Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak archil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    futbolu siyasete alet ediyorlar diyen bakanın açıklamaları çok manidar...varlık sebebinin Trabzonspor olduğunu unutmuş yediği kaba pisliyor işte...

)Bu kadar isabet olurdu..Spor bakanı olduysan bakan olduysan milletvekili olduysan Trabzonspor sayesindedir
    En son lazibere tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 11:34.
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdoğan bayraktarin ağzindan çikan söz trabzona 2.lik yeter başaridir trabzon 2 olcak bizde stat yapacaz ey trabzon halki bunlari meclise sokarsaniz size olan inancimda kaybolacak
      Adam 2. olabilmek için neler yaptı ne tavizler verdi ne yalakalıklar yaptı kimbilir.O yüzden 2.lik nasıl bir lütuf onun için. Normal karşılıyorum bu açıklamasını ve 2.liğe bakış açısını.

Ama Trabzonspr'la ilgili konuşmasın bir zahmet.
      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
      K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yazdılarının olma ihtimalini gerçekten düşünüyor olmanız vahim bir durum
        Valla sadece dusunmuyorum, ayni zamanda inaniyorum da
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• futbola siyaset karıştırmayın diyor bazı renktaşlar.. Futbola siyaseti biz mi karıştırıyoruz? Siyasete bizi bulaştıranlar utansın!! Oy isterken Trabzonsporu ağzından düşürmeyenler belli!! Biz tepkimizi koymazsak ne farkımız kalacak! Burda kimse yönlendirmede yapmıyor.. Yalnız Ceza vereceksek X partilere oy vermek zorundayız yüzde 10 Luk bir düşüş yasatmazsak boş attığımız oylar ceza degil ödül olur yine! Ben malum parti düşüş yasasın yaşamasın demiyorum. Mumknse Faruk Özakla Erdogan bayraktar bizi temsil etmesin! Takım tutar gibi parti tutan arkadasların tepklieri oluyor burda ama bizim icin kimse TRABZONSPOR`dan değerli değil.. Haksızlık yapıldıysa cezasını vermeliyiz.
          Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• onu bunu bilmem seçimlerde bu parti trabzondan çıkarsa hakkımı kimseye helal etmiyorum

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiçbir Trabzonsporlu bu nedenle oyunun rengini değiştirmez bu bir oyun fügüran olmaya gerek yok. cevabı sahada vereceksin
              Bu konuda da katilmiyorum, DYP sinden aday olan M.Ali Yilmaz milletvekili oldugu donemde DYP nin hic bir gucu kudreti yoktu Trabzon da...

Trabzonsporlular eski donemde oyunu degistirdi, o donemde Trabzon da oldugum icin bunu gayet iyi biliyorum. Ha simdi yaparlar mi? Bekleyip gorecegiz.

Yorum

• Birilerini ne kadar korku sardığı buradaki bazı açıklamalardan ortaya çıkıyor.Yarın seedorf un yada drogba nın elinden tutup Trabzona getirirlerse en ufak şaşırmam )))))))

Yorum

• Enteresan olan sey protesto edenlerin cogunun kunyesinde Trabzon yazmiyor, diger illerde daha cok oy kaybetmesinler

Yorum

• İlk olarak Tolga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birilerini ne kadar korku sardığı buradaki bazı açıklamalardan ortaya çıkıyor.Yarın seedorf un yada drogba nın elinden tutup Trabzona getirirlerse en ufak şaşırmam )))))))
                    Ne guzel iste, bu basarida kendimizede pay cikaririz artik)) Yalniz messi ronaldo daha bir iyi olurdu) yada selcugun yerine xavi

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyasetcilere guven hic bir donem olmadi zaten Onemli olan bu adamlara "elinizi spordan cekin" mesaji vermektir.
                      Siyaset spora karistiran her parti icin gecerli bu,
                      Biz her gittigi ilin futbol takiminin atkisini boynuna dolayan "halki salak yerine koyan" siyasetcilerden biktik.
                      trabzondaki parti teşkilatlarına taraftar derneklerı ve grupları şu ültimatomu vermeli...

