Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok yazdım ama bu olay aynen suna benzedi..

nasıl kı bız bu forumda siyaset konusmuyorsak ve siyasi gorusumuz varsa da burada tek derdımız ts ıse sıyasetcıler de aynı sekılde futbol konusmayacaklar !!! bu da yazılı olmayan bır kuraldır ! konusurlarsa ve bunu alenen bellı ederlerse ne mı olur ? ıste sana da boyle tepkı koyarlar !! kımsenın gozunun yasına bakmazlar ! ben burada durup dururken sıyaset yapsam forumda huzur mu kalır ?
    sıyasetcı de hangı mevkıde olursa olsun bu kadar alenı mudahalelere ve nıyetını bellı etmelere gırerse ıhale ona kalır cunku kımse bana aksını ıspatlayamaz !

Yani sizce biz sampiyonlugu basbakan yuzundenmi kaybettik?Ankaragucu macinda bir gol atsaydik veya kadikoyden bursanin aldigi beraberligi kopartabilseydik simdi sizce basbakanimi konusuyor olurduk yoksa kutlamalarimi?Ayni goruste degiliz sizin fikrinize saygi duyuyorum ama katilamiyorum zira benim gordugum kadariyla bu islerde topa girmemek icin elinden geleni yapan objektif durmaya calisan bir basbakanimiz var.

Samimiyetimle soyluyorum bakin burada bunu yazmakdanda hic hosnut degilim ama ne kendim nede esim kendisinin partisine oy vermeyecegiz ama bunun sebebi sampiyonlugu kaybetmemiz degil yaptigi icraatlardan kendi payima hosuma gitmeyen sebepler ve siyasi dusuncelerimizin ortusmemesidir.

Ben sampiyonlugu eskisehirde biraktigimizida dusunmuyorum sampiyonluk bence ligin ilk macinda ankaragucune kendi evimizde biraktigimiz 2 puanla gitti.

Yonetimimiz vizyon eksikligi ve maddi sorunlar nedeniyle devre arasinda bu takima yeterince takviye yapamadi ve devre arasinida iyi geciremedik.Iki beraberlik bir yenilgi bizi tepetaklak yapti.

Trabzonspor'un sampiyonlugu istenmiyor fikrine hic katilmiyorum biz stratejimizi duzgun yaparsak ve planli programli hareket edersek eminim bu sampiyonlugu gorecegiz.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herkes trabzon daki secimlerden bahsediyorda istanbul da oldukca büyük bir oy potensiyali var..organize olundugu halde bir secimi radikal bir bicimde degistirebilir bu..

ben olsam bu secmen kitlesinden cok ürkerdim..özellikle istanbul daki trabzon kökenli secmenlerden

demek ki secim usulsüzlüklerin basarisindan oy oranlarinin manipule edilmesinden oldukca eminler..
      Zaten benim anlamadigim, bu isi niye Trabzon diye kisitliyoruz? Istanbul´da ki taraftar potansiyelimiz nerden bakarsaniz en az 1 milyon secmen, cogu da belli semtlerde zaten

Eger iznimi ayarlayabilirsem gelirim Türkiye´ye, kullanirim oyumu, hemde formami giyerek (yeni formalar umarim cikkis olur). Ben Milliyetciyim ama baraj üstü hicbir partiye oy vermem cünkü hepsi ayni!
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• mancester'ın yazdıklarından anladığımıza göre a.k.partisinin seçim irtibat bürolarına da internet bağlanmış.

Yorum

• İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tanisam sorardim bu soruyuda kendisine oy vermis biriside degilim ancak gercekten haksizlik yapiliyor bu ulkede bu isi yapan adamlar vardi yok degil yakin bir ornek vermek gerekirse mesut yilmaz eski basbakanin evi komple sari kirmizili bayraklarla donatiliyordu ulusoy donemini iyi hatirlayin en cok kim sampiyon olmus o donemde lutfen biraz objektif olalim.

benim hayallerimin calinmasi bir serefsiz azize yag cekmek icin peskes cekilmesi yazik gunah degil , onu elestirmek ayip,,

ama mazallah bakarsiniz bmn yi de ergenekona ekleyiverirler , fazla durtmeyelim.. benim sampiyonlugumu calan , elaleme secim ayagina peskes ceken birine 1 gidim bile saygim kalmadigi gibi bir vatandas olarak hakkimi helal etmiyorum.. " aman bir kaza olmasin " bu sozu soyledikten sonra , talimat vermesine gizli kapakli is cevirmesine ne gerek var..

bu forumda bu gorusmeden once de tepkiyle karsilandi.. tepkiliydik hepimiz ve uzerimize oynanan oyunu cok acik sekilde gorduk,,

benim sampiyonlugumu caldi , yani benim hayallerimi caldigi gibi milyonlarin temiz duygularina kan dogradi..

bir gram bu camianin hakkini gaspeden her kim var ise, Yuce mevlam onlara acilarin en buyugunu yasatsin ki kul hakki yemek , temiz duygulari somurmek , rant icin hayallerle oynamak ne demekmis anlasin ,,,

bundan sonra recep tayyip benim icin sadece hayallerimi calan sahsin ismidir,, baskada bir anlami yoktur... mahserde de iki elim yakasindadir... ALEX den sefaat ister o gun.. yada serefi borsaya dusmuslerden,,,

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonda 6 millet vekili 4 alır.. chp ve mhp iyi çalışırsa 1 er tane alırlar.. hatta chp 2 bile olabilir.

İşin istanbul boyutu da var, ben ve benim gibi Trabzonporlular sandıkta bir askilik çıkarmayacaktır
            bencede trabzon dan 3 milletvekili cikartirlar..yani 1-2 milletvekili kayibini hesaplayip bu ise kalkismislardir..

asil olay istanbul daki trabzon kökenli secmenlerde bitiyor..

bu yüzden trabzon mitingi aldatici olabilir..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yani sizce biz sampiyonlugu basbakan yuzundenmi kaybettik?Ankaragucu macinda bir gol atsaydik veya kadikoyden bursanin aldigi beraberligi kopartabilseydik simdi sizce basbakanimi konusuyor olurduk yoksa kutlamalarimi?Ayni goruste degiliz sizin fikrinize saygi duyuyorum ama katilamiyorum zira benim gordugum kadariyla bu islerde topa girmemek icin elinden geleni yapan objektif durmaya calisan bir basbakanimiz var.

Samimiyetimle soyluyorum bakin burada bunu yazmakdanda hic hosnut degilim ama ne kendim nede esim kendisinin partisine oy vermeyecegiz ama bunun sebebi sampiyonlugu kaybetmemiz degil yaptigi icraatlardan kendi payima hosuma gitmeyen sebepler ve siyasi dusuncelerimizin ortusmemesidir.

Ben sampiyonlugu eskisehirde biraktigimizida dusunmuyorum sampiyonluk bence ligin ilk macinda ankaragucune kendi evimizde biraktigimiz 2 puanla gitti.

Yonetimimiz vizyon eksikligi ve maddi sorunlar nedeniyle devre arasinda bu takima yeterince takviye yapamadi ve devre arasinida iyi geciremedik.Iki beraberlik bir yenilgi bizi tepetaklak yapti.

Trabzonspor'un sampiyonlugu istenmiyor fikrine hic katilmiyorum biz stratejimizi duzgun yaparsak ve planli programli hareket edersek eminim bu sampiyonlugu gorecegiz.
              Size ben cevap vereyim,

Senol Günes ne diyor "Bir daha ki sezon 102 puan toplamaya calisacagiz"..eger siz bunu anlayamiyorsaniz ne diyelim?

Basbakan´i savunuyorsunuz anladik, pekiyi güya bütün yolsuzluklarin cetelerin üzerine giden Hükümet niye futbol cetelerinin üstüne gitmez? Veya niye malum Buca macindan önce Aziz Yildirim´a dönüp "Baskanim, bir kazaya ugramayiz insallah" diyebilir?
              O hafta Buca macindaki yanhakemin yüzü hala gözümün önünden gitmiyor..siz hala daha nerde puan kaybettigimizi sorgulayin.

Ligin 14. haftasinda dügmeye basan birileri var..hani Alex´i kirmizi kartla atamayan Halis Özkahya ile baslayan sürec ( 21´de 19 yaptilari sürec )
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• ankaragucu macinda golu atsaydik bursa macinda dogranirdik yada antep macinda , yada herhangi..

siparis uzerine istenen iki takimin at basi rekabetiydi ve de oyle oldu...

yani bir kaza cikmadi,..

Yorum

Sayin basbakanimiz bunu haketmiyor bunca emegi var yazikdir gunahtir arkadaslar basbakanimiz ne yapmis fener sampiyon olsunmu demis yapmayin lutfen burada siyaset konusmak yok futbol konusuyoruz lutfen rencide edici olmayalim.
                  "Aziz Başkan sahaya inerse bende inerim" bu laf febe şampiyon olsun demenin başka bir versiyonudur
                  yarışın en ateşli olduğu hafta ne işi var koskoca bakanın bir külüp başkanının ayağında, ne gereği var adamları evine çağırmaya o lafları söylemenin manası ne sen bunları anlat bizde başbakanın günahını almayalım...............

