Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray'a stad yaptılar, Fenerbahçe2nın zoruna gitti'' Biz neden stadımız kendimiz yaptık dediler..Aziz başkan Tayyip erdoğanın huzuruna çıktı...

Galatasaray'a stad yaptınız, trabzonspor'a yapıyorsunuz, En azından şampiyon olalım da şampiyonlar liginden geelcek para bize gelsin '' dedi.

Faruk ozak bu tartışmalarda ordaydı ama O tayyip beyin ağzından çıkacak laflara göre hareket ederdi.. Haklılar Faruk bey dedi ve iş bitti.

Burası Muz cumhuriyeti. Burda paran ve adamın fazla ise kazanırsın..

Burda adaletsizlik yaparsan kollanırsın.. Burda güvenlik de en çok rüşeveti karanlık iş yapan yerlerden yer.. Siz hiç bir polis memeurunun sıradan bir esanfın dükkanına girip sohbet ettiğinin gördünüz mü.. Bilakis kaçarlar, Çünkü sırdan adam için polis erttir.. soracak isteyecek falan..

Onlar Kumar kçşelerini bar ve gece kuluplerini mafyanın kol gezdiği yerlerde fink atarlar çünkü karanlık iler ordadır...

İstanbul da herhangi bir subeye Komiser atandığı zaman. O semttekı her mekan oraya mutlaka bir hediye yollarmış... Yıollamayan da yanarmış.. Bizzat biliyorum)

Evet...

Burası Adaletin temin edilmediği ülke
    Burda demokrasi ancak ve ancak zenginin malını koruma sistemidir..

Burda adalet de kalkınma da herşey para...

tek vasfır trabzonpor başkanlığı yapmak olan spordan sorumlu bakan... eğer bu işlere mudahil olamıyorsa ki... Ne adamları içeri tıktılar ses çıkmadı.. Ne kasetler ürettiler ses çıkmadı..bu işi çözmek çok mu zor.. değil ama paranın babası burda dolanıyor.. el atamazlar.. cesaret edemezler... mılyar dolararlın donduğu bu sektörede.. Kımse akıllı olmaz.. Akıl paradır..

Trabzon kentine hangi yüzel geleceksın....Faruk özak

Tranzonsporun hakkı yenmiştir diyorsun????

Sen bakansın???

Bir tarafınla dedikodu yapar gibi konuşmayacaksın.. Devlet adamları dedikodu yapmaz.. Diyorsan birşey ispat edeceksın...Varmı kasedin.????

yok

Çunku şirin görünmek için konuşuyorun

Tıpkı tayyip erdoğan'ın boynuna Bordo mavi kravat takması gibi...

Alayınız sahtekarsınız...

Size benden yana bir tane oy çıkmaz... Sülalalemdne de çıkmazz..
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Trabzonspor'u bitirme operasyonuna en azından sessiz kalarak katkı sağlamıştır sayın bakan.

Kendisini milletvekili hatta bakan yapan kişinin fb'nin şampiyonluğunu istemesi ve bunun için üzerine düşeni yapması sonucu Trabzonspor'un maddi zararı 100 milyon TL'nin üzerindedir.

Kadro yavaş yavaş dağılmaktadır.Şampiyonlar Ligi gibi bir vitrinden mahrum kalınmıştır.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Lig bittikten ve iş işten geçtikten sonra açıklama yapıyor bakan. Şampiyonluk göz göre göre elden gidiyorken neden açıklama yapma cesaretini gösteremedin. Bakan olarak taraf olmanı beklemiyoduk ama en azından haksızlıklar karşısında durabilseydin. Haksızlığın kime yapıldığının da önemi yok.
        Trabzon'a yapılan sportif yatırımları elbetteki gözardı edemeyiz ama şampiyonluk bunların hepsinden daha önemli. AKP sayesinde bilmem kaç milyon dolarlık yatırım yapıldığından sürekli bahsediliyor peki bu sene kaçan şampiyonluğun maddi ve manevi değerini hesaplamak mümkün mü acaba.

Hakkımız haram olsun !!!.

Yorum

• pazar günkü yürüyüşe katılıyormuyuz acaba?
          yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• boşuna uğraşma faruk gemi kaçtı geçmiş olsun benim sülaleden sana oy çıkmaz artık

Yorum

• fenerlilerin oyu daha çokmuş onları kutla kesin seçilirsin ozaman

Yorum

• Eski ve yeni başkanlarımız bizi Hıncal Uluç ve Kemal Belgin kadar savunamadılar. Şimdi gubara gubara dolaşsınlar "Ben şöyle başkanım, böyle bakanım." diye caka satsınlar.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• O başbakan sevdalısıdır her seferinde başbakanına olan minnetlerini meydan meydan dolaşıp açıklamadı mı? Sakın eleştiri yapmayın ha! Çarpılırsınız o bizim için adete bir peygamber! Allah allah sanki bu sözleri geçen yıl sıradan bir vatandaş değil de milletvekili tarafından söylenmişti.Sanırım sayın Özak da böyle düşünmüş olmalıki herhangi bir eleştiri yapamadı, aman allah korusun sonra bir yerine''inme'' iner.

Yorum

• DİKKAT DİKKAT DİKKAT DİKKAT !!!!

31 ARALIK CUMA GUNU HINCAL ULUCUN YAZDIGI YAZIYI BIR DAHA OKUMAK DA FAYDA VAR !!!!

"Sorumlu" Bakan..
                    "Spordan Sorumlu Bakan" gerçekten spordan sorumlu en üst düzey devlet görevlisi midir?. Yoksa önüne uzatılan Bakanlar Kurulu kararlarının altına atılan bir formalite imzası mı?.
                    Sporumuzda olup bitenlere bakıyorum da, Türkiye'de böyle bir bakanlığın olduğundan bayağı şüphe ediyorum.
                    Faruk Özak, Trabzonspor'un eski başkanlarından. Bakanlığa da, Karadeniz kontenjanından biraz da o sebeple geldi. Ama o da değil.. Trabzon'u doğrama kararları ilan ediliyor. O bile umurunda değil, Sayın Bakanın..
                    Hafta sonunda Fener Başkanı Aziz Yıldırım tüm gazetelerin manşetlerinde yer bulan açıklamalarıyla, alenen ve resmen ikinci yarıda Trabzon ile aralarındaki 9 puanı kapatmazlarsa, hakemleri perişan edeceklerini ilan etti. Sözlerinin anlamı sadece bu.. "Beşiktaş ve Galatasaray da arkamda" dedi. Dediği çıktı. Beşiktaş ertesi gün yaylım ateşe katıldı. Galatasaray 19 puan geride olduğu için utancından henüz susuyor..
                    Ama Faruk Özak da susuyor..
                    Hürriyet, Yunus Yıldırım'ın raporunu açıklamış.. Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odasına inmiş. Hakeme ana avrat, din iman, sinkaflarla sövmüş.. Hakem görev sırasında Devlet memuru yasalara göre. Ve de devlet memuruna hakaret, savcıların harekete geçmesini gerektiren bir suç..
                    Savcı mavcı yok ortada.. Ceza kurulundan gelen ceza 21 gün.. Ne zaman?. Tam da lige verilen bir ay aranın içinde, ama Başbakanın bulunacağı Arena açılışında bitmek üzere..
                    Oysa, bu başkanın, Erman Hoca Hürriyet'te deve gibi yazdı. 5 senede onuncu ceza heyetine gidiş. Hemen hepsi hakemlere ve federasyona hakaret. Aldığı hem de böyle inceltilmiş cezaların toplamı gene de 21 ay.. Ve "Tekrar" en ağırlaştırıcı sebepken, 21 komik gün..
                    İcazetli olduğu ortaya çıktı ya.. Ardından Trabzon'a karşı hakemleri tehdit eden gürleme..
                    Federasyonda "Tık" yok.. Merkez Hakem Komitesi'nde "Tık" yok.. Medyadan "Tık" yok.. Spordan Sorumlu, hem de Trabzonlu Bakandan "Tık" yok. Siz şimdi hakem olun da, bu ligden Trabzon Şampiyon çıksın..
                    O iş bitti, Trabzonlular.. Hiç heveslenmeyin, çünkü sahibiniz yok. Hakemler ikinci yarıda ya Trabzon'u bitirecekler, ya kendileri bitecekler. Meydan öyle okundu çünkü ve başta bakanınız herkes sustu..
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• asıl zoruma giden bu adamın SPOR bakanı olması.. Allah rızası için kapatın silin başlıgı bu başlıgı görünce aziz ib..sine sövmeye vakit kalmıyor...
                      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        asıl zoruma giden bu adamın SPOR bakanı olması.. Allah rızası için kapatın silin başlıgı bu başlıgı görünce aziz ib..sine sövmeye vakit kalmıyor...
                        Aziz belkide sövülecek son kişi Onun tehditlerine boyun eğenlere onun mafyacılığına ses çıkartmayanlara göz yumanlara çanak tutanlara sövmek lazım
                        aziz kendinden bekleneni yapmıştır ama kendilerinden bekleneni yapmayanlara ne demeli
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• git yaa bi sen eksiktin

Yorum

• Ben ikinci sıradaki fanatik gsli (aslında başbakanı övmek uğruna kendi taraftarıyla da arasını bozdu) Erdoğan Bayraktar Trabzon'dan milletvekili olmamalı, Trabzon'dan Trabzonspor'u tutmayan milletvekili çıkmamalı derken bizim eski kaptanımız, eski başkanımız Faruk bey de kaşınmış. Bütün sene sus, hakkımızı yedir (bize torpil geç diyen olmadı, sadece spor bakanı olarak görevini yapsa yeterdi), şimdi iş işten geçtikten sonra oy için konuş.

Bir de laflarının ana hatları hep Trabzonspor'a nasıl ayrıcalık yaptığından oluşuyor. Yani başka takım taraftarı okusa diyecek ki adam memleketinin takımına ne yardımlar yapmış. Oysa bakıyorsun ortada hiç bir yardım yok, üstüne Trabzonspor'u ezenlere karşı görevini bile yapmamış. O giydiğiyle övündüğü, millete laf soktuğu formaya hiç mi saygısı yok bu adamın?

Yazıklar olsun bakanım. Sen de benim için sadece bakansın artık. Boş boş bakan...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• MAHMUT AKSU'nun dünkü röportajı

İTİRAZ EDEN ADAM İSTEMEZ’

“Şampiyonluk kaçtı, bu üzüntü tarifsiz. Ancak daha da vahim tablolar olmaması için birilerinin çıkıp bazı gerçekleri söylemesi lazım. Kaçan şampiyonluğun bence birkaç sebebi var. İlki ise Bakan Faruk Özak’tır. Her zaman geçmişin hesabını yapar ve kulüpte ne derse ‘okey’ diyecek insanları görmek ister. Hatta şampiyonluk bile ikinci plandadır. Biz de kendisine hep ‘okey’ demediğimiz için sorunlar yaşadık...”

‘ŞAKAR İÇİN ÇOK UYARDIM’

“Yeni yönetim şekillenirken Sayın Özak’ı uyardım. Nevzat Şakar’ın bu işi yapamayacağını, Trabzon’un eski Trabzon olmadığını söyledim. O da karışmadığını anlattı ama dört koldan Sadri Şener’i sarıp Asbaşkan yaptırdı. Başkanın da bir anlamda kabul etmekten başka çaresi yoktu. Bunun nedenleri iç bünyenin meselesidir. İsimler değil önemli olan. Ben giderim, Hayrettin bey (Hacısalihoğlu) gider, yüzlerce başarılı yönetici adayı gelir. Ancak bu da yapılamadı. 9 puan önde şampiyonluğa gidilirken nasıl olur da ülkedeki bu kadar Trabzonlu önemli aileden katkı alınmaz!”

‘AMİGODAN AZ KONUŞAN YÖNETİCİ’

“Kulübü öyle kişiler yönetiyor ki, kriz çözmek bir yana, kriz çıkmasın diye az konuşuyorlar. Çünkü konuşurlarsa yanlış konuşacaklar. Eskiden kulübün ekonomisinin iflas ettiğini söyleyen insanlar gelip aynı yönetimle çalışma zafiyetini gösteriyor. Bir genel sekreter televizyonda Trabzon’un hakkını savunacağı programda sabaha karşı yayına bağlanıp kulüp amigolarından az konuşuyor. Yani her şey iyi giderken bu kadar beceriksizce işler olacağını bilsem, futbolcu kardeşlerimden puan farkının 15 olmasını isterdim!”

‘HER ZAMAN KENETLENDİLER’

“En az suçlu, hatta suçsuz grup teknik kadro ve futbolcular. Aldıkları para analarının ak sütü gibi helaldir. Yönetim havlu attığında bile Şenol Güneş ve öğrencileri bir araya gelip kenetlendiler. Trabzon’a karakterli oyuncular gelip geçti ama efsane kadroyu bir kenara koyarsak bu kadar karakterli bir futbolcu topluluğu yoktur...”

‘KADRO DAĞILMAZSA İYİDİR’

“Asıl tehlike bundan sonrası. Bu düşünce yapısıyla takım tamamen dağılabilir. Egemen ve Selçuk takım olma adına çok önemli iki oyuncudur. Onların ayrılması takımın yarısının ayrılması anlamına gelir. İnşallah, tasarruf-tasarruf diyen asbaşkan Selçuk’a 2.5 milyon Euro önerdikten sonra panikle 3.5 milyona falan çıkmaz!”

‘TRABZON AİLESİ TOPLANMALI’

“Önerim, bizim dönemimizde yapılan bilgilendirme toplantılarının tekrarlanması, Trabzon ailesinin bir araya gelmesidir. Bu yönetim kendini toplumdan soyutladı, 9 puan farka çok güvendi. Artık gün Trabzon ailesinin toplanıp her şeyi konuşması günüdür. Bu toplantıdan çıkacak sonuç da koşulsuz kabul edilmelidir. Trabzonspor hiçbir kurumun, siyasetin arka bahçesi değildir.”

kaynak : fanatik...
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                facede trabzonspor mitingi organizasyonu var. olur mu olmazmı bilmem ama 31 mayıs zorlu önü. 12.30-15.00 arası
                                Adresi link olarak verirmisin böyle bir organizasyon gerçekten varsa bizde katılalım hemde paylaşıp destek alalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X