Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzon'dan başka bir şehirde yapıldı mı bu tişört uygulaması
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'dan başka bir şehirde yapıldı mı bu tişört uygulaması
      Hayir tabiki, sucluluk psikolojisi iste.

Baktilar olacak gibi degil tepkileri ancak böyle azaltirirz dediler ve...

Yanlis üstüne yanlis...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

bunu siyasi kavgaya dönüştürenler var.bu iş akp chp mhp savaşı değil.ben ist da oyumu akp ye vereceğim fakat trabzondaki kardeşlerime ya sandığa gitmeyin ya boş atın dedim.amacım akp yi indirip muhalefeti başa getirmek değil amacım başbakana, tüm türkiyeye trabzonsporun trabzon şehri için ne kadar önemli olduğunu göstermek.
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunu siyasi kavgaya dönüştürenler var.bu iş akp chp mhp savaşı değil.ben ist da oyumu akp ye vereceğim fakat trabzondaki kardeşlerime ya sandığa gitmeyin ya boş atın dedim.amacım akp yi indirip muhalefeti başa getirmek değil amacım başbakana, tüm türkiyeye trabzonsporun trabzon şehri için ne kadar önemli olduğunu göstermek.
          Bizde bu yapilanlara tepki gösterilmesini istiyoruz, özellikle Basbakana.

Yanliz sen bile oy'dan bahsediyorsun, hangi oy?

Kim kime oy veriyor benim umrumda degil, önemli olan yanlisi prostesto etmektir!
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

trabzonun akp ile imtahanı
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi kusura bakma da anlam veremiyorum.Oyun nerede kullanılacağının ne önemi var.Şu akp'nin trabzonsporu ne kadar görmezden geldiğini,tüm yapılanlara rağmen hala oyumu onlara vereceğim diyorsan yazık vallahi.Bunun tarbzon'u istanbul'u olur mu?İstanbul'da oy vereceğin akp ile trabzon'daki akp farklı partiler mi??Yapmayın allah aşkına.Kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz??
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Ya arkadaş ampülü ne gada çok seven varmış.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İsraf.....
                  fazla söze gerek yok..
                  Herkese Merhaba

Yorum

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya arkadaş ampülü ne gada çok seven varmış.

Sevsinler, bu onlarin sonucta en dogal hakki ama kimse Trabzonspor'u Siyasete degismesin....!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her gittiği yere (şehire) böyle tşört yaptırmışlar mı ?

Bunların sarı-laciverti, sarı-kırmızı ve siyah beyazlarından da varmıdır acaba?

Artık iyice midem bulanıyor bu siyasilerden. Hangi siyasi parti lideri olursa olsun, gittikleri yerlerde boğazlarına o şehrin takımlarının atkılarını takmasını bile istemiyorum. Dün tv'yi zaplarken baktım x partinin lideri boğazında yeşil-beyaz Bursa atkısı ile millete nutuk atıyor. Yuh artık yaaaa...
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ciddiyeti bir yana bırakalım, adamlar Ts Club dan iyi çalışıyor

Yorum

• Sadece Trabzon'a özel mi bunlar.

Artık midem kaldırmıyor böyle şeyleri , nedir yani 1 tişörte oy değişecek yada yanlışları görüyorsa görmeyecek bir insan var mı dünyada
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İstismar edilmedik bir formamız kalmıştı nihayet onu da istismar ettiler.Yazıklar olsun.Bu yaşıma geldim böyle rezillik görmedim.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın bu tişörtleri üstüne giyecek zatlara sesleniyorum.

Gidin önce kimiğinizden Trabzon ibaresini sildirin.Sonra da Trabzonspor hakkında tek laf etmeyin.Bu nedir yahu ?
                              resimi göremiyorum?
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gençlik oyunlarına 350 milyon tl
                                stad iyileştirmesine 7 milyon tl.

para hie etmişler Trabzonspor'A
                                sesleniyorum
                                ulan dingiller
                                kimin parasını veriyorsun babanın parasını mı
                                yaptığın yatırım ve paralar ortada
                                gençlik ve spor il müdürlüğünün değilmi tapular
                                Aynen öyle cebinden veriyor sanki yok bunlarım yaptıM,şunları yaptıM.
                                Kimse kanmıyor artık kimse.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X