Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu şike soruşturmasıyla Türkiye'nin tek büyük kulübü kendini belli etti inşallah
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ulan hürriyet, komiksin walla ne diyim.. neymiş önder turacıya ligin ilk yarısındaki fener maçında teşvik vermişiz.. fener kayseri maçı ligin 5. maçı...taaa eylülde oynanmış.. ne ileri görüşlü yöneticilerimiz varmıış, taa o zaman teşvik vermişiz.. gs ile bjk teşvik vermemiş, o gün 5te 5 yapmış lider olan bursa teşvik vermemiş.. tek akıllı bizmişiz ileriyi görmüşüz teşvik vermişiz.. ha ama aynı zamanda gerizekalıymışız fenerle kayseri arasında anlaşma olup oynamayacak adama teşvik vermişiz....hem ileri görüşlü,hem gerizekalıymışız yani..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne yapsın Şenol Hoca?
        Glowacki'den Luisao,
        Giray'dan Garay,
        Pawel'den Saviola mı çıkarsın? Ne yapsın yani, ne bekliyorsunuz?
        Şu takıma stoper, kanat oyuncusu ve tam anlamıyla bir golcü almadıkları sürece tek suç yönetimindir.
        diğerlerini bilmem ama giray'dan garay olur sanki
        BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ulan hürriyet, komiksin walla ne diyim.. neymiş önder turacıya ligin ilk yarısındaki fener maçında teşvik vermişiz.. hem ileri görüşlü,hem gerizekalıymışız yani..
          Malum bir de eksik teşebbüsümüz var. Ayrıca para da bulamamışız.

İleri görüşlü, gerizekalı, beceriksiz ve fakir ama gururluyuz

Yorum

• Şu tff bir an önce karar versin artık....

Şampiyonluğumuzu versin bizim ilk önce...

Düşme işi olsa da olur,olmasa da benim için..

Çünkü bu kadar olaydan sonra bir daha bu işlere kalkışan ancak GERİZEKALI olur...
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaslar medyaya yansiyan alex jaja olayindan sonra benim tahminim dahada güclendi...teofilonun gidisini bile ben sike olaylarina bagliyorum...bir güc onu trabzondan soguttu ve ayrilmasini sagladi...belkide bir sezonda kazanacagi ücreti bir günde verdiler olamazmi???
              ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar medyaya yansiyan alex jaja olayindan sonra benim tahminim dahada güclendi...teofilonun gidisini bile ben sike olaylarina bagliyorum...bir güc onu trabzondan soguttu ve ayrilmasini sagladi...belkide bir sezonda kazanacagi ücreti bir günde verdiler olamazmi???
                vallahi olabilir. teonun gitmesinin sebebi olarak sürekli psikolijisinin bozuk olduğundan bahsedildi. e normal yani. bu kadar pisliğin içine batmış bir futbolu adam hayatında görmemiştir. psikolojisi buna bozulmuştur
                BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vallahi olabilir. teonun gitmesinin sebebi olarak sürekli psikolijisinin bozuk olduğundan bahsedildi. e normal yani. bu kadar pisliğin içine batmış bir futbolu adam hayatında görmemiştir. psikolojisi buna bozulmuştur
                  Abi o adam kolombiya mafyası görmüş adam , o yüzden değildir bence
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• B.Tulun ifade verdikten sonra emniyetten ayrılmış.Yarın da A.Polat ifade verecekmiş.Bence bu işten bir şey çıkmayacak.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Champions League Europa League
                      Baslangic Parasi 7,1 Mio Euro 1,0 Mio Euro
                      Galibiyet 800 000 Euro 140 000 Euro
                      Beraberlik 400 000 Euro 70 000 Euro
                      Son 32 Takim - * 200 000 Euro
                      Son 16 Takim 3,0 Mio Euro 300 000 Euro
                      Ceyrek Final 3,3 Mio Euro 400 000 Euro
                      Yari Final 4,2 Mio Euro 700 000 Euro
                      Finali kaybeden Takim 5,6 Mio Euro 2,0 Mio Euro
                      Sampiyon 9,0 Mio Euro 3,0 Mio Euro
                      Yasin kardeş bu bilgiler için teşekkür ederim. Ellerine sağlık.

Bana bir de bu bilgilerin Avrupa Ligi için olanı lâzım. Yazana teşekkürler.
                      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 23:35.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İroni arkadaşlar ironi, ironinin ağababası.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• @mehmetbaransu

GSyle ilgili bilgileri yarın tam olarak öğrenip paylaşacağım. Gazeteci ben belge vermedim diyor ama polis mektubu gazeteciden almış.
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @mehmetbaransu

GSyle ilgili bilgileri yarın tam olarak öğrenip paylaşacağım. Gazeteci ben belge vermedim diyor ama polis mektubu gazeteciden almış.
                            Kesinlikle paylaşmıcak reklam yapıyor top sakal.

Yorum

• Önder Turaciya bizim kiler mi tesvik vermis yanlis mi okutum bizimkiler okadar saf mi ki sözlesmesinde fb karsi oyniyamaz diye madde olan oyuncuya tesvik versin!!! yada bize karsi iyi oynasin icin mi vermis bizimkiler bukadar saf miyiz. Önder turacinin hanimi Önder den intikam almak icin bizi mi buldu yakmak icin bir arastirmali o kadin hangi takimi tutuyor
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi o adam kolombiya mafyası görmüş adam , o yüzden değildir bence
                                Aynen oyle uyusturucu kartelleri kol geziyor Kolombiyada.. TR, Kolombiyanin yaninda Finlandiya kalir
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X