İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Yani sizce biz sampiyonlugu basbakan yuzundenmi kaybettik?Ankaragucu macinda bir gol atsaydik veya kadikoyden bursanin aldigi beraberligi kopartabilseydik simdi sizce basbakanimi konusuyor olurduk yoksa kutlamalarimi?Ayni goruste degiliz sizin fikrinize saygi duyuyorum ama katilamiyorum zira benim gordugum kadariyla bu islerde topa girmemek icin elinden geleni yapan objektif durmaya calisan bir basbakanimiz var.
Samimiyetimle soyluyorum bakin burada bunu yazmakdanda hic hosnut degilim ama ne kendim nede esim kendisinin partisine oy vermeyecegiz ama bunun sebebi sampiyonlugu kaybetmemiz degil yaptigi icraatlardan kendi payima hosuma gitmeyen sebepler ve siyasi dusuncelerimizin ortusmemesidir.
Ben sampiyonlugu eskisehirde biraktigimizida dusunmuyorum sampiyonluk bence ligin ilk macinda ankaragucune kendi evimizde biraktigimiz 2 puanla gitti.
Yonetimimiz vizyon eksikligi ve maddi sorunlar nedeniyle devre arasinda bu takima yeterince takviye yapamadi ve devre arasinida iyi geciremedik.Iki beraberlik bir yenilgi bizi tepetaklak yapti.
Trabzonspor'un sampiyonlugu istenmiyor fikrine hic katilmiyorum biz stratejimizi duzgun yaparsak ve planli programli hareket edersek eminim bu sampiyonlugu gorecegiz.
Yorum