Yorum

• Ya mancester derdin ne senin?Sen neden bahsediyorsun bu mantıkla gidersen fenerin şampiyonluğu analarının ak sütü gibi helal öyle mi?

Ben mi dedim Bucada sorun olmaz di mi diye aziz sahaya inerse bende inerim diye.Akpli değilmişsin eee neden düştün bu kadar başbakanın derdine akraban falan mı?
                    En son Şenol Altunsoy tarafından düzenlendi; 25.05.2011, 01:11.
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Size ben cevap vereyim,

Senol Günes ne diyor "Bir daha ki sezon 102 puan toplamaya calisacagiz"..eger siz bunu anlayamiyorsaniz ne diyelim?

Basbakan´i savunuyorsunuz anladik, pekiyi güya bütün yolsuzluklarin cetelerin üzerine giden Hükümet niye futbol cetelerinin üstüne gitmez? Veya niye malum Buca macindan önce Aziz Yildirim´a dönüp "Baskanim, bir kazaya ugramayiz insallah" diyebilir?
                      O hafta Buca macindaki yanhakemin yüzü hala gözümün önünden gitmiyor..siz hala daha nerde puan kaybettigimizi sorgulayin.

Ligin 14. haftasinda dügmeye basan birileri var..hani Alex´i kirmizi kartla atamayan Halis Özkahya ile baslayan sürec ( 21´de 19 yaptilari sürec )

Biraz daha ileri gideyim eger ak partiye oy verirsem serefsizin onde gideniyimdir daha nasil acik olayimki bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Size ben cevap vereyim,

cetelerin üzerinime gittiler türkiye de bir cok ülkede oldugu gibi bir üst yapi degisikligi yapildi..türkiye bunun son ayagiydi..yunanistan da bizden 5 sene önce yapilmisti ama yunan halki bizden daha direncli cikti acikcasi..

italya da spor da bir güc dengesi inter milan lehine degistirildi..suan dengelendi gibi görünüyor ama sonucta degisen hicbir sey olmadi..ben ayni seyin türkiye de gerceklesecegine inaniyorum..üstelik trabzonspor lehine..ondan sonra anadolu dan degisik takimlarda sampiyon olabilecekler..bu biraz sürecektir..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mancester'ın yazdıklarından anladığımıza göre a.k.partisinin seçim irtibat bürolarına da internet bağlanmış.
                          aynen katılıyorum. arkadaşlar burada tek güç trabzonspor olmalıdır ve hiç kimse bir partiyi savunmamalıdır. başbakanın trabzon halkına ve trabzonsporlulara saygısızlığı gözardı edilemez. yoksa bu taraftar şerefli 2.liklerle yetinmek zorunda kalıer.
                          twitter @hopeMit

Yorum

• çok samimi bir şey söylüyeceğim. bizi salak mı sanıyorsunuz?
                            Ligin en kritik haftasına girmeden kalem gönderdi. Haftasında da
                            - Aziz Yıldırım sahaya inerse bende inerim.
                            - buca maçında sıkıntı olmasın. dedi daha ne desin?
                            bu lokmayı yutuyorsanız ne mide varmış sizde de.

Yorum

• Bu arada çok seviyorsan burada yazabilirsin www.tayyip.net/forum
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cetelerin üzerinime gittiler türkiye de bir cok ülkede oldugu gibi bir üst yapi degisikligi yapildi..türkiye bunun son ayagiydi..yunanistan da bizden 5 sene önce yapilmisti ama yunan halki bizden daha direncli cikti acikcasi..

italya da spor da bir güc dengesi inter milan lehine degistirildi..suan dengelendi gibi görünüyor ama sonucta degisen hicbir sey olmadi..ben ayni seyin türkiye de gerceklesecegine inaniyorum..üstelik trabzonspor lehine..ondan sonra anadolu dan degisik takimlarda sampiyon olabilecekler..bu biraz sürecektir..
                                Bak sen söyledin...Türkiye´de neler döndügünün cok sükür farkindayim!

Evet bu dengeleri kendi lehimize cevirebilmek kendi elimizde ama bunun icin büyük bir cogunluk sart! Ama maalesef milyonlarca taraftarimiz oldugu halde bu takimi aktif destekleyen taraftar sayisi cok az

Diger kismi ise Sandikta yapilan manipilasyonlara engel olabilmek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X