Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• RTE:Trabzon'da mitingte bir aksilik çıkmasın Faruk?

FNÖ:Yok,efendim ayarlarız...

Basın Açıklaması:FNÖ:"Trabzon'un hakkı yenmiştir..."

Yorum

• İlk olarak TRABZONLU_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben AKP li degilim. Ama bir insan olarak muhalefetin Ts mizi bahane göstererek secim malzemesi yapmasi bana etik gelmiyor. Sormazlarmi muhalefete siz bu zamana kadar ne yaptiniz Trabzonsporumuz icin. Önüne gelen salliyor. Bence yanlis yapiyoruz. Tepkimizi kendimiz taraftar olarak göstermeliyiz. Kimsenin oyununa gelmeden ve kimseye secim malzemesi olmadan dik durarak davamizi savunmaliyiz...
      Evet.Trabzonspor siyasetten üstündür.Kimse kendisine malzeme edemez.İzin vermemeliyiz!

Yorum

• Yorum

• Gizli veya açık herhangi bir partinin borazanlığı dışında tek ses Trabzonspor .
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Syn Faruk Özak lig bitti.
            Trabzon'da hiç kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sorulmaz.Biz de ayıp bir sorudur bu.

Yorum

• Faruk Özak 96 yılında yönetemediği anlarım artık ama Spor bakanısın eşitlik ilkesini sağlamalıydın.

- Aziz Yıldırım'ın cesasının düşürülmesinde
              - Sivas maçı seyirci dezavantajı

Hakemler felan medya baskısı hiç saymıyorum bile. Hep masa başında kaybettik.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• youtube video eklemeyi sırf şu videou ekleyebilmek için araştırdım öğrendim ekledim

Yorum

• Trabzon'un hakkı yenilmiştir diyen Özak'a soruyorum: "Ayarlarız" diyerek başlayan ve devamında düzinelerce yapılan oyunlara seyirci kalırken aynı düşünceler içinde miydi? Eğer evetse sessiz mi kaldı bu güne kadar? Sessiz kaldıysa neden fener şampiyon olduktan sonra konuşuyorsun arkadaş...
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü

Yorum

• siyasetten uzak tek takım dioruzda...anlamadım hacılar ben bişey...rte1907 trabzona gidiyo boynuna Trabzonspor atkısı...kemal kılıçdar trabzonagdio boynunda trabzonspor atkısı. kmal bide dioki..trabzonspora sahip çıkıcaz !! ulan size mi kaldık biz.... tek bişeyden korkuyoruym olurda bdp li köpeklerde trabzona gelip boyunlrında bu atkıyı görürsem işte o zaman kıyameti kopartırım !
                    TRABZONGULDAK

Yorum

• Evet Faruk Bey, cok guzel laf ettin... Artik butun oylar senin partine gelir...
                      Ben zaten Trabzonspor formasi ile oy atmaya gidecegim, o forma uzerimde ise benden bir FB liye oy cikmaz bu sene
                      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Trabzonspor üzerinden birileri oy toplamaya çalışıyor, ben onları kusura bakmasınlar ama leş kargalarına benzetiyorum.Faruk Özak'ın bir açıklamasını okudum, eski bakanın birisi için Trabzonspor neredeyse küme düşerken nerdeydi demiş, adam sonuna kadar haklı.Bu bana inanılmaz derecede iğenç geliyor, hele bir de o siyasilerin bizim atkımızı boynuna takması yok mu, ben istemiyorum arkadaş, ben o renkleri siyasilerin üstünde falan görmek istemiyorum.

Sonu olarak şunu da ekleyeyim, iki üç ay önce sen nerdeydin be Faruk Özak.

Yorum

• spordan sorumlu devlet bakanımız dıyor kı : sımdı mı tsli oldular part-time tsli bunlar ... peki her seyı kenara bıraktım ben sımdı soruyorum kendısıne ... başbakan sampıyonluktan bır gun sonra dıyor kı "bazı yanlıslıklar oldu" sen de cıkıp dıyorsun kı "trabzonsporun hakkı yenılmıstır" pekı senın makamın geregı madem bunların farkındasın neden bugune kadar gundemde cırıt atan her ıstedıgını alenen yapan aziz yıldırıma karsı bır sorusturma acmadın bır arastırma yapmadın ? peki sen "sessız kalmakla ve gorevını yapmamakla suclandıgın" zaman mı aklına geldı trabzonsporlulugun ? ? ?
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Trabzonda boynuna Trabzon atkisi dolayan hic bir siyasetciye oy atmamak lazim... Bagimsiz varsa ona atmak lazim, en azindan gercek Trabzonsporludur
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonda boynuna Trabzon atkisi dolayan hic bir siyasetciye oy atmamak lazim... Bagimsiz varsa ona atmak lazim, en azindan gercek Trabzonsporludur
                              trabzonspor u temsil edecek birileri bagimsiz aday olsun..ama o sürec gecti sanirim gelecek secimlerde bu yapilmalidir..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                on numara !
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X