Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Spordan sorumlu TRABZONLU!!!!!!! bakan Trabzonsporumuza bakanken ne vermişte şimdi sağda solda bas bas bağırıyor.Oyların gitmesi bu kadarmı korkuttu sizleri.Yazıklar olsun sen ve senin gibilere ama gerçek taraftar size cevabını verecek.

Yorum

• be ne herkes grileşmiş burda, bişey mi kaçırdık, topu topu 4 kişiydik , 2 si grileşmiş

Yorum

• Yok canım!
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Sayın bakanımın açıklaması bana "OKHB" (Oy Kokan Hareketler Bunlar) gibi geldi....
          "Şehitler Unutulursa ölür"
          Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu trabzondan kaybedecekler 1-2 oy..her seye ragmen 3 milletvekili cikartirlar..yerel secim degil ya bu..istanbul daki trabzon kökenlilerin oylari daha belirleyici olacaktir..türkiye genelinde de bir cok trabzonsporlu secmen oldugunu düsünürsek genele yansiyacak bir oy kaybi olsa fena olmaz..

yerel secimler zamani yapilan icraatlere bakilir ve tekrar bi degerlendirme yapilir..nasil olsa kapimizi yeniden calacaklar..
            Trabzonda kaybedecekleri oy "daha kolay görülür" olacağı için bunu söyledim.
            Yoksa biz İstanbuldakiler de ne yapacağımızı biliyoruz endişelenmeyin.

Nasıl ki başbakanımızın içi kıpır kıpır FB derken, bordo kravatla dolaşıyor, biz de elbette içimiz dışımız farklı olabilir. Başbakanımızı örnek alıyoruz
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• yönetim faruktan haber beklio faruk'ta çay tv de trabzonspor öle dir tayyip abim trabzonspor'u çok seviyo sevmese yatırım yapmaz demeye devam ediyo bide şunu diyo faruk bu akp bınasıan saldıranlar chp li mhp li olanlardır yok böle bişe hala anlayamamaıışin faruk siyaset geçicidir biizm için trabzonspor kalıcı savasımızdır...
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Beyler Faruk beyin OYununa gelmeyin.
                OYma vakti 12 hazirani bekleyin
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• bu adam bidaha seçilirse 5 sene daha şampiyonluğunu unutalım..
                  Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• arkadas basligi duzeltelim "SPORDAN SORUNLU DEVLET BAKANI" olarak degistirsek daha iyi
                    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Trabzon 5 mıLLetvekili çıkarıcak görürsünüz.Trabzondaki reklamları görmüyomusunuz.Trabzon mılleti yatırım için verecek o partiye.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadas basligi duzeltelim "SPORDAN SORUNLU DEVLET BAKANI" olarak degistirsek daha iyi
                        Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• Bu başlığı gördükçe sinir oluyorum
                          Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon 5 mıLLetvekili çıkarıcak görürsünüz.Trabzondaki reklamları görmüyomusunuz.Trabzon mılleti yatırım için verecek o partiye.
                            hangi yatırım ??
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• "benim hakkım yendi" diyeceksin sayın bakanım....az kaldı (sadece tahmin)

Yorum

• bu siyasi yatırımdır kanmayın bu sözlere gereken cevabı sandıkda verin bunlara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X