İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hic bir protesto olmayacak mi simdi?
İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökçe abi trabzondasın sen herhangi bişey varmı trabzonspor taraftarlarıyla ilgili toplanma falan filanhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlursa da organize birşey olmaz. İzin vermezler. Kişisel tepkilerde de anında adamı pataklarlar. Çok gördük çünkü.
Ünsal, ben şehir merkezine uzağım. Organize birşeyi olması zor. Karakollarda tutuluyor organize olabilecek kişiler.
Ya bu nasil bir ülke, bu özgürlügümü elimden almak demektir...!
Hic bir sucum yokken beni nasil karakolda tutabiliyor?
Bu ülke degil mi Avrupa Birligine girmek isteyen?
Bu nasil bir anlayistir, nerede demokrasi?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnsal, ben şehir merkezine uzağım. Organize birşeyi olması zor. Karakollarda tutuluyor organize olabilecek kişiler.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlursa da organize birşey olmaz. İzin vermezler. Kişisel tepkilerde de anında adamı pataklarlar. Çok gördük çünkü.
Ünsal, ben şehir merkezine uzağım. Organize birşeyi olması zor. Karakollarda tutuluyor organize olabilecek kişiler.yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..
Yorum
-
Bence herhangi bir tepkiye izin vermezler.adamlar ayarlamislardir.
Tayyip yanina alir saz arkadaslarini cinconlu Erdogan Bayraktar'i pasif faruk Ozak'i sallarda sallar.
Yemin ediyorum 2007de bunlara verdigim oya aciyorum.Yaziklar olsun.Sehir merkezinde polis eskiyalik yapiyor.Ozgurluk hak getire.Olay olmadan milleti karakola toplayip uyarmak da neyin nesi.
Yorum
-
İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler hazırlıklı olun stadın kapasitesi 50 bine çıkar kesin@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Biraz önce Trabzon'dan bir arkadaşımız aradı. Şu anda Uzunsokak'ın çıkışına polis etten duvar örmüş. 200-300 kişilik Trabzonspor taraftarının geçmesine izin vermiyormuş. Anlayacağınız, ts forması bugün miting alanına giremeyecek, belki bireysel girenler olabilir ama gurup ya da kalabalık şekilde taraftarların geçmesine izin verilmiyor.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum