Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar arkalardan müthiş ses yükseliyor olmalı ki ekranlara hafiften yansıyor ama tayyip bastırıyor sesiyle

Yorum

• protesto başladııııııııııııııııııııııı
      u will need justice at the end..

Yorum

• Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: "Güya Fenerbahçe'yi ben şampiyon yapmışım. Madem o kadar kudretliydim Rize niye Süper Lige çıkmadı."

Yorum

• Trabzon bize deplasman.

Hayaldi gercek oldu.
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• hazretleri atkıyı da atmış boynuna ohh
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• ne bu siyaset konuşmak yasak mı? adamlar futbola siyaset soktu,şampiyonluk gitti..ben niye siyaset konuşmayım..eğer siyaset trabzonspora dolunuyorsa konuşurum..ben trabzonlu değilim..yozgatlıyım..trabzonspor her ne kadar trabzon sınırlarını aşmış olsa da kalbi trabzondur..senin takımının, şehrinin hakkı gasp ediliyor..bazıları da gidiyor alkışlıyor..trabzonspor taraftar grubu,fenerin şampiyonluğu temiz diyen birini alkışlıyor..yazıklar olsun..
              ben oyumu yozgatta vereceğim ve AKP ye verceğim,genel gidişattan memnun olduğum için..ben başkasına atsam bile tepkim anlaşılmayacaktır.. ama trabzon şehri takımını satmamalıdır..ve de trabzonspor taraftarı takımını satan grupları arasında barındırmamalıdır..
              En son mourner tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:39.

Yorum

• İleri demokrasi,liberallik,ab gibi kavramlarla gelip Aziz Yıldırım'la neden kritik bir dönemde görüştüğünü açıklamayan halka hesap veren ideolojiyi benimseyip taraftarları polislere dövdürtüp demokrasi ödevini tamamlamıştır.

Ha stad ne zaman oluyormuş 2023'te kesin mi ?
                En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:36.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Son dönemlerde hiç bir futbol takımı bu kadar siyasetin içine çekilmemişti..

Trabzospor futbol klübü gerçek misyonunun dışında kullanılıyor...

Emeği geçenleri alkışlıyorummm...
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu miting normal bi şekilde bitmez aha buraya yazıyorum

Yorum

• TRT Haberde Jan Baskan Mikrofonla aciklama yapiyor su an galiba
                      Trabzonspor

Yorum

• Neyse bilen biliyor zaten kime ne anlatıyorsak..
                        En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:41.

Yorum

• Yahu Mitingde bitane Erkek yok. Bu ne yahu?
                          Trabzonspor

Yorum

• Orada bağıran bir kadın var umarım kimsenin akrabası değildir
                            Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Bize Her Yer Tabzon (Trabzon hariç.)

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu Mitingde bitane Erkek yok. Bu ne yahu?
                                Akp'nin tüm mitinglerinde ön tarafta her zaman bayanlar olur sadece bilgi olarak söylüyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X