Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yayındayız.

Tv bordomavi'yi nasıl izleriz ? - http://webtv.tvbordomavi.com/ ve Facebook sayfamızdaki https://www.facebook.com/TvBor​domavi?ref=ts Canlı Yayın menüsünden izleyebilirsiniz
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak epivep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      belki hoşunuza gitmeyecek ama bir hukukçu olarak konuşacağım, taraftar olarak değil. kamuoyuna dökülen belgeler yalnızca ses dökümlerinden ibaret. hukukta ses dökümleri, delillere giden yolda el feneri görevi görür. kendi başına delil kabul edilmez. "şaka yapmıştık" derlerse hiçbir geçerliliği kalmaz. zira başka delillerle desteklenmelidir.

26 klasör içinde, para alma görüntüleri, para transfer belgeleri yok ise, buradan bir ceza verilmesi mümkün değildir. televizyon ve gazetelerde okuduklarımız hukuki olarak hiçbir değeri olmayan yazılardır. ben azizin savunmasını okudum. aha işte burası suç dediğim bir durum göremedim. belki bu savunma bundan dolayı, yine fenerliler tarafından hazırlanmıştır kimbilir.

asıl mesele 26 klasörde neler olacağıdır.
      Ben kendi bildiğimi söyleyeyim:
      Sadece ses dökümleri normal ceza yargılamasında delil kabul edilemeyebilir ancak futboldaki yargılamada pekala kabul edilebilir diye düşünüyorum.
      İtalya'da 2006 yılındaki skandalda Juventus'u küme düşüren o ses kayıtları olmuştu, aynı şekilde 93'te Marsilya'yı da.Ve bu cezalar mahkeme kararı beklenmeden 1 ay içinde verilmişti..
      En son Berk tarafından düzenlendi; 13.08.2011, 00:42.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• @epivep
        kardeşim ben de mühendisim,
        bunca betondan sonra kalıbı hemen sökmeye kalkarsan altından ne medya çıkabilir, ne federasyon ne de fenerbahçe.
        akabinde temizlemek için tazyikli su gerekir ki o da bir yerlere saplanan nervürlü demirlere hiç bir şey ifade etmez.
        her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

belki hoşunuza gitmeyecek ama bir hukukçu olarak konuşacağım, taraftar olarak değil. kamuoyuna dökülen belgeler yalnızca ses dökümlerinden ibaret. hukukta ses dökümleri, delillere giden yolda el feneri görevi görür. kendi başına delil kabul edilmez. "şaka yapmıştık" derlerse hiçbir geçerliliği kalmaz. zira başka delillerle desteklenmelidir.

26 klasör içinde, para alma görüntüleri, para transfer belgeleri yok ise, buradan bir ceza verilmesi mümkün değildir. televizyon ve gazetelerde okuduklarımız hukuki olarak hiçbir değeri olmayan yazılardır. ben azizin savunmasını okudum. aha işte burası suç dediğim bir durum göremedim. belki bu savunma bundan dolayı, yine fenerliler tarafından hazırlanmıştır kimbilir.

Kamuoyu işe hukukî açıdan bakmadığı için sızdırılan daha doğrusu verilen belgelerden bir hükme vardı. İlk yazında söylediklerinin doğruluğunu desteklemesi için, bu belgelerin sızdırılmamamış oluşu, kamuoyunun çıkacak karara hazırlanması için, konunun kamuoyu nezdinde bulanık kalmasının tercih edilmesi daha mantıklı gibi geliyor. Paylaşım için teşekkürler. Ellerine sağlık.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben kendi bildiğimi söyleyeyim:
            Sadece ses dökümleri normal ceza yargılamasında delil kabul edilemeyebilir ancak futboldaki yargılamada pekala kabul edilebilir diye düşünüyorum.
            İtalya'da 2006 yılındaki skandalda Juventus'u küme düşüren o ses kayıtları olmuştu, aynı şekilde 93'te Marsilya'yı da.
            yanılıyorsunuz. her iki takımın futbolcularından gelen itiraflar nedeniyle düşürülmüşlerdi.

