faruk bey acıklasın bu formanın ne anlama geldiğini.hani kulübe siyaset karıştırılmasın deniliyordu? en başta siz karıştırdınız korktunuz neyden korkuyorsunuz eroğan bayraktarınız demedimi en fazla %1 tepki olur diye nedir bu korkunuz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben malum siyasi iradenin muhalifi olarak şimdiye kadar hep sustum Ama ; Bakan ve eski başkan Faruk Özak'ın '' Futbola siyaset sokuyorlar'' sözünü yiyip YERYüzünde sevdiğim renkler olan BORDO-MAVİ nin sembolü olan TEK SEVDAM TRABZONSPOR'un amblemini kaldırıp yerine KIYTIRIK AMPÜL KUllanarak TRABZONSPOR'umu ''KANDİLDEKİ MANZARA KARŞISINDA DUYGULANMAMAK ELDE Mİ ?'' diyen zihniyetin ''TRABZONSPOR'umu siyasete alet etmesinden tiksiniyorum''. TÜRKİYE'nin tek futbol şehrini EURO2016 şehirlerinde göstermeyen , Fenerbahçe denen ŞİKE takımının başkanını ve kaptanını ilk randevuda ağırlayıp '' Buca maçında kaza olmamasının önüne geçilmesini dileyen'' ve TRABZONSPOR yönetiminin randevu taleplerine hep kayıtsız kalan Bir OY uğruna TRABZONSPOR'umu kullanan zevzevata lanet ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşa konusuyoruz yarın gorur bakarsınız mıtınge gıdenler ustune gıyecekler sonrada guzel bır gorntu verıp trabzonda bıze karsı kotu bır durum yok dıyecekler,babasının hayrına yaptırmadılar bu boktan seylerıYa ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol'a Siyaset Karıştığının Tescilidir.
Şuana Kadar Nerde Yapıldı Böyle Bir Uygulama..
Bursada Yeşil Beyaz Bastılar Mı ? Yada Sakaryada Siyah Yeşil Falan
Sucluluk psikolojisi iste...
Nasil ortami yumusatiriz onun derdindeler.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkek olsaydım,yarın o tişörtü giyenleri döverdim.sibel senin erkek olmana gerek yok.sen zaten o t-shirtle gezenlerden daha erkeksin emin ol...
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Şu siyaset denilen şey devlet için yapılmalı! Devletin çıkarları düşünülmeli. Nedir bu şimdi, nedir? Yönetimin içine siyaset sokuldu, yetmedi, şimdi de bordomavi tişortlar üstüde de parti logosu. Çok gereksiz işler bunlar, çok! Bugün bordomavi tişort hazırlatanlar yarın başka şehirlere gidip, o şehrin atkılarını takacaklar. Özellikle son seçimlerde moda oldu her parti başkanı gittiği kentin takımının atkısını kafasına geçiriyor. Siyasilerden dönek var mı bu ülkede?Trabzonspor, bir gün mutlaka!
Yorum
-
Mesele parti meselesi değil. Yani şu TOKİ başkanı eleman hangi partiden olursa olsun bu ülkede nefret edilecek, mide bulandıracak bir insan. Zaten daha siyasete girmeden TT açılışında yaptığı saçma sapan konuşmalar. Milletvekli adayı olarak şu an yaptığı açıklamalar tamamen kaliteli bir insan olmamasından kaynaklanıyor. Ve şunu net bir şekilde söylüyorum ki bu tip insanlar hiçbir partiden milletvekli olmayı haketmiyorlar. Her partinin içinde iyisi var kötüsü var. Kurumları yani partileri değerlendirmeye gerek yok. Önemli olan içindeki kalitesiz insanların yaptıklarıdır. Bu yüzden de bu TOKİ eski başkanının partisine bakılmaksızın bu ülkede milletvekili olması ülke adına üzüntü vericidir. Ve şu %1'lik açıklaması çok talihsiz. İnsanların isyanını, tepkisini azaltacağına hala olayı alevlendiriyor.Trabzonspor, bir gün mutlaka!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum