Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ne yaa ? Enerji tasarruflu fenerbahçe ampulü. Yanmadan aydınlatıyor.
    Oynamadan kazanıyor.

Yorum

• Her ne şekilde olursa olsun, şu takımın renklerini, amblemini görmeye dayanamıyorum arkadaşlar...
      Hamiş

Yorum

• aaaaaaa hadi bee beyler dogrumu duyorum.. YA bende dövünüp duruyordum neden şampiyonlugu kaçırdık diye... Faruk dede agzına saglık rahatlattın bünyemi..Hakkımız mı yenmiş ya..yok be dede bunamışssın sen yanlış görüyorsun... Yapmaz onlar iyi o çocuklar.....!
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• bu faruk özak sagliginda ne is yapardi?

Yorum

• Ömrü hayatını Trabzon ve Trabzonspor düşmanlarının önünde önünü ilikleyerek geçiren birinden medetmi umuyoruz?
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bu oyların geçersiz sayılma nedenleri nelerdir nereden bulabiliriz? internette araştırdım bulamadım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Azıcık daha büyük olanını yahut renkli olanını bulabilsek çok güzel olur...
                Taktik iyidir bence, oy da yanmaz mesaj da en açık şekilde verilir...
                Düşünsenize binlerce kişinin bu şekilde oy kullandığını...
                Haberlere bile konu olur...
                istediğn bumu kardeşim :

Yorum

• chp ve mhp durumdan vazife çıkartıp faydalanmalı.. volkan canalioğlu ve koray aydın

bazı şeyler açık ve net yapıldı..

sadece ve sadece aziz yıldırımın cezasının düşürülmesi bile devletin fenerbahçeyi şampiyon yapmasıdır..

bu basitçe hakemler, medya, federasyon şeklinde özetlenebilir..
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

istediğn bumu kardeşim :

Bu da çok güzel abi lakin "Trabzonspor" diye bitişik yazsa ve altında da "Ayarlarız" yazsa daha da güzel durur... Bir de diğer partilere gerek yok. Sadece AKP görünsün yeter
                    Çok şey istedim galiba...
                    Hamiş

Yorum

• 12 haziranda herkesi seçim sandığına Trabzonspor forması ile gitmeye davet ediyorum...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Bu da çok güzel abi lakin "Trabzonspor" diye bitişik yazsa ve altında da "Ayarlarız" yazsa daha da güzel durur... Bir de diğer partilere gerek yok. Sadece AKP görünsün yeter
                        Çok şey istedim galiba...
                        En son erol-61 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 01:52.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          12 haziranda herkesi seçim sandığına Trabzonspor forması ile gitmeye davet ediyorum...

Davetine olumlu cevap veriyorum süper fikir

Yorum

Çok teşekkür ederim abi (:
                            "Trabzonspor" yazısını da elimden geldiğince ben bitişik yazarım pc'de...
                            Hamiş

Yorum

• Düzceden acaba kaç oy çıkarttırırım böyle Varmı Düzceden arkadaşlar...

Yorum

Çok teşekkür ederim abi (:
                                "Trabzonspor" yazısını da elimden geldiğince ben bitişik yazarım pc'de...
                                dur düzelteyim

En son erol-61 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 02:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X