Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onun sözünü umursayan yok takılsın
    En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:26.
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Uyan Faruk,geldik...

Yorum

• trabzon yerel gazete manşetlerindeki haberleri "Trabzon yerel medyasından fenere ağır hakaretler" diye veren hurriyet milliyet gazetelerine ve o yazıyı hazırlayanlara diyorum ; alayınız şerefsiz kanı bozuk itlersiniz. bakın işte hakaret böyle olur!
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          34 maçın ardından yapılan açıklamalar, mücadele değildir...

Boşa kürek sallamaktan öte aldatmaca ve kandırmacadır!
          hatta daha da ötesi 12 haziranı düşünmektir
          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
          NORTHERNER
          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• uzun saçlı, sen yanlış gelmişsin kardeş.

Yorum

• "ben herkesin başbakanıyım" diyip kendi halkının hakkını yiyen bir adamın bakanının, "trabzonsporluyum" diyip trabzonsporun hakkını göz göre göre yedirtmesi hiç şaşırtıcı gelmedi bana.
              madem spordan sorumlu devlet bakanısın, şu ligde kimin hakkı yeniyorsa 'zamanında' soruşturmak senin görevin değil miydi? umarım bir oy bile çıkmaz size trabzondan da iki tutam saçın da dökülür kahrından.

bu yazıyı da siyaset yapmayın diye silerseniz artık diyecek lafım yoktur.

akp karşıtı slogan atıldı, seçimler yaklaştı diye, lig biter bitmez böyle bir açıklama yapan akp'li bakan olduktan sonra daha çook siyaset karışır futbola. biz de koyun gibi güdülürüz.
              En son Mora tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:35.
              trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Yazıklar olsun sana Faruk Özak

Yorum

• Vayyyyyyyy Adaşım olmaktan utandığım Masabaşına mal gibi bakan sonunda ortalığa çıkıvermiş.İnsanda biraz olsun haysiyet,yüz olur ama nerede? Tekrar ediyorum
                  12 haziran oy pusulasının rengi sarı-lacivert olan tüm Trabzonsporlulara yazıklar olsun..
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• alçaklara kar yağıyor üşümedin mi?

Yorum

• eleştiriye tamam ama üslüba dikkat arkadaşlar....

Yorum

• sen geç kaldın sn bakan lig bitmeden yapacaktın o açıklamayı ama vatandaş geç kalmıcak çırpınma artık boşa geçti borun pazrı

Yorum

• doğru ya Trabzonspor un hakkı yendi madem sen nerdeydin
                          En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 21:43.

Yorum

• Çevir kazı yanmasın. Çevir çevir yanıyor, suyundan da koy.

Onu diyen zihniyet bunu da dedi.
                            Türkiye'nin gidişatından, 8.5 yıldır yönetiminde sergilediği performansa, her alanda yaptığımız değişim ve dönüşümü gören, büyük hizmet alan Trabzon'un spor bahanesiyle tercihlerinde değişiklik olacağı kanısında değilim. Trabzonlular akıllı insanlardır.
                            Akıllıyız çok şükür. Göstereceğiz aklımızı.
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Allah Allah bu faruk bakanımız hangi ülkede yaşıyo yav Ne zaman yenmiş TRABZONSPORUN HAKKIDA biz görememişiz Hayret bişey bunca zamandır kör kör bakıyoduk demekki hiç aklımızada gelmedi hakkımızıın yendiği teessüf ederim iftira atma sayın bakanım başbakanın yanına git sen en iyisimi o sana bi açıklama yapar :@
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• faruk özak ın hiç bir faydası olmamıştır trabzonspora

orada olmasının ve ts amblemi taşlımasının bir mantığı yok

açıklamalar da tamamen siyasi

çocuklar bile güler şu yapılan röpartaja

3 gün önce söyleseydi ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X