Yorum

• sezon devam ederken şampiyonluğa bile daha çok inanıyordum..fenerasyon şikecileri koruyacak sanırım..inşallah yanılırım..inşallaaaaah..iki günde rapor yaz üçüncü gün düşür..adamların cumhuriyeti türkiye cumhuriyetinden değerli...
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @epivep
                kardeşim ben de mühendisim,
                bunca betondan sonra kalıbı hemen sökmeye kalkarsan altından ne medya çıkabilir, ne federasyon ne de fenerbahçe.
                akabinde temizlemek için tazyikli su gerekir ki o da bir yerlere saplanan nervürlü demirlere hiç bir şey ifade etmez.
                Gökte ararken yerde buldum, bâzı sorularım olabilir mi?
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak compemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  peki dostum pazartesi gorecegiz kim aklini kaybetmis.
                  Olayı o kadar basit bişeymis gibi kavramışsınızki fenerliler dahi sizin kadar senaryo üretip düşmeyecegiz diyemiyolar en basit benim 25yıllık kankam! Düşürecekler bizi diyo en fanatik adam bile. Bu işler sizin sandığınız gibi üstü örtbas edilecek şeyler değil ha bi ihtimal bize şampiyonluğu vermezlerse mahkeme yoluyla alabiliriz kupayi.pazartesi değil ayrıca haftaya bu günlerde felan açıklanacak.

Yorum

• Birilerinin dillendirdiği gibi "elbette federasyonun her alacağı karar toplumun tamamını mutlu etmeyecektir." Ama zaten böyle bir durum söz konusu değildir. Ortada bir suç, suçlu ve yazılı cezalar vardır. Her ne sebeple olursa olsun, bu suçlu yazılanın dışında hafifletilmiş bir cezayla bu işten sıyrılırsa bundan sonra olacakları hiç kimse önleyemez. Cezaların güçlüye ayrı zayıfa ayrı uygulanması korkunç bir bunalım doğurur.
                    En kötüsü sistemin adaletine olan inancın yitirilmesidir ki sonucunda eline baltayı alan odun kesmeye başlar...
                    Bekleyip göreceğiz, bu mızrağı "her şeye rağmen" o çuvala sığdıracaklar mı yoksa hakeden, hakettiğini mi bulacak?

Yorum

renkdas tesebbus bile dusmeyi gerektiryordu hani..hatta eksik tesebbus bile dusuruyordu ya..

bize gelince hersey delil dusurme baskasina oyle degil
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renkdas tesebbus bile dusmeyi gerektiryordu hani..hatta eksik tesebbus bile dusuruyordu ya..

bize gelince hersey delil dusurme baskasina oyle degil

maalesef ki haklısınız dostum.

Yorum

• epivep, mesela en basitinden Uğur Uçar evet bana böyle bir teklif geldi ama kabul etmedim dediyse bu bir delil midir?
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• hukukçu kardeşim
                            zaten aziz yıldırım da spor olsun diye metriste

Yorum

Ceza yargılaması ile disiplin soruşturması farklı şeyler. Hatta mahkeme sonunda takipsizlik vs. bir karar verebilir ama bu şike yapıldığı gerçeğini değiştirmez.

Yani, bu veriler (kaldı ki emniyet diğer deliller konusunda da açık kapı bırakmayacak şekilde delil temin ettiğini açıkladı) belki cezai muhakeme konusunda bir anlam ifade etmese de, federasyon tarafından yeterlidir.

Şikeyi tespit etmek için federasyonun elinde teknik takip, ortam dinleme, vs. gibi bir imkan ve yetki yok. Zaten görüyoruz ki, bir irade ortaya konmamış olsaydı federasyon kendinden böyle bir soruşturma yapmayacak, yapsa bile sonuçları açıklamayacak, açıklasa bile ceza vermeyecekti. fener beslendiği ana damardır federasyonun.

Ama geçenlerde katıldığı bir fenerli voleybolcunun nikahında başkan benim bir arkadaşıma "yoğun baskı altındayız" demiş. Yani, bu irade olmasa zaten çoktan ligin dosyasını kapatmışlardı.

Toplumsal infial asıl aksi yönde karar açılanırsa olacak. Zira kulüplerin yönetimleri ile taraftarları, yani gerçek kamuoyu arasında fark var.

Milli maçta Emre Belözoğlu'na yapılanlar bunun sadece kısacık bir göstergesi.

Bu işi cezasız kapamak yazınızda dediğiniz kadar kolay değil. Hatta, bu 26 klasör içinde feneri tamamen aklayacak belgeler olsa bile, bunu bile açıklamak o kadar kolay değil.
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bir kaç farklı ve ciddiye alınabilecek twitter kullanıcısına göre Galatasaray ile ilgili ciddi bir belge acilen Federasyona gönderildi...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X