Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sende anlamadin olayi ve konuyu, pes pes...
    mesaajımı şimdi düzenledim

pardon

Yorum

İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi
      Bu t-shirtleri,a.k.partisi mitinginde jan başkan denen o zavallı ve de onun o zavallı grubu giyer ve de başbakana alkış tutarlar.demedi demeyin
      Daha ne olacaktı ki ?
      Hamiş

Yorum

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu söyleyen de eski bir Bmn yöneticisi.Yani bir zamanlar yanında yer aldığın adamların böyle işlere girebileceğine nasıl aklın alıyor Murat abi.Pes vallahi.
        Sevgili Selman burada AKP i destekliyenler neredeyse "hain" ilan edilecekler. Ben bu konuyu BMN yonetiminde herkesle rahatlikla yuz yuzede konusurum cunku hepsi cok cok degerli insanlar!! BMN icin yani Trabzonspor icin yaptiklarini kimse inkar edemez onlar kaliteli, akli baslinda ve elestiriye acik insanlardir onun icin yazdim. Sonucta hepimiz Trabzonspor yendiginde seviniyor yenilince uzuluyoruz. Burada AKP e karsi olanlar cirit atarken desteklemek ayip oluyor. Kesip atalim su siyaseti artik bu konuyu kapatalim, sikenin ustune gidelim.
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

trabzonlu gençler taraftar grubuna gerçekten yazıklar olsun
          başkanları olan kişiye grubun ilk kurulduğu zamanlardan beri destek vermiş biri olarak yazıyorum buraya
          dediğiniz gibi ancak onların tayfa giyer bu t-shirtleri son zamanlarda yalandıkları kişiler sanırım maddi destek te sağlıyosur bunlara
          bizim armamızın üstüne parti logosunu tanıyanlara yazıklar olsun

Yorum

hukumet karisiti olanlar burda Trabzonspor'u bahane edip akp dusmanligini korukluyor, bari kime oy verelim onu soyleyin de 12 haziranda yanlis yapmayalim.

lutfen gidin secim burolarinda calismalarinizi surdurun. burda siyaset yasak diyen BMN yoneticileri bu konunun acilmasina nasil izin veriyor? o zaman da bizde karsi gorus olarak mi siyaset yapalim burda?

muhalif olunmasi gereken kurum bizzat Trabzonspor'un yonetimidir.

kulubu buralara kadar tasiyan futbolculari bir bir elinden kacirmistir. su an da da Istanbul kuluplerinin transferlerini bitirmesini beklemektedir ki kendileri de transfere baslasin.

emre olayinda pasif kalmistir, sesini medyaya tam duyuramamistir.

Selcuk olayinda daha bir cepheyle(fener) savasamazken Galatasaryla ikinci bir cephe acmaya calismis ama (onuda) basaramamistir.

Egemen ve Selcuk'un imza atmamasindan koca bir 2.yari bir sey anlayamamistir. kulubu maddi manevi zarara ugratmistir.

Yeni bir yonetim ve kaliteli futbolcularla yeni sezonda da en buyuk sampiyon adayi olmaliyiz.

Cenk Tosun maliyeti ne olursa olsun gelmeli, son sozum de bu.

Yorum

İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hukumet karisiti olanlar burda Trabzonspor'u bahane edip akp dusmanligini korukluyor, bari kime oy verelim onu soyleyin de 12 haziranda yanlis yapmayalim.

lutfen gidin secim burolarinda calismalarinizi surdurun. burda siyaset yasak diyen BMN yoneticileri bu konunun acilmasina nasil izin veriyor? o zaman da bizde karsi gorus olarak mi siyaset yapalim burda?

kulubu buralara kadar tasiyan futbolculari bir bir elinden kacirmistir. su an da da Istanbul kuluplerinin transferlerini bitirmesini beklemektedir ki kendileri de transfere baslasin.

Selcuk olayinda daha bir cepheyle(fener) savasamazken Galatasaryla ikinci bir cephe acmaya calismis ama (onuda) basaramamistir.

Egemen ve Selcuk'un imza atmamasindan koca bir 2.yari bir sey anlayamamistir. kulubu maddi manevi zarara ugratmistir.

Yeni bir yonetim ve kaliteli futbolcularla yeni sezonda da en buyuk sampiyon adayi olmaliyiz.