"trabzonspor ile siyaseti yan yana görmek istemiyoruz"

bunu dile getirmeliyiz ki gelen insanlar sıradan bır ıs olan atkı takma muhabbetıne gırmesınler !

eğer trabzonspor siyaset üstü ise trabzondaki mitinglerde atkı takanlara trabzonsporu siyasi malzeme olarak kullanmalarını sağlıyoruz.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kısaca şöyle diyor Sayın Faruk Özak, "27 trilyon para kazandırdık Trabzonspor'a siz kimsiniz ? siz yokken ben vardım"

Öncelikle Trabzonspor'a bir kuruş dahi hizmeti geçen adamı ayakta alkışlarız, her kim olursa olsun bundan da gocunmayız.

Fakaat,

105 + 169 = 274 trilyon vergi borcu silinen bir kulüpler bu ülkede var mıydı yok muydu ? Gözümüzün içine baka baka stadları için kendilerinin bir kuruş dahi harcamadığını 600 trilyon tutan harcamaların devlet kesesinden karşılandığını söylediniz mi söylemediniz mi ?

874 trilyon nereee 27 trilyon nere sayın bakan...

İşin bir de şampiyon olan takımınla ilgili kısımları var "Ataşehir'deki araziler" ve "Topuk Yaylası" konulara da girelim mi ?

Olmadı...fenerbahçe'ye altın tepsi de sunduğunuz şampiyonluğu bile aklamayı beceremediniz. Beceremezsiniz çünkü dağı kilimle kapatamazsınız.

Şu açıklama, Trabzonspor'un büyüklüğünü anlamadıkları ona göre davranmadıklarının itirafıdır.

Bakın elinoğlu bunu sanki diğer kulüplere hiçbir paye verilmemiş gibi nasıl kullanıyor buyrun.

Yazıklar olsun demekten kendimi alamıyorum. Yazıklar olsun sayın bakan yazıklar olsun...

27 Trilyonun kaç parasını Faruk Özak cebinden vermiş? bu paranın kaç parasını Tayyip Erdoğan cebinden vermiş? Bu Migros'a kiralanan arsa için verilen paranın 15 milyonunu Migros veriyorsa, 12 milyonunu Opet veriyorsa insanlar nasıl oluyorda bu paraları sanki başbakan babasının tapulu arsasını kulübe bağışlamış gibi lanse edebiliyor?

Sayın Özak, bu arsada Mehmet Ali Yılmaz'ın katkısı yokmudur? Ayrıca bu yapılan katkıları bugünlerde gündeme getirmeniz ne kadar etik değil mi? İyilik yap denize at demişler ama senin yaptığın iyilik yap zamanı gelince milletten oy istemek için kullanırsın tarzında. Bu Trabzonspor'u aleni siyasete alet etmektir... Bu tamamen başbakana yalakalık yapmak, günü kurtarmadır.

Trabzonspor bütün siyasi partilerden de üstündür. Göz göre göre şampiyonluğumuz çalındı sende seyrettin, bu olup bitene alet oldun. Artık gerisini sandıkta söyleyeceğiz.

Ayrıca bahsi geçen iyiliklerin hepsi başbakana ve mensubu olduğunuz partiye misli misli geri ödenmiştir. Bunu sizlerde iyi biliyorsunuz.

Ama bizim derdimiz başka, Trabzonspor'un şampiyonluğu çalındı. 27 yıldır hiç bu kadar yakın olmamıştık!!! bunun farkındamısın?
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 11:53.
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• böyle siyasetten nefret ediyorum.ne demek tefeciden kurtardım!!sen kimsin ki kendini bu kadar kurtarıcı görüyorsun.acemi siyasetciler bile böyle saçmalamaz.büyük kurtarıcıysan trabzonun hakkını savunuyorsan başfenerbakanından korkmaz yenilen haklarımızı o günlerde savunurdun.azize çıkmış posta koyuyor 2-3 yorumcu ya düzelecek ya gidecek diye,bu yorumcular ne yapmış azizenin yediği b.kları ortaya dökmüş trabzonun nasıl hakkını yenildiğini anlatmış senin susmandan dolayı bunlar konuşmuş hakkımızı savunmak için sıkıyorsa azizeye cvp ver hadi görelim.ama veremezsinki çünkü ampül patlar sonra geleceğin karanlık olur.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzondaki parti teşkilatlarına taraftar derneklerı ve grupları şu ültimatomu vermeli...

