilmemnesi değil mi geçen röportajında Trabzonsporluyum falan diyodu?
                    aynen aynen

Yorum

• Şu forumdaki hukukçulara kulak asmayıp gidip saçma sapan kime neye hizmet ettiği belli olmayan, hukuktan ve disiplin talimatından bihaber, gazeteci adı altındaki satılmış şahsiyetlerin sözde duyumlarını paylaşanlara da yazıklar olsun.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Diyemezse, "eşşek" gibi küme düşürecekler şikecileri.
                        Göreve başlamadan önce Aydınlar'a soruşturma hakkında bilgi verilmiş olabilir. Yâni Aydınlar, Fenerbahçe'yi küme düşürmek zorunda olduğunu bilerek göreve başlamış olabilir.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• "....Haberde, Fenerbahçe'nin Niang'ın yerine 15 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'in 25 yaşındaki forveti geçen sezon gol kralı olan Moussa Sow'u alacağı belirtildi...."

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            # Burak ' dedim
                            - ALex' dedi
                            - Avni aker 'dedim
                            - Saracoglu 'dedi
                            - Bordo 'dedim
                            ...- Sari 'dedi
                            - Mavi ' dedim
                            - Lacivert ' dedi
                            - SenoL baba 'dedim
                            - Aykut 'dedi
                            - Seref !! dedim
                            - Mosmor oLdu ;D ♥
                            Yada

Mosturoğlu oldu.
                            7

Yorum

• eğer gerçekten febe yada şike yapan kimse düşmezse bence artık taraftarında olmadığı bir lig izletmemiz gerekişyor bunlaraki baksınlar ozaman febe lig mi yoksa taraftarlı bir ligmi, ben şahsen kendi takımımım maçını bile izlemeyecem,

buda son sözüm,
                              Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "....Haberde, Fenerbahçe'nin Niang'ın yerine 15 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'in 25 yaşındaki forveti geçen sezon gol kralı olan Moussa Sow'u alacağı belirtildi...."
                                O Para bizim Paramiz!
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X