Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı arkadaşlar hiç şaşırtmıyorlar beni.

Çok sevdikleri Trabzonspor için dahi vazgeçemiyorlar siyasilerden...

Çok enteresan çoook...
    bende cok severdim akp yönetimini ve tayyip erdoganı ama artık işleri bitti benim gözümde benim icin en önce trabzonspor gelir trabzonspor üzerinden siyaset yapanlar gün gelicek yüce yargı önünde cevap vericekler...
    Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• yanlış slogan istikrar sürsün fener büyüsün yada
      tayyip başbakan fener şampiyon olmalıydı
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam hic bir protesto olmayacak mi simdi?
        Olursa da organize birşey olmaz. İzin vermezler. Kişisel tepkilerde de anında adamı pataklarlar. Çok gördük çünkü.

İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökçe abi trabzondasın sen herhangi bişey varmı trabzonspor taraftarlarıyla ilgili toplanma falan filan
        Ünsal, ben şehir merkezine uzağım. Organize birşeyi olması zor. Karakollarda tutuluyor organize olabilecek kişiler.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olursa da organize birşey olmaz. İzin vermezler. Kişisel tepkilerde de anında adamı pataklarlar. Çok gördük çünkü.

Ünsal, ben şehir merkezine uzağım. Organize birşeyi olması zor. Karakollarda tutuluyor organize olabilecek kişiler.

Ya bu nasil bir ülke, bu özgürlügümü elimden almak demektir...!

Hic bir sucum yokken beni nasil karakolda tutabiliyor?

Bu ülke degil mi Avrupa Birligine girmek isteyen?

Bu nasil bir anlayistir, nerede demokrasi?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İleri demokrasi anlayışlarından kesitler...

Yorum

• beyler hazırlıklı olun stadın kapasitesi 50 bine çıkar kesin

Yorum

organize olabilecek kişiler karakoldayken organize içerisinde yer alacak gruplar liderlerini karakolda nasıl saklayabiliyorlar anlamak mümkün değil
                yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Bence herhangi bir tepkiye izin vermezler.adamlar ayarlamislardir.
                  Tayyip yanina alir saz arkadaslarini cinconlu Erdogan Bayraktar'i pasif faruk Ozak'i sallarda sallar.
                  Yemin ediyorum 2007de bunlara verdigim oya aciyorum.Yaziklar olsun.Sehir merkezinde polis eskiyalik yapiyor.Ozgurluk hak getire.Olay olmadan milleti karakola toplayip uyarmak da neyin nesi.

Yorum

• Az önce miting alanının yakınından geçtim..... Etrafa barikat filan kurulmuş...... Miting görevlisi olduğunu tahmin ettiğim bazı genç şahsiyetlerede malum t-shirtten giydirilmiş.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• DÜn bir facebook etkinliği görmüştüm, ciddiye almamıştım. Şu an uzunsokakta olan bir arkadaşımın dediğine göre Uzunsokak yıkılıyor. Protestocu grup Atapark'a doğru yürüyüşe geçmiş.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Böyle birşey varsa insanar fikirlerini söylemesin diye toplanıyorlarsa ülkede yaşasın ileri demokrasi.

Yorum

• İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beyler hazırlıklı olun stadın kapasitesi 50 bine çıkar kesin
                          ben şov yapar diyorum 61 bin kişilik stad 61 ayda bitirme sözü
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İleri demokrasi Trabzon hudutları içerisinde belli bir süreliğine ileri monarşiye dönüştürülmüştür.

Yorum

• fenerin ekmeğine yağ sürüyoruz kimse farkında değil az bilinçli olalım mantıklı düşünelim.tehlikeli sularda yüzüyoruz...
                              HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Biraz önce Trabzon'dan bir arkadaşımız aradı. Şu anda Uzunsokak'ın çıkışına polis etten duvar örmüş. 200-300 kişilik Trabzonspor taraftarının geçmesine izin vermiyormuş. Anlayacağınız, ts forması bugün miting alanına giremeyecek, belki bireysel girenler olabilir ama gurup ya da kalabalık şekilde taraftarların geçmesine izin verilmiyor.
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X