renklerimizi lekelemeye calisanlara en iyi cevapi verecegiz insallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehukumet karisiti olanlar burda Trabzonspor'u bahane edip akp dusmanligini korukluyor, bari kime oy verelim onu soyleyin de 12 haziranda yanlis yapmayalim.
lutfen gidin secim burolarinda calismalarinizi surdurun. burda siyaset yasak diyen BMN yoneticileri bu konunun acilmasina nasil izin veriyor? o zaman da bizde karsi gorus olarak mi siyaset yapalim burda?
muhalif olunmasi gereken kurum bizzat Trabzonspor'un yonetimidir.
kulubu buralara kadar tasiyan futbolculari bir bir elinden kacirmistir. su an da da Istanbul kuluplerinin transferlerini bitirmesini beklemektedir ki kendileri de transfere baslasin.
emre olayinda pasif kalmistir, sesini medyaya tam duyuramamistir.
Selcuk olayinda daha bir cepheyle(fener) savasamazken Galatasaryla ikinci bir cephe acmaya calismis ama (onuda) basaramamistir.
Egemen ve Selcuk'un imza atmamasindan koca bir 2.yari bir sey anlayamamistir. kulubu maddi manevi zarara ugratmistir.
Yeni bir yonetim ve kaliteli futbolcularla yeni sezonda da en buyuk sampiyon adayi olmaliyiz.
Cenk Tosun maliyeti ne olursa olsun gelmeli, son sozum de bu.
Çok basit bir mantıkla olaya bakarsan sorunu kendiliğinden aşacaksın. Sen diyorsunki: ''bu tip başlıkları açmakla siyaset yapılıyor burada'' peki bende şimdi sana soruyorum. Bu tarz başlıkların burada açılmasına izin vermesek karşı siyaset yapmış olmayacakmıyız?Hem neden rahatsız oluyorsun ki?
Eğer samimi bir BMN üyesi isen burada bizi ve ailemizi çok iyi tanırsın. Bizim derdimiz asla siyaset olmadı. Bizim tek derdimiz Trabzonspor'dur, başkasını tanımıyoruz. İsterse Kanuni Sultan yattığı yerden çıksın gelsin, onuda tanımıyoruz.
Trabzonspor tek gerçeğimiz...Siyasetçilerin canı cehenneme...
Benim için Siyaset: yalan, dolan, talandır...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimi merak ettim göremiyorum
Yorum
-
vay arkadaş ya biz burada günlerdir boşa bağırıyoruz.adamlar 20.000 t-shirt basar yine de millet bu 20.000 t-shirti giyer.boşa çırpınıyoruz biz burda.madem öyle birşey yapacaksınız beyaz yapsaydınız.
gel de sinirlenme arkadaş
giyen TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR..."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimi merak ettim göremiyorum
Fotograflarin ikisini de masaüstüne indir sonra üzerine tikla, acilacaktir.
Ben öyle yaptim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
başbakan futboldaki derin yapılanmanın üstüne sakın gitmesin bucaspor başkanı trabzon malzemecisi orduspor kalecisi mersin idmanyurdu yöneticisi falan gibi adamlar tutuklanır futbolda ergenekon da siyasetdekine benzer trabzon halkı başbakana ve arkasında hırsızlıkla aldıkları şampiyonlugu kutlayanlara gerekli dersi vermesini bilir her yerde kişisel menfaat yada başka durumları tutdukları takımın önüne geçen insanlar olur ama asil ve asi trabzonlu duruşuna sahip kişilerin şehrimizde çogunlukta olduguna eminim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum