Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi diyelim RTE etki etmedi Fb'nin şampiyonluğuna. (bence direk uğraşmamıştır ama basına verdiği duruşla etki etti. )
    Kabak gibi ortada herşey. En az 7 maçı hakemlerle çevirdiler. Neden seyrediyor Başbakan? Yeni Malatyaspor'u yenemeyen takım 18 maçlık seri yaptı.
    Bu mesaj dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum. Bir takımın küçük bir takıma puan kaybetmesi o takımın güç durumunu yansıtmaz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Spora puan kaybetmemiz bizim şampiyonluk yarışı yapmamıza manimi olacak yani. Bizdemi hile yaptık.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Ak partiden aldığını zannetmiyorum ,devletten bir sürü ihale alıyorlar , Fırıncılar federasyonundan şüpheleniyorum ben ...
      ordudan , nato ihalelerinden , ergenekonculardan , ....
      koc bile fb yoneticisi
      o da cok koyu akpartilidir zaten
      devlet dediginin cogu ak parti dusmani
      ac gozunu
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

- Sen aydınlanmışsın bence , bizim ışığımız kesmez seni...

Yorum

- Sen aydınlanmışsın bence , bizim ışığımız kesmez seni...
          diyecek somut biseyin yok dalga gecme durumundasin mecburen

ben kemal yaparim laflari gibi
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Seni görünce Sylvester stallonenin "Cezalandırıcı " diye bir filmi vardı , o geldi aklıma , neyse sana iyi günler...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @arahna,
              Çık bir temiz hava al biraz oksijen gitsin beynine..Hala savunuyorsun bee bu adam ki Trabzonluların %90'ı gsyi tutar dedi..Bu adam Sadri Şener'e randevu vermezsek,Adnan Polat randevu almadan istediği gibi görüşüyordu..Ve şimdi yine %1 diyerek bu halkı salak yerine koyuyor..

Ve FNÖ Trabzonspor sayesinde var olan ama Trabzonspor'u kendi var etmiş gibi konuşan sayın bakan!!! 27 milyon vermişler Trabzonspor'a güya...Geçen yıl tek kalemde 2 istanbul takımının 220 milyon liralık vergi borcunu sildiler ama Trabzonspor'a verince laf olur..Lig bittikten sonra ''Trabzonspor'un hakkı yenmiştir'' dedi bir de utanmadan..96 ve 2011 bizim açımızdan ortak paydasıdır FNÖ;pasif,pısırık ve kabadayılığı sadece Trabzonspor'a yapabilen zat.!!!

Ve Başbakan..Özkan Hoca'nın istifa süreci hepimizin malumu,o günleri hatırlıyoruz başbakan'ın tavrını da...Cem Papila olayında önce başbakan'ın söylediklerini de ve bu sene Buca maçından önce..''Aziz bey sahaya inerse bende inerim'',''Bir aksilik çıkmasın'' ve İsviçre'deyken gönderilen sarı-lacivert kalem..

Açın gözünüzü açın hiçbir siyasi görüş Trabzonspor'un önüne geçemez benim için sizin içinde öyle olsun..Eğer siyasi görüşün öne geçiyorsa bir zahmet yazma burada ve Trabzonspor'un adını kullanma...
              kildan tuyden sebepler
              bunlar sonucu degistiren seyler degil
              futbolu illegal yonetenler ak partiye de dusman olanlardir
              tipki sizler gibi

Yorum

• Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların) bulunduğu bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
                En son tslover tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 16:53.
                Umut Bulut

Yorum

- Seni görünce Sylvester stallonenin "Cezalandırıcı " diye bir filmi vardı , o geldi aklıma , neyse sana iyi günler...
                  muhatabim deilsin
                  aklin sira gec dalgani
                  seninle ilgili akla gelen fimleri yazmiyim buraya
                  ergenekon uzantilari desem hosuna gider mi ?
                  demiyorum

Yorum

• Sayin Erdogan Bayraktar !
                    Beni bile kaybettiginize göre bu oran emin olun % 1`den daha fazladir.

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların bulunduğu) bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
                      Güle güle büyük insan...
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Arkadaşlar, AKP forumunuz yok mu sizin? Burası Trabzonspor forumu. Burada her şey Trabzonspor. Trabzonspor söz konusuyken neden ısrarla parti kavgasına çekmeye çalışıyorsunuz insanları?

Bu tepkiyi koyanlar CHPliler değil. Trabzonsporlu olan herkes bu tepkiyi koyuyor. Benim için her şeyden önce Trabzonspor gelir diyen herkes bu tepkiyi koyuyor. Önceden Ak Parti'ye verip de bu sefer vermeyecek olan binlerce taraftarımız mevcut. Hala neden ısrarla Kemal lafları ediyorsunuz?

Burada MHPli de var, CHPli de var, AKPli de var. Ve bu inanın benim umrumda bile değil.

Burada aslolan tek şey var. O da Trabzonspor.
                        En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 16:55.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların bulunduğu) bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
                          - Bende bir Trabzonsporlu olarak senin gibi zavallıların bu forumdan gitmesini sevinçle karşılıyorum ...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

O nie kazandı diye değil biz niye kaybettik diye düşünsen daha iyi birşey edersin bence.TS fenere yenilirken fenerin gollarini tayyip erdoğan mı attı?antalyaya,ankaragücüne kayseriye puan verirken tayyip erdoğan mı oynadı rakipte ?

Peki sen hep fenerin lehine yapılanları düşünürken TS lehine yapılanları hiç sorguladın mı şimdiye kadar?kayserideki ilk maçta kayserinin verilemeyen golü,buca maçında ve antep macında lehimize verilen haksız penaltılar vs.yani hatalar her takımın aleyhine yada lehine herzaman oldu bundan sonrada olacak.Sen kendi işine bakacaksın eğer yapamıyorsan sebebini başka yerlerde özellikle de kirli bir oyunla siyasette aramaya gerek yok !
                            Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün Çok komiksin arkadaşım cidden. Trabzonspor Ankaragücüne Kayseriye puan kaybettiğinde %100 penaltılarının verilmediğindende bi habersin ama. Beşiktaş maçında %100 penaltı + kırmızı kartın verilmediğindende bi habersin sanırım ona rağmen maçı aldık. Buca maçında haksız penaltı almışız. Ne zaman almışız ? Maç 1-0 ken dakika 85 ken. Antep maçında haksız penaltı almışız. 20.dakika rakip zaten 10 kişi kalacaktı.Penaltı olmasada olurdu. Fenerin hakem hatalarıyla kazandığı puanlara bakalım bide istersen. Buca maçında gökhana verilmeyen kırmızı kart sonrasında onun ortasında edize çarpan top yalandan bi penaltı 3-1 ken geri dönüşleri oldu , gençler maçında 3 metre ofsayttan gol , yalandan penaltı. Gs maçında 1-0 gs öndeyken Baros'un topla rakibin arasına girerek attığı nizami golün verilmeyişi ve maçın dönüşü. Beşiktaş maçında Bjk öndeyken Luganonun arkadan salladığı tekmeyi görmeyen hakemin Ferrarinin dirseğini görerek kırmızı kart ve penaltı vermesi. Karabük maçında 20.dakikada Selçuk'un oyundan atılmaması. İlk yarı İBB maçında Alex'e kırmızı çıkmayışı bunun sonucunda Alex'in üstün performansıyla fb nin maçı 2-1 alışı. Antep maçının 11 dakika uzaması. Bunların yanında Lugano ve Emre şerefsizlerine verilmesi gereken sarı ve kırmızı kartların asla verilmemesi.

Hadi şimdi yap bakalım bi hesap vardır herhalde az buçuk matematiğin. Çokta objektifsin ya objektif şekilde bi hesap yap şimdide kim kaç puan almış hakemlerle görelim.

AKP'ye arka çıkacam diye hakem hatalarının bile bu lige etki etmediğini söyleyebilcek kadar Trabzonsporlusun sen. Senin Trabzonsporluluğun bu kadar. Ve çok açık söyleyeceğim nefret ediyorum senin gibi Trabzonsporlulardan. Umarım bu forumdanda gidersinde senin gibi çakma Trabzonsporluların saçma yazılarını okumak zorunda kalmayız burda..

Yorum

• Bayraktar: "Trabzonspor'un şampiyon olamaması bizi 0.5 puan da olsa etkileyebilir. Göreceğiz."

Yüzde bir bile değil.Yani diyor ki takmışım Trabzonspor'u...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

nasil mudahale etti basbakan ben gercekten bilmiyorum
                                bi anlatin
                                aydinlatin bizi
                                Tanzanya'dan bağlanıyorsun galiba olaylardan bihabersin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X