Ulan ben de iki gündür onu düşünüyordum ne oldu da şampiyon olamadık diye!.. Bak, hakkımız yenmiş de ondanmış, ampul partisinden olan adamın hali de başka oluyor, hemen aydınlatıyor insanları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hami-Ünal-Orhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavv RTE de Şenol Hocayı aramış. Ne oldu bunlara. Seneye bu ikisini orta sahaya koyalım oynasınlar.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Adam Trabzon´dan birinci aday ama buna ragmen g...korkusu sarmis! Elimde olsa bunlara tek oy bile cikartmam Trabzon´dan...bundan önce yazildigi gibi gereken sorusturma yapilsa o kadar kirli carsaf bulunur ki, hakki yendi diyecegine gitte bakanligini kullan, camasirlari temizle, adam oldugunu kanitla!!!!!!!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten kararsızdım hangi partiye oy veririm diye
ama bugün karar verdim... oy pusulasına sadece
"Bize Her Yer Trabzon" yazıp atacağım kutuya...aynen ben de..
Yorum
-
İlk olarak tuncercapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen ben de..
ben de kararsızdım ama bu şekilde yapacağım.İsteyen istediğini yaparKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
Oyumu kullandıktan sonra zarfın içine bunu da koysam iptal olmaz herhalde...
En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 01:01.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyumu kullandıktan sonra zarfın içine bunu da koysam iptal olmaz herhalde...
Aynını ben de yapacağım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum