Trabzon'dan başka bir şehirde yapıldı mı bu tişört uygulaması
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'dan başka bir şehirde yapıldı mı bu tişört uygulaması
Baktilar olacak gibi degil tepkileri ancak böyle azaltirirz dediler ve...
Yanlis üstüne yanlis...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bunu siyasi kavgaya dönüştürenler var.bu iş akp chp mhp savaşı değil.ben ist da oyumu akp ye vereceğim fakat trabzondaki kardeşlerime ya sandığa gitmeyin ya boş atın dedim.amacım akp yi indirip muhalefeti başa getirmek değil amacım başbakana, tüm türkiyeye trabzonsporun trabzon şehri için ne kadar önemli olduğunu göstermek.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu siyasi kavgaya dönüştürenler var.bu iş akp chp mhp savaşı değil.ben ist da oyumu akp ye vereceğim fakat trabzondaki kardeşlerime ya sandığa gitmeyin ya boş atın dedim.amacım akp yi indirip muhalefeti başa getirmek değil amacım başbakana, tüm türkiyeye trabzonsporun trabzon şehri için ne kadar önemli olduğunu göstermek.
Yanliz sen bile oy'dan bahsediyorsun, hangi oy?
Kim kime oy veriyor benim umrumda degil, önemli olan yanlisi prostesto etmektir!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu siyasi kavgaya dönüştürenler var.bu iş akp chp mhp savaşı değil.ben ist da oyumu akp ye vereceğim fakat trabzondaki kardeşlerime ya sandığa gitmeyin ya boş atın dedim.amacım akp yi indirip muhalefeti başa getirmek değil amacım başbakana, tüm türkiyeye trabzonsporun trabzon şehri için ne kadar önemli olduğunu göstermek.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsraf.....Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş ampülü ne gada çok seven varmış.
Sevsinler, bu onlarin sonucta en dogal hakki ama kimse Trabzonspor'u Siyasete degismesin....!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gittiği yere (şehire) böyle tşört yaptırmışlar mı ?
Bunların sarı-laciverti, sarı-kırmızı ve siyah beyazlarından da varmıdır acaba?
Artık iyice midem bulanıyor bu siyasilerden. Hangi siyasi parti lideri olursa olsun, gittikleri yerlerde boğazlarına o şehrin takımlarının atkılarını takmasını bile istemiyorum. Dün tv'yi zaplarken baktım x partinin lideri boğazında yeşil-beyaz Bursa atkısı ile millete nutuk atıyor. Yuh artık yaaaa...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın bu tişörtleri üstüne giyecek zatlara sesleniyorum.
Gidin önce kimiğinizden Trabzon ibaresini sildirin.Sonra da Trabzonspor hakkında tek laf etmeyin.Bu nedir yahu ?Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençlik oyunlarına 350 milyon tl
stad iyileştirmesine 7 milyon tl.
para hie etmişler Trabzonspor'A
sesleniyorum
ulan dingiller
kimin parasını veriyorsun babanın parasını mı
yaptığın yatırım ve paralar ortada
gençlik ve spor il müdürlüğünün değilmi tapular
Kimse kanmıyor artık kimse.OSCAR CARDOZO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.