Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor halkını kandıramazsınız sayon özak,hersey sandıkta belli olacak,Trabzonlu ve Trabzonsporlu bunu affetmeyecektir,merak etmeyin bir aksilik çıkmaz..
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• Faruk Özak ve Erdogan Bayraktar cıkıcaktır..

Bayanlarn oyunu alsa zaten yeter.Adam 1.sıra.Ama Trabzon bu herşey olabılır.Dün orduya giderken otobüslerimize Trabzondan bir çok kişi geldi.Konustugumuzda ak partiliydk ama şimdi asla diyorlardı 20 kişi vardı 20 side diyordu bunu

Yorum

• şenol güneş seneye 102 puan almaya çalışacağım dedi anlayana küfür bu bizi şampiyon etmeyecekler en iyisi decoderleri toplu yakmak..

Yorum

• herkes trabzon daki secimlerden bahsediyorda istanbul da oldukca büyük bir oy potensiyali var..organize olundugu halde bir secimi radikal bir bicimde degistirebilir bu..

ben olsam bu secmen kitlesinden cok ürkerdim..özellikle istanbul daki trabzon kökenli secmenlerden

demek ki secim usulsüzlüklerin basarisindan oy oranlarinin manipule edilmesinden oldukca eminler..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Aslında Koyacaksın her secim yerindeki kapının önüne bir adam girenleri uyaracaksın.

Yorum

• sayın bakanım sizi çok sverim ve gururla izlerimmm...
              amaa siyasette takım tutar gibi adam tutmayaccaksın..
              HAKKIMIZI MHK YE FEDERASYONA YEDİRMEYECEKTİNİZ...
              FENERBAHÇEYE VE İSTANBUL BASININA BİZE UYGULADIĞI GİBİ BASKI UYGULAYACAKTINIZ..
              O YUNUZ YILDIRIMA VE BÜLENT YILDIRIMA HESABI BAŞTAN SORUP O HATALARI YAPTIRTMIYACAKTINIZ..
              Kusurumuza bakmayın..oy yok size..ha rakibinizede vermiyecem..ama sizede vermiyecem...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim tarihimde, Özkan Sümer'in büyük duruşu karşısında tepkisizliği ile o yüce! değeri almışlardı kendileri...

İkincisine ihitiyacım hiç olmadı olmayacak da...

Halkım 2. kez sınamış oldu...

Eminin bir çokları 3. , 4. kereler denemek isteyecektir...

Tepki akıllı ve sonuca odaklı verilebilirse büyük dersler çıkarılacaktır....

Unutmadan;

3 dönem TRABZONUMU temsil etmiş bir vekilin Emre, Ercan Saatçi, Reha Muhtar karşısında düştüğü durum bile Trabzondaki seçmen tercihleri hakkında ipuçları veriyor...

Trabzon temsil edilmedi.... Edilmiyor...........

Trabzon'un en büyük değeri TRABZONSPORDUR....

Onu koruyamayanların Trabzon'a vekil olma hakkı da yoktur...

Bu kadar basit.
                super bir yazı. tesekkurler

bende bunu diyorum
                Trabzonun en buyuk markasi Trabzonspordur.
                Su an CL de olsa gorsrl medyada trabzon sehri tanıtılacak. olasi bir ikinci turda nerde ise herkes bilecek Trabzn u

Şimdi ise cok zor. Trabzonu temsil etmek Trabzonspor u temsil etmektir. Bunu dusunemeyen Trabzonlu Trabzonsporluyum demesin
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  herkes trabzon daki secimlerden bahsediyorda istanbul da oldukca büyük bir oy potensiyali var..organize olundugu halde bir secimi radikal bir bicimde degistirebilir bu..

ben olsam bu secmen kitlesinden cok ürkerdim..özellikle istanbul daki trabzon kökenli secmenlerden

demek ki secim usulsüzlüklerin basarisindan oy oranlarinin manipule edilmesinden oldukca eminler..
                  Trabzonda 6 millet vekili 4 alır.. chp ve mhp iyi çalışırsa 1 er tane alırlar.. hatta chp 2 bile olabilir.

İşin istanbul boyutu da var, ben ve benim gibi Trabzonporlular sandıkta bir askilik çıkarmayacaktır
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• istanbul medyası ve iktidardakiler görmeliki haaaaaaaaaa BURASI TRABZON...BUrası rize giresun ordu sakaryua artvin veya herhangi bir andolu ili değil..
                    TRABZONSPORA yanlış yaparsak YANARIZ..o zaman kimse bize haksızlık yapamaz...o bülent yıldırım karabuk fb maçının son düdüğünü çaldığındaki gibi pişkin pişkin GÜLEMEYECEK...
                    madem fener şampiyon oldu..YÜCE FENER camiasından oyları isteyiniz LÜTFEN!

Yorum

• İcraata dökülmeyen sözler,boş sözlerdir.Yazıklar olsun...

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        süper olmuşşşş
                        yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• hiçbir partiyi savunmuyorum şu anda gerçekten benim için trabzonsporum önemli oy pusulasında hiçbiri cazip değil trabzonspor partisi olsa ona vereceğim.. ama gözlerim her faaliyette her alanda trabzonsporumuzun yanında olan spora sanata olduğundan daha fazla destek veren volkan canalioğlunu arıyor!!
                          yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Ya gecen TV de Trabzonun eski belediye baskani (baska partiden) Faruk Ozak icin "Ona hakkimi olene kadar helal etmiyecegim, parti cikarlari icin Trabzona yapmaya calistigimiz butun isleri hasir alti etti" dedi.
                            Bu arada bir resimde bende var, fotomacin ilk sayfa haberi BElge gibi... ama bir sey unutmuslardi onuda ben ekledim
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Sayin basbakanimiz bunu haketmiyor bunca emegi var yazikdir gunahtir arkadaslar basbakanimiz ne yapmis fener sampiyon olsunmu demis yapmayin lutfen burada siyaset konusmak yok futbol konusuyoruz lutfen rencide edici olmayalim.

Yorum

• ''Bugün Akşam Gazetesi'nde Alaattin Metin imzası ile yayınlanan bir haberde başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ı Yeni Malatyaspor maçı sonrası arayarak "Ne olacak bu Fener'in hali?" diye sorduğu başkanımızın da "Şampiyon oluruz" şeklinde cevap verdiği ileri sürülmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Haberde iddia edildiği şekilde bir telefon görüşmesi olmamıştır.''
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X