Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @arahna,
    Çık bir temiz hava al biraz oksijen gitsin beynine..Hala savunuyorsun bee bu adam ki Trabzonluların %90'ı gsyi tutar dedi..Bu adam Sadri Şener'e randevu vermezsek,Adnan Polat randevu almadan istediği gibi görüşüyordu..Ve şimdi yine %1 diyerek bu halkı salak yerine koyuyor..

Ve FNÖ Trabzonspor sayesinde var olan ama Trabzonspor'u kendi var etmiş gibi konuşan sayın bakan!!! 27 milyon vermişler Trabzonspor'a güya...Geçen yıl tek kalemde 2 istanbul takımının 220 milyon liralık vergi borcunu sildiler ama Trabzonspor'a verince laf olur..Lig bittikten sonra ''Trabzonspor'un hakkı yenmiştir'' dedi bir de utanmadan..96 ve 2011 bizim açımızdan ortak paydasıdır FNÖ;pasif,pısırık ve kabadayılığı sadece Trabzonspor'a yapabilen zat.!!!

Ve Başbakan..Özkan Hoca'nın istifa süreci hepimizin malumu,o günleri hatırlıyoruz başbakan'ın tavrını da...Cem Papila olayında önce başbakan'ın söylediklerini de ve bu sene Buca maçından önce..''Aziz bey sahaya inerse bende inerim'',''Bir aksilik çıkmasın'' ve İsviçre'deyken gönderilen sarı-lacivert kalem..

Açın gözünüzü açın hiçbir siyasi görüş Trabzonspor'un önüne geçemez benim için sizin içinde öyle olsun..Eğer siyasi görüşün öne geçiyorsa bir zahmet yazma burada ve Trabzonspor'un adını kullanma...

Yorum

• Acaba 19-24 nöbetinde kimler gelecek.Belli ki birileri saldırın demiş.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        emekikeye oynama diyen
        ankaragucunu arayan
        buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
        adam dogal ozu sozu bir
        fenerbahceliyim diyor
        bundan oy devsirmeye kalkmak yanlis
        memurlari etkileyen basbakan deil futbol mafyasi aziz ergenekon vb olusumlardir
        hedef saptirmayin
        gozunuzu acin
        bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelir
        Kardeş Buca'da bi aksilik çıkmaz di mi?
        3-1 olduktan sonra bir kırmızı kart es geçilir, uyduruk bir penaltı verilir ve aksilik ortadan kalkar, değil mi?

Vaktiyle fenerin tinercileri küçücük kızların başını yararken "fenerbahçeye verilen ceza ağır ve haksız olmuştur" diyenler de futbol mafyasının elemanları mıydı?
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• SON DAKİKA: Trabzonspor mesaj olayını FIFA ve TFF'e taşıyor. http://goo.gl/kjsUa
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

sizce aziz gucunu ak partidenmi aliyor?
            yoksa ergenekonculardan mafyadan askeri ihalelerden mi?

Bizim öyle bir idaamiz yok, biz bir yanlistan bahsediyoruz ama senin konudan haberin yokki.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

sizce aziz gucunu ak partidenmi aliyor?
              yoksa ergenekonculardan mafyadan askeri ihalelerden mi?
              - Ak partiden aldığını zannetmiyorum ,devletten bir sürü ihale alıyorlar , Fırıncılar federasyonundan şüpheleniyorum ben ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• nasil mudahale etti basbakan ben gercekten bilmiyorum
                bi anlatin
                aydinlatin bizi
                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• arkadaş uzayda yaşamış lig bitince geri dönmüş. aydınlatın arkadaşı.

Yorum

• maalesef bazı arkadaşlarımız tuttukları partiyi trabzonsporun üzerinde görmekte. benim için ve bir çok trabzonsporlu için trabzonspor asıldır x,y partisi önemli değildir. önemli olan trabzonspora yapılan bir haksızlık var ve bu haksızlığa tepkidir. burada kimse x,y z partilerini savunmamaktadır. savunmamalıdırda. insanlar bir karar vermeli trabzonspor mu? partispormu?
                    twitter @hopeMit

Yorum

nasil mudahale etti basbakan ben gercekten bilmiyorum
                      bi anlatin
                      aydinlatin bizi

Yahu deminden beri AKP'nin avukatligini yapana kadar konuyu ögren.

Oysa konunun hic partiler ile alakasi yok. Sirf Basbakan ile alakasi var.

Biri aydinlatsin elemani...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Adam haklı bu kafayla daha da fazla oy atılır onlara.

Aziz Türkiye'nin en büyük Ergenekoncu'sudur eğer öyle bir şey varsa ama tam tersi piyasadan Ergenekon adında silinen teşkilatın yerine bu hükümetin kuracağı gizli işlerin yönetileceği teşkilatın en önemli isimlerinden biridir Aziz Yıldırım.Yani bu yeni teşkilatın en önemli aslarında biri AKP'nin önceki hükümetlerin kurduğu Ergenekon denilen yapılanmanın yerine yeni bir yapılanmada Aziz'i ana güçlerden biri olarak kullanması her şeyi açıklayabilir sanırım.

Yorum

• Hala sanki başkası olsa bizi şampiyon mu yapacaktı diyenleri görmek öyle bir koyuyor ki.

Trabzonspor'un şampiyonluğu engellenmiştir. Bundaki en büyük paylardan biri de başımızdakilerdir. Yurtdışından tüm basının önünde sarı lacivert hediyeler yollamalar, Buca'da aksilik çıkmasın, çıkmaz hallederizler.. Gündem tamamen şampiyonluk yarışı üzerine kurulu iken Alex'i huzuruna davet etmeler.. Tabi Aziz'le birlikte.

Tekrar tekrar yaşananları anlatmak mı gerekiyor?
                          Trabzonspor taraftarı için en önemli şey Trabzonspor'dur. Bu gayseli herifin dediği gibi %1 oy değil, komple Trabzon'u kaybetmeliler. Trabzonspor taraftarı bu ülkenin en önemli güçlerinden biridir. Lig Tv iadeleri inanılmaz artmış durumda. Cezayı sadece siyasiler değil, medya da çekiyor.

Yarın o mitingde elbet ki belli bir kalabalık olacaktır. Ancak kesinlike rahat olmamalılar. Trabzon'un tepkisini canlı canlı görmeliler.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ya ben şimdi anlamadığım bir şey var Erdoğan bayraktar diyorki Trabzon Büyükşehir olacak (zaten öyleki bunun için devletin büyükşehir belediyesi olmasına gerek yok ki) işsizliğin belini kıracaz diyor. Mayıs ortasında ordaki arkadaşlarım istanbula ziyarete geldiler ve şehirdeki işsizlikten yakınıp başka yerdeki Trabzonluların yanına gidip tamamen hayatının düzenini değiştirmek istiyor. Çoluğu çocuğu olan insan bu riske niye girsin işsilik yok olacaksa. ve bunu söyleyen koyu AKP'ciydi ve oy vermeyide düşünmüyor?

Dersenizki futboldan dolayı hiç alakası yok futbolla ilgilenmeyen ender insanlardan. Oy kaybettik diyor hala bizi kullanıyor. Tüm bunlara rağmen sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

Yorum

nasil mudahale etti basbakan ben gercekten bilmiyorum
                              bi anlatin
                              aydinlatin bizi
                              - Sen aydınlanmışsın bence , bizim ışığımız kesmez seni...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maalesef bazı arkadaşlarımız tuttukları partiyi trabzonsporun üzerinde görmekte. benim için ve bir çok trabzonsporlu için trabzonspor asıldır x,y partisi önemli değildir. önemli olan trabzonspora yapılan bir haksızlık var ve bu haksızlığa tepkidir. burada kimse x,y z partilerini savunmamaktadır. savunmamalıdırda. insanlar bir karar vermeli trabzonspor mu? partispormu?

Trabzonspor sonuna kadar, ben Trabzonsporu canimdan cok seviyorum, benim umrumda mi partiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X