Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rahat olun trabzon belediye başkanlığındaki tepkiyi tekrar gösterecektir. bir önceki seçimde alınan %56dan nereye düşeceğini göreceğiz.
    twitter @hopeMit

Yorum

• İlk olarak Akın NAZİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende söverim.
      sevmiyorum kardeşim bu şerefsizleri.bugün böyle yapıp 13 haziran sabahı herşeyi unuturlar.birde üstüne pişkin pişkin biz böyle bişey yapmadık derler.sorsan hepsinin dini bütündür ama yalan hile hurda her melanet onlarda.
      Halkımızda suç halkımızda...

[QUOTE=Barış Mayda;1917670680]
      İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın 14:30 ' da. Valilik önünde.....[/QU
      sagolasın abi inşallah canlı yayın yaparlar
      Yapmazlar mı en az 10 kanal. YANDAŞ BOL NASILSA!
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Burada çıkıp sözcü gibi gazete müsveddelerinden haberlerin linklerini verecek kadar küçülmeye gerek yok.Onlara sesleniyorum Trabzonspor sizin değildir hele hele sessiz çoğunluğun sesi olma hakkını size kim verdi ! Bugün önemli olan soru şampiyon neden olamadık değil bu zihniyetten ( Trabzonsporu küçülten ve hedef saptıran ) Trabzonsporu nasıl kurtarabiliriz olmalıdır.Her şampiyon olamadığımızda dışarda suçlu aramaya alışmış yada alıştırılmış kişilere özellikle söylemek istiyorum.Trabzonspor sizin babanızın tapulu malı değildir çekin o kirli ellerinizi Trabzonsporun üzerinden !
        Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk oyumu Akp'ye vericektim ama artık günahımı bile vermem. Benim gibi düşünen onlarca insan vardır heralde.
          Biz bu ayakları çok gördük artık bunları kimse yemiyor (vercektim de vermicem ayaklarını ) sana diycem o ki versen de vermesen de naparsan yap ama onun yeri burası değil.ayrıca bu numaraların eskilerde kaldıgını bilmemeni yaşın daha küçük olduğu için heyecanına veriyorum.
          En son tslover tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 15:36.
          Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz bu ayakları çok gördük artık bunları kimse yemiyor senin daha yaşın küçük heyecanına veriyorum.
            Hadi diyelim RTE etki etmedi Fb'nin şampiyonluğuna. (bence direk uğraşmamıştır ama basına verdiği duruşla etki etti. )
            Kabak gibi ortada herşey. En az 7 maçı hakemlerle çevirdiler. Neden seyrediyor Başbakan? Yeni Malatyaspor'u yenemeyen takım 18 maçlık seri yaptı.

Yorum

• burasi taraftar forumundan cikmis chp mhp parti sozcusu olmus
              sansar aziz lig tv de zaten ak partili oyle degil mi?
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• hersey o gün bellı olacak haa bıde trabzonspor fm acılmıs yaw ...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• basbakandan yardim isteyelim
                  futboldaki ergenekonu da tmizlesin
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    basbakandan yardim isteyelim
                    futboldaki ergenekonu da tmizlesin
                    - İste iste , ha aramışken Alex'in işlemleri ne olmuş onuda sor ...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu Erdoğan Bayraktar gitsin GS'li yahudi masonlara konuşsun. RTE ve çetesi Trabzonspor'dan karanlık ellerini çeksinler.

Yorum

• niye buraya yapacakları yatırımdan lütufmuş gibi bahsediyorlar? herhade yapacaklar. sadaka veriyorlar sanki "hayrına".

biz sadece hakkımızın savunulmasını istiyoruz, bir de böyle "barcelona" ile bizi karşılaştırarak gururumuzu okşamaya çalışmıyorlar mı nasıl uyuz oluyorum.

ve kimse şunu anlamıyor. yüzlerce insan sokaklara hiç bir muhalefetin kışkırtmasıyla çıkmadı.

kendi iradeleriyle çıktı. birilerinin kışkırtmasına kanacak kadar "salak" değiliz.

yetti artık şu "trabzonda herkesin ikinci takımı galatasaraydır" diyen kendini bilmezin göz boyamaları.

siyasetinizden de, paranızdan da tiksiniyorum artık.
                        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

Hadi diyelim RTE etki etmedi Fb'nin şampiyonluğuna. (bence direk uğraşmamıştır ama basına verdiği duruşla etki etti. )
                          Kabak gibi ortada herşey. En az 7 maçı hakemlerle çevirdiler. Neden seyrediyor Başbakan? Yeni Malatyaspor'u yenemeyen takım 18 maçlık seri yaptı.
                          RTE diye yazan biri hiç bir zaman akp'ye oy vermeyi düşünmemiştir. şu ilk oy muhabbetini bir daha düşün istersen.

bunun dışında Yeni Malatya'yı yenemeyen takım yorumuna yüzde 100 katılıyorum. Tam da konuşmamız gereken konu bu. diğer yönlendirmeleri partizanca beyhude çabalar olarak görüyorum.
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

O nie kazandı diye değil biz niye kaybettik diye düşünsen daha iyi birşey edersin bence.TS fenere yenilirken fenerin gollarini tayyip erdoğan mı attı?antalyaya,ankaragücüne kayseriye puan verirken tayyip erdoğan mı oynadı rakipte ?

Peki sen hep fenerin lehine yapılanları düşünürken TS lehine yapılanları hiç sorguladın mı şimdiye kadar?kayserideki ilk maçta kayserinin verilemeyen golü,buca maçında ve antep macında lehimize verilen haksız penaltılar vs.yani hatalar her takımın aleyhine yada lehine herzaman oldu bundan sonrada olacak.Sen kendi işine bakacaksın eğer yapamıyorsan sebebini başka yerlerde özellikle de kirli bir oyunla siyasette aramaya gerek yok !
                            Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              RTE diye yazan biri hiç bir zaman akp'ye oy vermeyi düşünmemiştir. şu ilk oy muhabbetini bir daha düşün istersen.

bunun dışında Yeni Malatya'yı yenemeyen takım yorumuna yüzde 100 katılıyorum. Tam da konuşmamız gereken konu bu. diğer yönlendirmeleri partizanca beyhude çabalar olarak görüyorum.
                              Gel abi sen yaz istiyosan Uzun uzun. Kısaltma yapıyorum.

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O nie kazandı diye değil biz niye kaybettik diye düşünsen daha iyi birşey edersin bence.TS fenere yenilirken fenerin gollarini tayyip erdoğan mı attı?antalyaya,ankaragücüne kayseriye puan verirken tayyip erdoğan mı oynadı rakipte ?

Peki sen hep fenerin lehine yapılanları düşünürken TS lehine yapılanları hiç sorguladın mı şimdiye kadar?kayserideki ilk maçta kayserinin verilemeyen golü,buca maçında ve antep macında lehimize verilen haksız penaltılar vs.yani hatalar her takımın aleyhine yada lehine herzaman oldu bundan sonrada olacak.Sen kendi işine bakacaksın eğer yapamıyorsan sebebini başka yerlerde özellikle de kirli bir oyunla siyasette aramaya gerek yok !
                                Herşey düzgün diyorsun yani Türkiye de ..Futbol çok temiz bu ülkede...
                                Biz nasıl göremedik tüh tüh..Çıkartıyım şu at gözlüklerimi de ben de göreyim..
                                Bizi ampülünüzle aydınlattığınız için teşekkürler
                                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X