Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman şunları bir öğren sonra öyle yorumlar yap.

AKP Trabzon Mitingi öncesi son hazırlıklar:
    1) Üzerinde ampul logosu olan bordo-mavi tişörtler hazırlatıldı...
    2) Dün akşam tribün liderleri toplatıldı, "akıllı olun" denildi...
    3) İzmir'den özel güvenlik ekipleri getirtildi...
    4) Çevre illerden 300 otobüs vatandaş Trabzon'a getirtildi...
    5) Uzun sokakta yürüyüşe geçen kalabalık önden ve arkadan durduruldu. Miting alanına şehirdışından otobüslerle getirilen yandaşlar yerlerini alıyor.
    Ben bunları biliyorum zaten de ne alaka onu anlayamadım,ben diyorum ki akp'yi savunacak tek bir cümlem olmadı,siz hala konuşuyosunuz.ne diyeyim..
    # BMN #

Yorum

• bu forumda seçim propagandası yapılmıyor bu zırtoplara oy veren biri olarak trabzonsporuma yapılan şerefsizliğin hesabını oyunda parmağı olana sandıkta soracağımızı hatırlatıyoruz
      alem buysa krali sensin

Yorum

• protesto olmazsa yazık ,herseye ragmen ıcerde bulusulunup bıseler solensın ya
        https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• Miting deki tepkiyi durdurdun peki ya sandığa ne yapacaksın gece yarısı operasyonu mu?
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• bu ülkede koyunların hangi siyasi hareket içerisinde yer aldıgını herkes biliyor

Yorum

• valla ben hic birine oy vermem a partide z partide ayni istanbul takimlara karsi. Asil Trabzonlugüm diyen milletvekillerden korkacaksin hele spor bakanisa. Trabzonlu olupda hangisi Trabzonun hakkini korudu. M.A.Yilmaz Faruk Özak
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben nereden biliyim tişörtleri bayrakları neden dağıttıklarını,ben akp yi savunan tek bir cümlem oldu mu,hemen saldırıya geçtiniz?fırsatçılık yapanlar var dedim o kadar..
                İşte bizde bu nedenleri arıyoruz... Trabzonspor başkanına bordo-mavi renkli bir kalem hediye etmeyi aklından geçiremeyenler nasıl oluyorda başbakanın konuşma yapacağı alanda Trabzonspor bayrakları, tişörtler dağıtıyorlar?

Ben Trabzonspor yöneticisi olsam eğer bu bayrakların üzerinde Trabzonspor yazısı ve logosu varsa ve bu bayraklar TS Clublar'da satılmıyorsa, savcılığa suç duyurusunda bulunurdum. Bu ürünler korsan ve bir siyasi partimiz şehrimizde korsan bayrak dağıtıyor diye...

Eğer bayrak dağıtılacaksa bu ancak Trabzonspor'un iznine bağlı olmalıdır.Ki bunu stadda bir çok maçta yaptı yönetimimiz. Yok eğer bu bayrakları dağıtma izni kulüpten verilmişse o zamanda Trabzonspor'a sorarlar. Siz ne ayaksınız diye?

Bu arada grup miting alanına doğru hareket etmiş. Birazdan sıcak gelişmler olacak gibi...
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:04.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• saat kaçta miting
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sırf hemşehrin ya da partidaşın olduğu için savunmaya geçtiysen sana daha laf söylemiyorum renktaşım.

Bugün bunları bile tartışıyorsak ve bir renktaşım olan seninle bile karşı karşıya gelebiliyorsak bir düşün bakalım bunun sebebi kimdir? Nereden gelmiştir olaylar buraya kadar?
                    kardeş ben akp li değilim.ben burda Trabzonspor a zarar verenlerin karşısındayım.bunun sebebi forumdaki yöneticilerdir. fazla söze gerek yok ne gereği var taraftarı karşı karşıya, ayrımlaştırmaya yönelik başlık açılmasına.açıldı ne oldu bak görüyorsun.dimdik ayakta duracağımız yerde birbirini yiyor millet.gereği varmnıydı böle başlıkların...
                    HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada yorum yapan içi yanmış insanların söylemlerini küçümsemek sana ne kazandırıyor?beğenmiyorsan okuma ve yorum yapma.trabzonspor siyaset üzeridir ve koyun olarak nitelendirdiğin bizim dediğin ve seninde içinde olduğun milletin sessizliği ve korkaklığı yüzünden başımıza herşey geldi.şampiyonluğumuza çalanlara müsade ette isyanımızı dile getirelim
                      kimi küçümsemişim ben ya,bişey dedik herkes saldırıya geçti,akp ne kadar siyasete karıştırdıysa bizi,buradaki fırsatçılarda o kadar karıştırıyor dedim o kadar..bunda ne var anlamadım,akp yi mi savundum,yaptıklarını mı onayladım nedir bu hazımsızlık anlamadım.
                      # BMN #

Yorum

• ahmet canlı yayın varmı
                        alem buysa krali sensin

Yorum

• Ve şunu bilin.. Bu tepki, bu haykırış 12 Haziran'dan sonra da artarak devam edecek.

Belki o zaman tek derdimizin kanımız, canımız Trabzonspor olduğunu anlarsınız.

Seçimden nemalanmaya ya da herhangi bir partiye oy kaydırmaya çalışmıyoruz.

Biz haksızlığa başkaldırıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşte bizde bu nedenleri arıyoruz... Trabzonspor başkanına bordo-mavi renkli bir kalem hediye etmeyi aklından geçiremeyenler nasıl oluyorda başbakanın konuşma yapacağı alanda Trabzonspor bayraklar, tişörtler dağıtıyorlar?

Ben Trabzonspor yöneticisi olsam eğer bu bayrakların üzerinde Trabzonspor yazıyorsa ve bu bayraklar TS Clublar'da satılmıyorsa, savcılığa suç duyurusunda bulunurdum. Bu ürünler korsan ve bir siyasi partimiz şehrimizde korsan bayrak dağıtıyor diye...

Eğer bayrak dağıtılacaksa bu ancak Trabzonspor'un iznine bağlı olmalıdır.Ki bunu stadda bir çok maçta yaptı yönetimimiz. Yok eğer bu bayrakları dağıtma izni kulüpten verilmişse o zamanda Trabzonspor'a sorarlar. siz ne ayaksınız diye?
                            Bu arada grup miting alanına doğru hareket etmiş. Birazdan sıcak gelişmler olacak gibi...
                            Olsun kardeşim olsun ne olacaksa olsun hazırız herşeye.Gemileri yaktık gidiyoruz dönüş yok..

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Malum şahsın gözüne girecek "alex'ini de al git" pankartını bekliyorum gönül hemşehrilerimden...
                              şunun yapılmasını o kadar istiyorum ki...

Yorum

• Miting alanını gösteren kamera var mı?
                                Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X