Sein payına ne düştü?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sayın Başbakan öyle bir açıkladı ki o Alex ziyaretini o soğuk gerçekler karşısında buz kestim uvvvvv.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Particilik ile taraftarlık arasında ince bir çizgi bile yok. Daha geçen bir yerde okudum, adam anlatmış: "Senelerce insanlar .... partisine söve söve oy verdiler" diye...
Bu durum şu anda tam bu işte. Bu duruma en büyük tepkiyi verenlerden birisi de Şenol Güneş ha, haberiniz olsun. "Türkiye siyaset fikirler üzerinden değil, kişiler üzerinden yapılıyor" diyerek.
Lafım iki tarafa da. Ben sıkılıyorum böyle şeyleri okumaktan. Giriyoruz stat başlığına, iki taraf da alenen bir birine hakaret ediyor. Giriyoruz transfer başlığına, aman bir kıvılcım olsa diye bekleyenler var. Ben de severim siyaset konuşmayı, ama bu şekilde değil.
Buradaki çoğu takip ettiğim insana da yakıştıramadım içerisinde oldukları hali. Siyaset yahu bu, futboldan ne farkı var. Tezahuratlar bile bir birinden alınmış. Bu kadar büyütülecek, insanların kalbini kıracak durum ne, onu bilmiyorum.
Bugün Artvinde bir kişi ölmüş, bir tane de polis ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. İki taraf da kabahatli değil mi? Bursa-Bjk arasındaki holigan çatışmasından ne farkı var?
Daha geniş bir vakitte, şu seçimler falan geçtikten sonra konuşmak daha iyi belki de....En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:41.
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Başbakan öyle bir açıkladı ki o Alex ziyaretini o soğuk gerçekler karşısında buz kestim uvvvvv.
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda sözde taraftar grubunun giydiği x partili bordo mavi tişörtlerden dolayı Trabzonluluğumdan utanıyorum.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum