Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonda trabzonspor forması giyenleri polis engelliyor. vay be. faşist baskıcı sığ akp rejimi. sandığa gömülecekler inşallah

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      siyaset ilginc sey. 6 ay once sadri baskan: guya toki baskani TRABZON lu bize aylardir randevu vermiyor, ama her hafta Adnan polatla gorusuyor diyordu. adam sindi koyu TRABZONlu oldu.

Yok be ne Trabzonlusu, oylari alana kadar ondan sonra hadi eyvallah...

Trabzon Halki sunlara gereken cevabi verse...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• hükümete açıkça destek veren onursuz trabzonlu hemşerilerimi kınıyorum. daha çok beklersiniz şampiyon olmayı.
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hükümete açıkça destek veren onursuz trabzonlu hemşerilerimi kınıyorum. daha çok beklersiniz şampiyon olmayı.

Miting alanindaki halkin cogunun hicbir seyden haberi yok bence.

Of of...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonu sindirme politikalari.
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• !!!!!!!!!!''İstİkrar sÜrsÜn,fener bÜyÜsÜn''!!!!!!!!!
              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hükümete açıkça destek veren onursuz trabzonlu hemşerilerimi kınıyorum. daha çok beklersiniz şampiyon olmayı.
                Mitinge Balıkesir'den bile adamlar gelmiş. Hangi hemşerilerin?
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• "istikrar sürsün fener büyüsün" tayyipte bunu duysun. miting için başka illerden trabzona kaç otobüs geldiler merak ediyorum gerçek trabzonlular ise mitinge alınmamış galiba videoda polis dikilmişti yolun orta yerinde.

tepkiden korkan ileri faşizim budur işte. tek yol sandık inşallah hakettiği tepkiyi orda görür nereye kadar kaçacaklar ki
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bir kerede daha miting alanına gittim geldim sizler için bizim dükkan çok yakın oraya.Simsiyah adamlar var mitingde ben diyeyim kürt,siz diyin çingene.Nerden geldi bunlar asıl Trabzonlular miting alanına bile yaklaştırılmıyor ama müthiş bir olay çıkacak başbakan cıkınca.İstemeden söylüyorum ölüm olabilir.

Yorum

• Sayın yönetici forum kurallarına göre "siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır." maşallah mesaj göndermeyi geçtim 2 adet başlık bile açılmış E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz! Bu Tişörtler Neyin Nesi? ve başlıklarda "X" partilere sövülüp uzayacak. Protesto etmek istiyen insan gider meydanlarda eder TRABZONSPOR'a adanmış bir forumda edemez.

2 - Genel Kurallar

a) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, sataşma, aşağılama amacı taşıyan, kişi hak ve özgürlüklerine yönelik saygısız içeriğe sahip olan, ırk veya din farkı gözetilerek yazılmış,siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kısaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmıştır. Bu tür davranışlarda bulunulması halinde forum yöneticileri bu tip mesajları silmek, düzenlemek ve mesajı atan kişiye gerekli cezalandırmayı yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykırı davranışta bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe (no post) cezası alır. Aynı davranışın devamı halinde ise ceza 2 haftaya çıkacaktır.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir kerede daha miting alanına gittim geldim sizler için bizim dükkan çok yakın oraya.Simsiyah adamlar var mitingde ben diyeyim kürt,siz diyin çingene.Nerden geldi bunlar asıl Trabzonlular miting alanına bile yaklaştırılmıyor ama müthiş bir olay çıkacak başbakan cıkınca.İstemeden söylüyorum ölüm olabilir.

Neye dayanarak bunu söylüyorsun, ayrica su miting alanina bir grup olup giremediniz ya...

Yorum

• Şu an şoktayım Bir sürü Millete Bu mitingi beklemelerini söyledim.
                          Boşuna Güvenmişim dahada konuşmuyorum.
                          Trabzonsporlu olarak Bundan sonra kendi Namım haricinde kimsenin adına Konuşmayacağım.
                          Benim yapacağımda belli Oyumu cebime atıp Torunlarıma Evlatlarıma miras olarak bırakacağım sandığada Trabzonspor amblemi koyup çıkacağım.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi
                            Sonuna kadar katiliyorum, ama yontecilerde kendini kaptirmis. Anayasa Mahkemesine basvursakmi?
                            Bırakın da millet biraz içini boşaltsın.Tamam yasak da niye bu kadar taktınız?

Yorum

• diğer başlığa ne oldu ?
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Hepinizin Siyaseti batsin, biz neyin derdindeyiz adamlar neyin derdinde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X