Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallahi ben elimden geleni yapıyorum,

sosyal platformlarda açık açık bu adamları meclise sokmayın diyorum,gerekçeleri ile birlikte.

1 kişi 3 kişi bilmiyorum kaç kişiyi etkileyebilirsem.

adam resmen belimizin altına altına vuruyor.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Trabzon'da umarım büyük bir hezimete uğrarlar, aksi beni gerçekten çok üzecektir. Hemde çok...
      Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• Ersun hoca zamanında Faruk özak belediye başkan adayının kolundan tutarak tesise getirip antremandaki futbolcularla tanıştırmak istemiş, ersun hocanın karşı çıkması üzerine "buda kim oluyor, beni bilmiyormu" diyerek ersun hocayı azarlar mahiyette konuşmuştur...ersun hocanın gidişinde önemli etkenlerden biride budur ki ersun hoca da zaten giderken ufak ipuçları vermişti...
        bu tarz insanlardan bize ancak ve ancak kötülük gelir, siyasi emelleri için koskoca camiayı hiçe saymış zavallı birinden bahsediyoruz...
        Trabzon halkı eğer bunlarada cevap vermese demekki layığız bazı şeylere gıkımız çıkmadan oturmalıyız kıç üstüne...
        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• oy pusulasına ts yapıştırmaları yapıştırıp al sana oy diye yazacağım.
          bunun da fotosunu çekip sizinle paylaşacağım.
          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonda Araklı Malum parti Mitingi..Faruk özak ,Gümrükçüoğlu,Bakanlar başkanlar hepsi orada..

yapanların eline sağlık
            Benim ilçem güzel ilçem kokun burnumda tütüyor her zaman
            Helaliniz var süper bir pankart asmısşınız emeği geçenlerin ellerine sağlık.
            ---------------------------------------
            KARADENİZ
            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Hiç kimsenin oyuna karışmam...Bunu doğru da bulmam...Ama genel olarak iktidar partisi ile çok da problemi olmayan ben bu seçimlerde Trabzon dan ciddi bir refleks bekliyor ve umuyorum...Üstelik Belediye seçimlerinden yaşanandan çok daha ciddi bir refleks olacağını düşünüyorum.

Trabzon da yaşamasam da ben sandığa özenle hazırlayacağım bordo mavi pusulamı atacağım. Saat 5 den sonra sandık açıldığında oradakilerin yüz şeklini görmek içni orada olacağım....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                oy pusulasına ts yapıştırmaları yapıştırıp al sana oy diye yazacağım.
                bunun da fotosunu çekip sizinle paylaşacağım.
                herkes oyunu düzgün sekilde kullansin. her gecersiz oy rakibe verilmis oy demektir

Yorum

• Şu açıklama, Trabzonspor'un büyüklüğünü anlamadıkları ona göre davranmadıklarının itirafıdır.

Ne derse desin ne yaparsa yapsın şu cümleyi Faruk Özak için kimse kullanamaz...Faruk Özak'tan bahsediyoruz...

Bir de artık iyice sıktı bu konular...
                  Taraftar yalakalarını yanına alıp gezen Erdoğan Bayraktar'dan,parti mitinginde bir spor kulübü yönetimini eleştiren Koray Aydın'dan ne farkımızı kaldı merak ediyorum...
                  Yönetimin bugün ki açıklamasında beğendiğim ek cümle var:

"Trabzonspor siyasetin emrinde değil tüm siyaset ve siyasiler Trabzonspor'un emrinde olmalıdır."
                  Kapatın artık bu siyasi konuları,farkında olmadan bizde kendimizi ve takımımızı alet ediyoruz siyasete...
                  # BMN #

Yorum

• trabzondan çıkan siyasetçi

ve rizeden çıkan siyasetçi...

ben bir trabzonlu olarak söylüyorum,,,bizden insan çıkmıyor

onlardan ise en azından şeytan çıkıyor...

(lütfen her rizeli hemşerim alınmasın)

Yorum

• Araklı'daki o çocukları alınlarından öpüyorum. Bu bir başlangıç olsun!

Yorum

• bakanda suçlu..
                        bakanı ve milletvekili adaylarını tesislerden içeri alanlarda suçlu..
                        konuşanda suçlu konuşturanda..
                        seçende suçlu seçtirende..
                        ama zararı gören belli..
                        trabzonspor....
                        sen trabzonspordan reklamını yap,propagandanı yap..
                        trabzonsporlu özak etiketiyle iş bitir saygınlığın olsun..
                        ondan sonra yok tefeciymiş biz kurtardık kelimelerini kullan..
                        battıkça batıyosun bakan efendi..
                        bari sus saygınlığını daha da kaybetme

Yorum

• Yazıklar olsun ne olduğu belli zaten bakanın!
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bu sezon sampıyonlugun kacmasıda bırazda avnı akerın kedı gıbı olmasındadır eskıden ölemıydı ya rakıp takımın ayagı tıtrerdi.. bu sezon kayserı macında taraftarımız bı ayaklandı rakıp takım altına ettı ve golu bulmustuk aslında onu da yapmamız gerekırdı bursalılar bunu her macta yapıyor.
                            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Bunlar bizi ne zannediyor yahu ?
                              Yapılanlar zorumuza gitti, şimdi de kendilerini kurtarmak için yaptıkları açıklamalar daha da zoruma gidiyor...
                              Bizi resmen aptal yerine koymaya çalışıyorlar!
                              Ama yemezler!
                              Hamiş

Yorum

• Yumurta, döt meselesini hatırladım birden..

Boşuna yırtınmayın, gömüleceksiniz o sandığa!

www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X