Sakin olmakta fayda var. Ben orada ki çoğunuğun Trabzonspor'u temsil ettiğine asla inanmıyorum.
Faruk Özak sağlam bir protestonun haberini almamış olsaydı kalkıp tehditvari bir konuşma yapmazdı basına.
birilerinin Trabzonspor taraftarını susturmak isteyeceği belli idi. bunu dün de yazdım.
Başbakan gün itibari ile sadece BUGÜNÜ urtarmıştır. Mutlaka protestocuların resmini videosunu birileri çekmiştir, çekecektir, Trabzonspor'u temsil edenlerin nasıl susuturulmaya çalışıldığı görülecektir.
Başbakan hep der ya, Futbol kulübü tutar gibi siyasi parti tutmayın diye, bende dnledim kendisini, evet seni Trabzonspor gibi tutmuyorum, bıraktım gitti.....
Ya arkadaş deli olucam. Şimdi hükümetten 1-2 şahsın Trabzonspor'a zarar verdiğini düşünenler doğal olarak tepki veriyor. Zarar vermediğini düşünenler de olabilir. Ancak o zaman neden mitinge katılıyorsun. Trabzonspor'a 1-2 şahıs zarar vermedi ise o zaman evinizde oturmanız lazım. Bir taraftar grubu olarak bakan Özak'a ve toki başkanına sahip çıkma işi de nedir be.
Kimse burada başbakanı kötülemek için eleştri yapmıyor. Konu sadece Trabzonspora kötülük yapanlardır. Desteklediğiniz parti oy kaybedecek diye asıl siz burada siyaset yapıyorsunuz. Yok anayasa mahkemesiymiş. Saçma sapan konuşmayın.
başbakan şu anda öfkeli trabzonluları kışkırtıyor ve ateşlendiriyor. bu işte karlı çıkamayacak. hopa mitingindede yüz kamyon adam getirdiler kum gibi. yalan topluluklar bunlar...
Trabzon'da bugün mitinge katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bir grup taraftar protesto etti.Trabzonspor taraftarı surda asılı bulunan Ak Parti afişini yırttı. Ayrıca Çevik kuvvet polisinin müdahalesi sürerken Trabzonspor taraftarı direkleri yıktı.Öte
Yorum