aaaaaaa hadi bee beyler dogrumu duyorum.. YA bende dövünüp duruyordum neden şampiyonlugu kaçırdık diye... Faruk dede agzına saglık rahatlattın bünyemi..Hakkımız mı yenmiş ya..yok be dede bunamışssın sen yanlış görüyorsun... Yapmaz onlar iyi o çocuklar.....!
Azıcık daha büyük olanını yahut renkli olanını bulabilsek çok güzel olur...
Taktik iyidir bence, oy da yanmaz mesaj da en açık şekilde verilir...
Düşünsenize binlerce kişinin bu şekilde oy kullandığını...
Haberlere bile konu olur...
chp ve mhp durumdan vazife çıkartıp faydalanmalı.. volkan canalioğlu ve koray aydın
bazı şeyler açık ve net yapıldı..
sadece ve sadece aziz yıldırımın cezasının düşürülmesi bile devletin fenerbahçeyi şampiyon yapmasıdır..
bu basitçe hakemler, medya, federasyon şeklinde özetlenebilir..
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Bu da çok güzel abi lakin "Trabzonspor" diye bitişik yazsa ve altında da "Ayarlarız" yazsa daha da güzel durur... Bir de diğer partilere gerek yok. Sadece AKP görünsün yeter
Çok şey istedim galiba...
Bu da çok güzel abi lakin "Trabzonspor" diye bitişik yazsa ve altında da "Ayarlarız" yazsa daha da güzel durur... Bir de diğer partilere gerek yok. Sadece AKP görünsün yeter
Çok şey istedim galiba...
En son erol-61 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 01:52.
Yorum