Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bildiğim burası siyasi iktidarın değil Trabzonspor'un haklarının savunulması gereken bir ortam.

Yorum

• - Devam aslanlar devam , sizin önünüz açık ...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burasi taraftar forumundan cikmis chp mhp parti sozcusu olmus
        sansar aziz lig tv de zaten ak partili oyle degil mi?
        belki saadet partisidir kardeş?
        şurada chp ya da mhp lehine söylenen bir şey var mı? varsa göster. kimse burda "yaaa chp olsa böyle olmazdı işte", "hadi oylar mhp'ye" diyen mi var?

hala anlamıyorsunuz.
        başbakan şampiyonluk yarışında taraf tuttu mu? tuttu. hakkımız yenirken sessiz kaldı mı? kaldı.

kusura bakmayın ama bu şeref yoksunluğunu babam yapsa ben ona da karşı dururum arkadaş.
        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• bak yıne soyluyorum ey ahali gelın bagımsız bır mıllet vekılı adayı cıkaralım sapına kadar trabzonspor lu olsun...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi
            Sen kimden iğreniyorsun. Ne biliyorsun kime oy vereceğimizi. Bizim hayatımız Trabzonspor olmuş. Yenildiğim maçta kızımın eşimin yanında utanmadan ağlayan,çalınan şampiyonluktan sonra günlerce kendime gelemedim...

1,5 yaşındaki kızım uzak ellerde ameliyat olmuş,onun yanında olamamışım onun üzüntüsüne eşdeğer bir üzüntü yaşamışım ve buna kısmen siyasiler neden olmuş ve ben oyumu ona vereceğim.

Asıl senin gibilerden iğrenmek gerek...
            Bakın nasıl etkilemiş sizi ayrıca niye üstünüze alınıyorsunuz ki ben diğer arkadaşın yazdığı mesajın tersinin nasıl bir etki yaratacığını merak ettim ve yazdım ona tepkiniz olmadı ama buna oldu çok güzel devam...

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşey düzgün diyorsun yani Türkiye de ..Futbol çok temiz bu ülkede...
              Biz nasıl göremedik tüh tüh..Çıkartıyım şu at gözlüklerimi de ben de göreyim..
              Bizi ampülünüzle aydınlattığınız için teşekkürler
              Söylediklerimin neresinden türkiyede futbolun temiz olduğu sonucunu çıkarttıysan orayı kopyala yapıştır benden görüyüm bakim ! Gözlüklerinin çıkartmana gerek yok.bence sen öyle güzelsin devam et sana yakışıyor ! Siz ampülle aydınlanmazsınız olsa olsa ''ok''la oynarsınız !
              Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakın nasıl etkilemiş sizi ayrıca niye üstünüze alınıyorsunuz ki ben diğer arkadaşın yazdığı mesajın tersinin nasıl bir etki yaratacığını merak ettim ve yazdım ona tepkiniz olmadı ama buna oldu çok güzel devam...
                Biz Trabzonspor tarftarıyız. Sen önce ne yazdığını bileceksin. Sen kimsinki Trabzonspor taraftarından iğreniyorsun. Asıl amacın gerçekleri görmeden partini savunmak. Sana göre öncelik AKP ise bana göre öncelik TRABZONSPOR...

Yazdığın o kelime için herkesten özür dilemelisin...
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• Yine Siyaset'e gitti konu...

Konuyu bilmeyen Arkadaslar lütfen YAZMAYIN....!

Cünkü konu parti konusu degil, kac kez daha anlatalim...?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• - Bugüne kadar bu adamlar yoktuda açlıktanmı öldük ! İnsan şu alenen tehditlerden utanır birazcık.
                    - Benim partim felan yok , kimseyide inandırmak zorunda değilim , adam gibi iktidarda yok muhalefette.
                    - Eğer siz hala Başbakanla-Aziz arasındaki diyoloğu değerlendirme yeteneğinden yoksunsanız , saz bile az abi ne yapayım ben...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Bugüne kadar bu adamlar yoktuda açlıktanmı öldük ! İnsan şu alenen tehditlerden utanır birazcık.
                      - Benim partim felan yok , kimseyide inandırmak zorunda değilim , adam gibi iktidarda yok muhalefette.
                      - Eğer siz hala Başbakanla-Aziz arasındaki diyoloğu değerlendirme yeteneğinden yoksunsanız , saz bile az abi ne yapayım ben...
                      haklısınız.

düşünüyorum da, şu adamlara mı laf anlatmak daha zor yoksa fenevlilere mi?

Yorum

• emekikeye oynama diyen
                        ankaragucunu arayan
                        buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
                        adam dogal ozu sozu bir
                        fenerbahceliyim diyor
                        bundan oy devsirmeye kalkmak yanlis
                        memurlari etkileyen basbakan deil futbol mafyasi aziz ergenekon vb olusumlardir
                        hedef saptirmayin
                        gozunuzu acin
                        bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelir
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

emekikeye oynama diyen
                          ankaragucunu arayan
                          buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
                          adam dogal ozu sozu bir
                          fenerbahceliyim diyor
                          hedef saptirmayin
                          gozunuzu acin

aziz, lig tv, hürriyet, başbakan...

hepsi farklı menfaatler uğruna şampiyonluk yarışını kıyısından, ucundan ya da komple manipüle etti.

direk manipüle etmeyen de sessiz kaldı.

ki kötülüğe karşı sessiz kalan da en az kötülük eden kadar suçludur.

artık size bir şey demiyorum, yemin ederim sizlere laf anlatmak fenevlilere laf anlatmak kadar zor.

biz klüp başkanımızı eleştiriyoruz, yeri gelirse kongreye kadar yolu var.

ama fenerliler klüp başkanını , siz parti başkanınızı eleştirmekten dahi acizsiniz. size göre herkes sütten çıkmış ak kaşık.

böyle daha çook hakkımız yenir.

Yorum

• - Arahna kardeşim sana cevap yazmaya hiç gerek yok bence , zira neye hizmet ettiğin o kadar açıkki ...

Yorum

• sizce aziz gucunu ak partidenmi aliyor?
                              yoksa ergenekonculardan mafyadan askeri ihalelerden mi?
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

emekikeye oynama diyen
                                ankaragucunu arayan
                                adam dogal ozu sozu bir
                                fenerbahceliyim diyor
                                hedef saptirmayin
                                gozunuzu acin
                                yok öyle yağma! bin kere aynı şeyleri yazssak anlamayacaksınız. bir başbakan ondan alın buna verin demez. bunu ima eder herkezde anlaması gerekeni anlar. burda bi tanede ima yok! Tam Üç kez müdahale var. üç kez Üüüçç. anladın mı şimdi? yazıyorsunuz başbakanın sözlerini yasında buraya arkanıza bakmadan kaçıyorsunuz. Kacmayacaksanız yorum yapın şurda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X