Trabzonspor, yen malatyaspormu, milyonlarca taraftarı, üst düzey seveni var, o duruma düşseydi evelallah ayağı kaldırırdık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
lafa bak... tefeciden kurtarmış...
sen nasıl kaptanlığını yaptığın takıma,camiaya bunu dersin? sırf siyasi kariyerin için!
siyasi kariyerin eğer Trabzonsporu yermekten geçiyorsa,duracaksın, siyasi kariyerim kahrolsun,Trabzonspor dik dursun diyeceksin. sen kimsin? Faruk Özeksın.Seni kim tanıttı Faruk Özak diye? Bu kulüp. Eğer tefeciden kurtardıysan bile susacaksın içine atacaksın çünkü bu kulüp senin verdiğinden çok sana verdi,ve maalesef hala konuşuyorsun çünkü bu kulübün sana verdiği sonsuz saygıya karşılık sen kulüpten prestij çalmaya çalışıyorsun.
sus.Allahından bul. Allahımdan...Entropi İyidir.
Yorum
-
Ve bu iki isim peşpeşe sıralarla şehrimden aday...
GS üyesi bir adayımız varsa, Mecnur Odyakmaz'a ne diyebiliriz?
Aslında toptan karşı çıkmamız gereken şu; siyaset denen şey; tüyü bitmemiş yetim haklarını Trabzonspor'a menfaat olarak mı vermiş zamanında...
Bunu diyor sn. bakan..
Ülkeye iyi malzeme üretiyor sn. bakan..
Bunlar bir gün Trabzonspor kurumunun karşısına öyle bir çıkarki; aha bakanınız söyledi bunları diyerekten...
....İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSn. Özak'ın psikolojisi ve yansıyan konuşmaları; TT Arena da Toki Başkanının açıklamalarına benziyor...
Konuştukça batıyor...
Konuştukça geriyor ve protesto yiyor...
Yorum
-
neyi anlamıyorum biliomusunuz arkadaşlar bu bakan efendi bu kadar yardım ettı madem etti bari şampiyon olsaydık yaw olamdık bide çıkmış konuşuyo ama senin yapacagın şampiyonlugu bende istemm burdaki arkadaşlarımgibi...''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Akepe liler gecen gun kahvehaneye gelmisler babamla oy muhabbeti yapmislar babam akepeli olmasina ragmen' siz gidin aleksten oy isteyin' demis kahvede bir alkis tufani kopmus bu arada araklidaki hemsehrileri tebrik ediyorum tepkilerinden dolayi
Yorum
-
ne kadar yapmacıklı , sıfır vizyonlu, bel altı vuruşlu bi adam...
nasıl trabzonlu bu..
nasıl gelipte oy isteyecek..
fenerli başbakan, gs li milletvekili adayı, güya tarbzonu tefeciden kurtardım 27 trilyon kazandırdım diye böbürlenen adam..
o parayı babanın evinden aldındamı verdin..
sen faruk özaksan bunu sana trabzon hediye etmedimi..
ne saçmalıyorsun..
seçim yakaşınca gerçekler aklınzamı geldi..
YEMEZLER...
AZ KALDI TOKADA....... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Trabzonspora siyaset bırak bulaşmayı iliklerine kadar işlemiştir..
en büyük darbede faruk özaktan gelmiştir...En son zeki gursoy tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 12:40..... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
TRABZON'u 2016 için yerleştiremeyen bir Özak'tan bahsediyoruz, doğru mudur?
Yedek şehirler arasında yer bulmasını sağlayan bir insandan değil mi?
Gülüyorum ve acıyorum, haklı çıkacağım derken, İstanbul basınına malzeme veriyor, hemde gereksiz yere.Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum