Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renklerimizi lekelemeye calisanlara en iyi cevapi verecegiz insallah

Yorum

• Inception tişört
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hukumet karisiti olanlar burda Trabzonspor'u bahane edip akp dusmanligini korukluyor, bari kime oy verelim onu soyleyin de 12 haziranda yanlis yapmayalim.

lutfen gidin secim burolarinda calismalarinizi surdurun. burda siyaset yasak diyen BMN yoneticileri bu konunun acilmasina nasil izin veriyor? o zaman da bizde karsi gorus olarak mi siyaset yapalim burda?

muhalif olunmasi gereken kurum bizzat Trabzonspor'un yonetimidir.

kulubu buralara kadar tasiyan futbolculari bir bir elinden kacirmistir. su an da da Istanbul kuluplerinin transferlerini bitirmesini beklemektedir ki kendileri de transfere baslasin.

emre olayinda pasif kalmistir, sesini medyaya tam duyuramamistir.

Selcuk olayinda daha bir cepheyle(fener) savasamazken Galatasaryla ikinci bir cephe acmaya calismis ama (onuda) basaramamistir.

Egemen ve Selcuk'un imza atmamasindan koca bir 2.yari bir sey anlayamamistir. kulubu maddi manevi zarara ugratmistir.

Yeni bir yonetim ve kaliteli futbolcularla yeni sezonda da en buyuk sampiyon adayi olmaliyiz.

Cenk Tosun maliyeti ne olursa olsun gelmeli, son sozum de bu.
        Dostum,

Çok basit bir mantıkla olaya bakarsan sorunu kendiliğinden aşacaksın. Sen diyorsunki: ''bu tip başlıkları açmakla siyaset yapılıyor burada'' peki bende şimdi sana soruyorum. Bu tarz başlıkların burada açılmasına izin vermesek karşı siyaset yapmış olmayacakmıyız? Hem neden rahatsız oluyorsun ki?

Eğer samimi bir BMN üyesi isen burada bizi ve ailemizi çok iyi tanırsın. Bizim derdimiz asla siyaset olmadı. Bizim tek derdimiz Trabzonspor'dur, başkasını tanımıyoruz. İsterse Kanuni Sultan yattığı yerden çıksın gelsin, onuda tanımıyoruz.

Trabzonspor tek gerçeğimiz...Siyasetçilerin canı cehenneme...

Benim için Siyaset: yalan, dolan, talandır...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• renklerini tutturamamışlar,sarı lacivert olacaktı
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• resimi merak ettim göremiyorum
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Kabahatin çoğu senin -demeye de dilim varmıyor ama- kabahatin çoğu senin canım kardeşim!
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resimi merak ettim göremiyorum
                Ahmet sıkıntı tarayıcından kaynaklı sanırım.Resim 1. mesajda duruyor.

Yorum

• vay arkadaş ya biz burada günlerdir boşa bağırıyoruz.adamlar 20.000 t-shirt basar yine de millet bu 20.000 t-shirti giyer.boşa çırpınıyoruz biz burda.madem öyle birşey yapacaksınız beyaz yapsaydınız.
                  gel de sinirlenme arkadaş

giyen TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• boşa konusuyoruz yarın gorur bakarsınız mıtınge gıdenler ustune gıyecekler sonrada guzel bır gorntu verıp trabzonda bıze karsı kotu bır durum yok dıyecekler,babasının hayrına yaptırmadılar bu boktan seylerı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      resimi merak ettim göremiyorum
                      Fotograflar bende de görünmedi.
                      Fotograflarin ikisini de masaüstüne indir sonra üzerine tikla, acilacaktir.
                      Ben öyle yaptim.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• inanmak elde deıl ya adamlar dalga gecıyor bızım gerızekalı ahmaklarda oraya gıdıp bu adamı desteklıcek valla yazıklar olsun yaa gercekten yazıklar olsun trabzonllugumdan utandım bugun
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Trabzonlunun onuruyla imtihanı var 12 haziranda. yenilen hakkımızın intikamı alınmalı
                          bize her yer TRABZON,
                          hayat da BORDO MAVİ
                          ------------------------
                          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• PES! Düşün artık Trabzonspor'un yakasından'YETER...

Yorum

• başbakan futboldaki derin yapılanmanın üstüne sakın gitmesin bucaspor başkanı trabzon malzemecisi orduspor kalecisi mersin idmanyurdu yöneticisi falan gibi adamlar tutuklanır futbolda ergenekon da siyasetdekine benzer trabzon halkı başbakana ve arkasında hırsızlıkla aldıkları şampiyonlugu kutlayanlara gerekli dersi vermesini bilir her yerde kişisel menfaat yada başka durumları tutdukları takımın önüne geçen insanlar olur ama asil ve asi trabzonlu duruşuna sahip kişilerin şehrimizde çogunlukta olduguna eminim

Yorum

• Erkek olsaydım,yarın o tişörtü giyenleri döverdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X