Sende forumları karıştırmışsın transfer forumuna yazmalısın bence .Nasıl siyaset yapılmasın ki adamlar bordomavi tişört bastırıyor önünede ampul koyuyorlar şimdi kim siyaset yapıyor?Git kendi renklerinde bastır tişörtünü neden insanların kutsalına oyun oynuyorsunuz ki.Emre olayında transfer olayınada katılmıyorum bu kokuşmuş düzende değil 9 19 puan farkda olsa bizi şampiyon yapmazlar.
              En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 17:33.

Yorum

İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen kendini kandırmaya devam et.Burada yazılanları iyi okuyun,ondan sonra yorum yazın.Burada kimse kimseye git şu partiye oy verin demiyor.Yazarken biraz düşünün.Burada bir protesto sözkonusu.Bu protestoyu kimi başka partiye oy vererek yapar,kimisi de boş oy atarak yapar.Kimisi de gider aynı partiye veriri.Meselen budur.Lütfen bu engin görüşlerinizi başka mevzularda ortaya çıkarın.Gereksiz polyanacılık yapmanın ne yeri ne de sırası.Bu işleri A partisi veya B partisi de yapsaydı,buradan aynı tepkiler yükselecekti.
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Ayıptır be...

Yorum

insanların düşüncelerine tabii ki saygım sonsuzdur. bu konuda hiç kimseye tek bir laf söyleyemem hakkım değil çünkü. ama şöyle bir durum var ortada Trabzonspor seçimlerden önce hatırlanmıyodu yapılan haksızlklar kulak arkası ediliyodu o zamn seçim zamanı da kimse biz Trabzonspora bu katkıyı yaptık demesin! diyemez! ayıp denen bir şey var ortada.

futbol ayrı siyaset ayrı mevzu ama boş vaatleri yapılmamışları yaptık diyenleri de görüyo bu millet.
                    Adalet er geç tecelli edecektir!

Her batan Güneş elbet yeniden doğar...:)

Yorum

Gömlek üzerine gömlek değiştirenlerin yeni tişörtü işte, niye şaşırıyorsunuz!?
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

fenerin armasini neden bizim renklerimizdeki tshirtlere yapistirmislar?

Yorum

Ayrıca kimsenin kimseyi,desteklediği veya yadırgadığı yok.Burada fikirler söyleniyor herkes ona göre yorum yapıyor.Tabi ki terbiye sınırları içerisinde,Herkes istediği ideolojiyi destekler.Burada sorgulanan bu değil,Yapılan haksızlıkların,her kim yaparsa yapsın tartışılmaya açılmasıdır.yönetime kabahat buluyorsunuz.Doğrudur hatalar yapılmıştır,ama unutmayın ki bu yönetimle kazandık 82 puanı.Bundan daha başarılı bir yönetim söylerseniz biz de biliriz.Ayrıca kimse yönetimin yaptığı yanlışları,akp'ye vurmuyor.Eğer,gözlüklerinizi çıkarın ve de FORUM GENEL sayfasına bakarsanız,En çok mesaj ve de eleştiri alan,yorum yapılan sayfanın 'Yönetime Yönelik Eleştiriler' kısmında olduğunu rahatlıkla görebileceksiniz.
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili Selman burada AKP i destekliyenler neredeyse "hain" ilan edilecekler. Ben bu konuyu BMN yonetiminde herkesle rahatlikla yuz yuzede konusurum cunku hepsi cok cok degerli insanlar!! BMN icin yani Trabzonspor icin yaptiklarini kimse inkar edemez onlar kaliteli, akli baslinda ve elestiriye acik insanlardir onun icin yazdim. Sonucta hepimiz Trabzonspor yendiginde seviniyor yenilince uzuluyoruz. Burada AKP e karsi olanlar cirit atarken desteklemek ayip oluyor. Kesip atalim su siyaseti artik bu konuyu kapatalim, sikenin ustune gidelim.
                            Abi en sonda söyleyeceğini en başta söylersen tepki alırsın.Ben olaya Trabzonspor üzerinden bakıyorum.Siyaset benim için mide bulandırıcıdır.Benim takımım da partim de Trabzonspor.

Şimdi birileri Trabzonspor arması yerine herhangi bir parti logosunu bordo mavi tişörte bastıracak, miting alanında dağıtacak ama futbola siyaseti biz karıştıracağız.

Yok öyle yağma.

Yorum

İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenerin armasini neden bizim renklerimizdeki tshirtlere yapistirmislar?
                              Vardır bir bildikleri

Yorum

Bu tişörtleri birileri üçer beşer alacaktır elbet...
                                Peki hiç mi düşünmeyecekler ?
                                Hiç mi vicdanları sızlamayacak ?
                                Benimkiler de soru işte...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X