Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuan yargılama yok yargılama iddianameden sonra olur tutuksuz yargılanma şuan mümkün değil (ilerde olabilir) nokta ...
    Doğrudur iddianame hazırlandıktan sonra tutuksuz yargılama başlar da.

Teknik detaylarla insanların kafasını bulundurmaya ne gerek var üç nokta
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne esprisi yahu ? Sakamisin sen ?

Ciddiyim ben; Ahaber diye yayin organi yokmu? Birde ATV var iste...
      a haber, atv, trt, rt haber, Samanyolu TV, Samanyolu Haber, ...

Simdi hicmi bir sey farketmedin?
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız şimdiden görev bölümü yapmak lazım...Murat Hızal kaç sayfa olur bu iddianame? Didik didik edip her seferinde "vay adiler" dememiz lazım Ben iddianamenin gazeecilerle alaklı kısmına talibim mesela
        Abi iddianameyi beklemeden peşinen bol bol "vay adiler " desek olmazmı?Fazla kaçarsa geri alırız sonra. Bana da kızma ama

Yorum

• İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şuan yargılama yok yargılama iddianameden sonra olur tutuksuz yargılanma şuan mümkün değil (ilerde olabilir) nokta ...
          Bende suan var demedim zaten. O degilde ne bu öfke?

İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih amaçları Aziz'i bitirip bir şekilde fb'yi kurtarmak aslında.

Aziz Yıldırım da bunun farkında fb kurtulursa Aziz unutulur orada
          Yani Aziz de Feneri bitirecek...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• azizin itirazi ret eddildikden sonra yine hastaneye düsmesi ilginc. Teklifli yaptiklarinda kac kere hastaneye düstü ben inanmiyorum bu adamin hasta oldugunu ancak ölürse inanirim. Yönetcilik yaptigi zamanlar okadar stresli mac yapacak digelim ki sivas macinda şike yapmadi ve sucsuz o mac 4:3 oldugunda acaba nasil şekeri cikmadi nasil hastaneye gitmedi nasil hasta oldusa iyileşli. Adam olaylari ort bas etmek icin gündem degistiriyor yaptigi ilk iş degil hatirlarsaniz gs şampiyonlugu kutlanmamasi istifa edip dansöz gibi geri gelmesini unutmaik yine ayni oyunlari yapiyor. Türk adaledi inşallah bu adama gereken dersi verecek
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bence avukat çok iyi hazırlanmıştı programa...Her şeyi Uğur Dündar mahvetti
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yalnız şimdiden görev bölümü yapmak lazım...Murat Hızal kaç sayfa olur bu iddianame? Didik didik edip her seferinde "vay adiler" dememiz lazım Ben iddianamenin gazeecilerle alaklı kısmına talibim mesela
                Valla o iddianamede o kadar çok isim olacak ki sadece isimler 4-5 sayfa tutar
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  a haber, atv, trt, rt haber, Samanyolu TV, Samanyolu Haber, ...

Simdi hicmi bir sey farketmedin?
                  Tamam simdi anladim...
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 00:19.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 140 kişi var başlıkta kimse bir şey yazmıyor bu ne yahu?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu arada avukat savunma stratejsinin bir bölümünü belli etti. Şöyle dedi: Diyelim konuşuldu öyle birşey. Maça bakıyorsunuz aslanlar gibi oynuyor...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

140 kişi var başlıkta kimse bir şey yazmıyor bu ne yahu?
                        Bu abi niye kızgın?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada avukat savunma stratejsinin bir bölümünü belli etti. Şöyle dedi: Diyelim konuşuldu öyle birşey. Maça bakıyorsunuz aslanlar gibi oynuyor...
                          Korcan içerde.
                          Yediği goller ortada.İlk golde elini çekişi ortada.
                          Onu nasıl savunacak?

Yorum

• İlk olarak GLADYATÖR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O öyle dedi diye mi? tam tersi işkillendirdi herkesi
                            Onlari iskilendiren Medya! Sunlarin oyununa gelmeleri...
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak GLADYATÖR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi iddianameyi beklemeden peşinen bol bol "vay adiler " desek olmazmı?Fazla kaçarsa geri alırız sonra. Bana da kızma ama
                              Onu benim kızım da diyor...Ne olmuş baba? Hırsızlık yapmışlar kızım...Vay adiler...

Yorum

• Ligtv den birisi beni aradi 31.12.2011 e kadar Para ödemem lazim bunlara.Simdide Lig Agustos da baslamayacak diyorlar.
                                Bosu bosuna Para ödeyecegim bunlara ya Feneri düsürüp Ligi Agustosta baslatmak cokmu zor...
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X