Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Sivas ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.

-Mhp Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkanın Twiter Mesajı! -

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne aleksi ben serdar kesimali istiyorum olmaz mi ?
      hem fener bank asya takimi oldu ucuza kapatabiliriz
      hazır ucuzken alırız bi kaç oyuncu,
      bu sene olmassa seneye oynatırızz..
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ccacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kurtlar vadisini geçtin yahu...
        o kadar da değil yani
        Hakemlerin ne kadar bu işlerde olduğu açık
        özellikle bu sene olaylarıın hiç birisinde yoklar
        ne kadar da ligde saçma sapan karar verseler bile.
        Abi bu kadar emin olma...
        Bence itiraflar başlasın çok mızraklı yan hakemler çuvala sığmayacak...
        Fener düştüğü gün bunlar belli olacak...
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          buradaki taraftarın-kulübünün tertemiz olduğunu bilmesine rağmen-hiç bir şekilde rahat olamaması da malesef takımın 27 yıldır şampiyon olamamış olmasıyla alakalı bence...

yani şampiyonluk bize verilse bile ertesi gün biri gelip "bizde düşecek miyiz?" diye sorar...öz güven eksikliği yaşıyoruz camia olarak...bu kadar şike yapmasına rağmen bize birşey olmaz diyen fenerli güruhta da tam tersi mevcut...haklı-haksız yıllar boyu gelen başarı adamlarda öz güven patlamasına neden olmuş...Bunu bilen, gören, hisseden yetkililer de "düşme" olaylarını sürece yaydı fenerlilerin...alıştıra alıştıra...
          Genel olarak katılmakla beraber, güvensizliğin ana nedeni başarı-başarısızlık ekseninde değil.
          Açık konuşalım, güvensizliğin ana nedenleri, başta yönetimin artık bitmesi gereken tuhaf sessizliği ile birlikte yıllardır Türk futbol otoritelerinin İstanbul merkezli hukuk-adalet anlayışıdır.

Yorum

• bence eğer mali işlerede bakacaklarsa bu ligdeki takımlar trabzonda dahil küme düşer

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız 7 vermiştik 2 daha verecegiz = 9

10 milyona sattık ama o 2´yi bu 10 milyon içerisinden vereceğiz haliyle 1 milyon zarardayız.

Yukarıda ki hesabı bir fenevli Emenikenin transferi ile ilgili yapmış
              Matematik'i bile bilmiyorlar ya.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bence fener bundan sonra futbol filan oynamasin, boyle topcu alsin satsin. Takilsinlar oyle.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilkokulda matematiği kaçtı acaba?
                    Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                    Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eline sağlık. Attıkları başlığa cuk oturmuş.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Emenike satılması Fenerbahçe açısından facia.. Şikenin kabulü.

Fenerbahçe küme düşmez ise her takımın 1 kez küme düşmeme 14 maç şike hakkı vardır.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bursanin avrupa macini neden ligtv veriyor anlamadim? hic bir avrupa maci vermezlerdi simdi ne oldu ?
                          neyse link istiyen ozelden yazabilir
                          Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalnız 7 vermiştik 2 daha verecegiz = 9

10 milyona sattık ama o 2´yi bu 10 milyon içerisinden vereceğiz haliyle 1 milyon zarardayız.

Yukarıda ki hesabı bir fenevli Emenikenin transferi ile ilgili yapmış
                            İyi akıllarıda varmış Ben arkadaşlara bir türlü izah edemedim. Adamlar 7 milyona aldık ya diye tutturdular

Yorum

• bilmiyorum paylaşan oldumu

@LutfuTurkkan
                              MHP Kocaeli Milletvekili

tweti

Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.

cevaplar

sayın vekilim fb ile Trabzonsporu nasıl bir kefeye koyarsınız yada duyum mu aldınız da böyle diyorsunuz anlayamadım?

Hayrola vekilim ne oldu bişey mi duydunuz?

bir sonraki tweti

@LutfuTurkkan Lütfü Türkkan

Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım..
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• arkadaşlar nevzat sakar ıfade ıcın emlıyete başvurdu ama savcı sımdılık gerek yok eger olurssa bız senı cagırıcaz demış
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X