Sayın bakanım, madem TS hakkı yenmiş, afiyet olsun mu diyeceğiz, yoksa hakkını yiyenlerin ipliğini pazara çıkarmak için savcıları göreve mi çağıracağız?
Hakkının yendiğini düşünüyorsan nasıl yenildiğini, kimlerin nasıl yediğini bulmak savcıların görevidir. Şike suç değil mi?
Samimi iseniz suç duyurusu yaparsınız, delillerinizi de sunarsınız. Lafla peynir gemisi yüzmez...
Sayın bakanım, madem TS hakkı yenmiş, afiyet olsun mu diyeceğiz, yoksa hakkını yiyenlerin ipliğini pazara çıkarmak için savcıları göreve mi çağıracağız?
Hakkının yendiğini düşünüyorsan nasıl yenildiğini, kimlerin nasıl yediğini bulmak savcıların görevidir. Şike suç değil mi?
Samimi iseniz suç duyurusu yaparsınız, delillerinizi de sunarsınız. Lafla peynir gemisi yüzmez...
suc duyurusumu..ortaya sike kasetleri bile ciksa örtbas edilir..
- Biliyorum , çokçada girdim Allah affetsin ama öyle kardeş...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
şikebahçeli selçuk şahin konuşmuş tamda tahmin ettiğim beklediğim bi açıklama...barcelona bile bunu yapamazdı...ey allahum sinirlenmeyeyim diyom ama insanda az utanma arlanma olur ya..ama nerde bunların hepsi arsız yüzsüz...tabi yapamaz barcelona değil barça dünyada böle bişe olmaz çünkü oralarda kahpe satılmış federasyon ve hakemler yoktur..ey gerizekalı selçuk efendi...kusuruma bakmayun çok sinirlendim biiraz ağır oldu yazi... ama hak ediyorlar...
Penaltilari irdelemeden sorumlu devlet bakaniyla, spordan sorumlu devlet bakanini toplayinca, ortaya Alexi Türk vatadasi
yapmaktan sorumlu basbakan cikiyor.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
seçim yaklaştı galiba baksanıza faruk bey açıklamalara başlamış.
la sen spordan sorumlu bakan değilmisin bizim haklarımız yenirken neden sesini cıkarmadın senin başbakanın febenin ceza aldığı mac sonrası bu ceza ağır oldu diyebiliyorken sen neden sesini cıkaramadın.doğru ya ya koltuğun elden giderse dimi korkma trabzonspor da koltuk boş o daldan bu dala atlar durursun şimdide demogoji yapıp durma.size nasıl oy verecekler anlamış değilimn başta sen varsın diğer yandada geseli eleman.
şikebahçeli selçuk şahin konuşmuş tamda tahmin ettiğim beklediğim bi açıklama...barcelona bile bunu yapamazdı...ey allahum sinirlenmeyeyim diyom ama insanda az utanma arlanma olur ya..ama nerde bunların hepsi arsız yüzsüz...tabi yapamaz barcelona değil barça dünyada böle bişe olmaz çünkü oralarda kahpe satılmış federasyon ve hakemler yoktur..ey gerizekalı selçuk efendi...kusuruma bakmayun çok sinirlendim biiraz ağır oldu yazi... ama hak ediyorlar...
sampiyonlar liginde barcelona nin gruplarinda olmasini cok istiyorum..uefa o maca türk hakemlerini atamazsa isleri gercekten cok zor..
Yorum