Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oylarınızı boşa atmayın.Aynı zamanda seçim kağıdına bir şey yazarak oyunuzu da yakmayın.Onların mevcut yüzdesinin değişmesi için diğer partilerin oy alması gerekiyor.(Yanılıyor muyum bilmiyorum ama).Oy zarfının içine hem seçim kağıdının hem de TS ile ilgili olan bir not bırakılması bana göre daha mantıklı.
    En son Sibel tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 22:23. Sebep: ekleme

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oylarınızı boşa atmayın.Onların mevcut yüzdesinin değişmesi için diğer partilerin oy alması gerekiyor.(Yanılıyor muyum bilmiyorum ama).Oy zarfının içine hem seçim kağıdının hem de TS ile ilgili olan bir not bırakılması bana göre daha mantıklı.
      sanirim bu herkesin birlesebilecegi bir cözüm önerisi olabilir

hatta mükemmel
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• faruk özak allah sana öle bir dert versin ki trabzonsporun kapısından içeri giremeyesin bugün vekilsen bakansan bunu trabzona borçlusun aynı şekilde mehmet ali yılmazda güya onursal başkan ya ulusoya ne demeli trabzonun yetiştirdiği en azılı hainlerden bjk li maçkalı sinan da unutulmamalı bunlar bermuda şeytan 3 geninden de tehlikeliler bakın hiç biri kalkıpta hop durun bakalım siz napıyorsunuz lan adam olun diyemedi hepsi birilerinin maşaları unutmayın bizim tek ONURSAL BAŞKANIMIZ VAR ODA KIRŞEHİRLİ ŞAMİL EKİNCİDİR.FARUK ÖZAK SANA KİNİM ÖLE FAZLAKİ ÖYLE FAZLAKİ BUNU İFADE EDEMEM KOLTUĞA YAPIŞTIN TAYYİBİN KUCAĞINDAN İNMEDİN BAŞBAKAN AZİZİ 5 HAFta kala yanına çağiriyor elin birezilyalı ırkçı faşist alex i türk yapmak için oldumu alex türk vatandaşı şimdi hepinize soruıyorum alex geçen hafta açıklama yaptı türk vatandaşı olamam sora birezilyada ne derler diye başbakan kendi eliyle siyasetin allahını yaptı spora siyaset bulşatırdı sen bakanım konuşamam diyorsun çeksene lan resti memleketime bu kadar haksızlığa katlanamam alın koltuk sizin olsun desene koltuk tatlı dimi haram zıkkım olsun sana tra bzonun trabzonsporun vertdiği emekler sen öle bir hainsin ki trabzona daha bölesi gelmez ve herkeste bilsin kiben akp den öncesinden beri nefret ediyorum bazı arkadaşlar yeni farkına varmış bu adilerin ne tür bi pislik olduğuna
        Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• Benim tarihimde, Özkan Sümer'in büyük duruşu karşısında tepkisizliği ile o yüce! değeri almışlardı kendileri...

İkincisine ihitiyacım hiç olmadı olmayacak da...

Halkım 2. kez sınamış oldu...

Eminin bir çokları 3. , 4. kereler denemek isteyecektir...

Tepki akıllı ve sonuca odaklı verilebilirse büyük dersler çıkarılacaktır....

Unutmadan;

3 dönem TRABZONUMU temsil etmiş bir vekilin Emre, Ercan Saatçi, Reha Muhtar karşısında düştüğü durum bile Trabzondaki seçmen tercihleri hakkında ipuçları veriyor...

Trabzon temsil edilmedi.... Edilmiyor...........

Trabzon'un en büyük değeri TRABZONSPORDUR....

Onu koruyamayanların Trabzon'a vekil olma hakkı da yoktur...

Bu kadar basit.

Yorum

• Lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor.
            (Başlığa binaen)
            En son aumur tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 22:13.
            "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

• Ancami geldi Aklina Trabzonun Hakki yenildigi
              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 25.05.2011, 10:18.
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• seçim kağıdına.. trabzonspor sendende üstün.. istediğimizde neler değiştirebileceğimizi görün diye yazılabilir
                yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim tarihimde, Özkan Sümer'in büyük duruşu karşısında tepkisizliği ile o yüce! değeri almışlardı kendileri...

İkincisine ihitiyacım hiç olmadı olmayacak da...

Halkım 2. kez sınamış oldu...

Eminin bir çokları 3. , 4. kereler denemek isteyecektir...

Tepki akıllı ve sonuca odaklı verilebilirse büyük dersler çıkarılacaktır....

Unutmadan;

3 dönem TRABZONUMU temsil etmiş bir vekilin Emre, Ercan Saatçi, Reha Muhtar karşısında düştüğü durum bile Trabzondaki seçmen tercihleri hakkında ipuçları veriyor...

Trabzon temsil edilmedi.... Edilmiyor...........

Trabzon'un en büyük değeri TRABZONSPORDUR....

Onu koruyamayanların Trabzon'a vekil olma hakkı da yoktur...

Bu kadar basit.
                  Olcay ber her yazınız bu kadar isabetli olmak zorunda mı?
                  Umarım vereceğimiz tepkilerle bu düzenin değişmesini sağlarız.
                  ---------------------------------------
                  KARADENİZ
                  TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• - Emre efendi milletvekilimize fırça atıyor bizim vekil aval aval bakıyor , Trabzonu temsil ediyorsunuz be , nasıl insansınız siz beee....
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu söylemi trabzonun hakları yenildiği zaman söyleseydin ya.atı alan üsküdarı geçti bakan bey.aziz ve başbakandan korktuğun için konuşamadın.30 mayısta akp mitingi var baktın ki iş işden geçiyor.bari bu taraftarı biraz sakinleştireyim.öyle ya burası trabzon başbakan geleçek akp binaları saldırıya uğradı.başbakanada protesto olabilir.sonra başbakan seni bakan yapmaz.sadece kendi çıkarlarını düşünen bir bakan şimdi şirin görünmek için her yolu deniyorlar.ama bu taraftar artık akıllandı.öyle stadmış yolmuş olimpiyatmış bunların hiçbiri kimsenin umrunda değil varsa yoksa trabzonspor.unutma başkan seni oraya trabzonspor gedirdi.ne başbakan nede başka birşey herşeyini bu kulübe borclusun.sen ne yaptın makam uğruna başbakana şirin görünmek için sesini çıkarmadın.bu insanların içi açıyor.2 gündür uyku uyuyamıyorum.bütün düzenim bozuldu.siz bu trabzonsporluların dengesini bozdunuz.12 haziranda bu trabzon size öyle bir ders versinki bakalım sizin ve başbakanınızın dengesi nasıl bozulacak...
                      imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Bu adamı tanıyan varmı?
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Trabzonspor üzerinden siyaset yapanlar, Trabzonspor'u her fırsatta kullanmaya çalışanlar şimdi oklar kendilerine dönünce ağız değiştirdiler.

Şunu bilinki Trabzonspor taraftarı için bu kulüp çok mukaddestir. Değil siyasete hiçbir şeye karıştırmaz.

Ama yine bu taraftar için bu kulüp öyle anlam ifade eder ki yanlış yapana, hem de kaçıncı kez, bunun bedelini ödetir, siyasetin göbeğine dalmak uğruna...
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Arkadaşlar öyle bir eylem yapalım ki Tüm Türkiye bir hafta bizden bahsetsin(Yıkıp dökmeden örnek bir eylem)... Hani bize her yer Trabzonsa biz Türkiye'nin her ilinde aynı gün aynı saatte toplanıp bayraklarımız ve formalarımızla boy gösterelim.. Bize 27 yıldır yapılan haksızlık var biz Karadenizli Hırçınlığıyla bi parlayıp hemen sönüyoruz... Yine öyle düşünüyolar iki hafta sonra herşey normale döner diyolar. Bunu yapmayalım Ses büyük olsun. Bunu organize etmek de Bordomavi.net e düşüyo.. Facebook, tweter ne varsa duyurun bişeyler yapalım bu sizin de göreviniz olsun... Sadece seçimlerle olmaz, bütün yapılan haksızlıkların videolarını yayınlayın. ( Manisa-fb maçı penaltı, gençlerbiriliği-fb ofsaytgolü, penaltı, fb-kayseri maçı kalecinin ikramı, fb-Trabzonspor maçı jaja'nın düşürülmesi, Lugano'nun Glowacki'ye yüklenip gol atması(Aynı golü eskişehir'e atan Mustafa'nın golü sayılmadı. Burak'ın eskişehir'e attığı golü vermeyen hakem, iki hafta sonra fbli selçuk'un çekmesine kırmızı kart vermiyor faul yok devam diyor ve o selçuk sivas a gol atarak fb yi sözde şampiyon yapıyor.. LÜTFEN BU TARAFTARI İYİ ORGANİZE EDİN VE SESİMİZİ DUYURMAMIZI SAĞLAYIN
                            halil_Sagir

Yorum

• Ben AKP li degilim. Ama bir insan olarak muhalefetin Ts mizi bahane göstererek secim malzemesi yapmasi bana etik gelmiyor. Sormazlarmi muhalefete siz bu zamana kadar ne yaptiniz Trabzonsporumuz icin. Önüne gelen salliyor. Bence yanlis yapiyoruz. Tepkimizi kendimiz taraftar olarak göstermeliyiz. Kimsenin oyununa gelmeden ve kimseye secim malzemesi olmadan dik durarak davamizi savunmaliyiz...

Yorum

• Miting günü sehrin baska yerinde toplanilsa olmazmi mesela?
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X