"trabzonspor ile siyaseti yan yana görmek istemiyoruz"

bunu dile getirmeliyiz ki gelen insanlar sıradan bır ıs olan atkı takma muhabbetıne gırmesınler !

eğer trabzonspor siyaset üstü ise trabzondaki mitinglerde atkı takanlara trabzonsporu siyasi malzeme olarak kullanmalarını sağlıyoruz.
                            Katiliyorum ve altta yazan sloganini facebookda yayinlamak uzere caliyorum

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              27 Trilyonun kaç parasını Faruk Özak cebinden vermiş? bu paranın kaç parasını Tayyip Erdoğan cebinden vermiş? Bu Migros'a kiralanan arsa için verilen paranın 15 milyonunu Migros veriyorsa, 12 milyonunu Opet veriyorsa insanlar nasıl oluyorda bu paraları sanki başbakan babasının tapulu arsasını kulübe bağışlamış gibi lanse edebiliyor?

Sayın Özak, bu arsada Mehmet Ali Yılmaz'ın katkısı yokmudur? Ayrıca bu yapılan katkıları bugünlerde gündeme getirmeniz ne kadar etik değil mi? İyilik yap denize at demişler ama senin yaptığın iyilik yap zamanı gelince milletten oy istemek için kullanırsın tarzında. Bu Trabzonspor'u aleni siyasete alet etmektir... Bu tamamen başbakana yalakalık yapmak, günü kurtarmadır.

Trabzonspor bütün siyasi partilerden de üstündür. Göz göre göre şampiyonluğumuz çalındı sende seyrettin, bu olup bitene alet oldun. Artık gerisini sandıkta söyleyeceğiz.

Ayrıca bahsi geçen iyiliklerin hepsi başbakana ve mensubu olduğunuz partiye misli misli geri ödenmiştir. Bunu sizlerde iyi biliyorsunuz.

Ama bizim derdimiz başka, Trabzonspor'un şampiyonluğu çalındı. 27 yıldır hiç bu kadar yakın olmamıştık!!! bunun farkındamısın?

biz zaten para falan ıstemıyoruz !

bıze gıdın akyazıda stat yapın da demedık !

sız ıstedınız sız yaptınız ! cunku yere trabzonsporun nurı albayrak donemındekı halını fırsat gorup kolları sıvadınız fakat ıyı nıyetle baslamadıgınız ıs sımdı geldı suratınıza yapıstı !

27 mılyon dıyerek kendını su yuzune cıkardıgını sanıyorsan yanılıyorsun faruk ozak !
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                böyle siyasetten nefret ediyorum.ne demek tefeciden kurtardım!!sen kimsin ki kendini bu kadar kurtarıcı görüyorsun.acemi siyasetciler bile böyle saçmalamaz.büyük kurtarıcıysan trabzonun hakkını savunuyorsan başfenerbakanından korkmaz yenilen haklarımızı o günlerde savunurdun.azize çıkmış posta koyuyor 2-3 yorumcu ya düzelecek ya gidecek diye,bu yorumcular ne yapmış azizenin yediği b.kları ortaya dökmüş trabzonun nasıl hakkını yenildiğini anlatmış senin susmandan dolayı bunlar konuşmuş hakkımızı savunmak için sıkıyorsa azizeye cvp ver hadi görelim.ama veremezsinki çünkü ampül patlar sonra geleceğin karanlık olur.

Kulübü tefeciden kurtardığını söyleyen sayın bakanımız 1996 yılında çalınan şampiyonluğumuzdan sonra, kulübün anahtarlarını getirip Mehmet Ali Yılmaz kendi elleriyle teslim etmedimiydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum...

2000 yılında yapılan kongrede başkanlığı kazanan Özkan Sümer'den dolayı kulübe gelen haciz ve temlikler bu 1996 yılındaki anahtar teslim sürecinden sonra başlamadımıydı?
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X