Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallahi bravo sayın sadecee bakan Fackruk özak...

Yorum

• Siyasetten ve siyasetçiden tiksiniyorum, en kibar tabiriyle tiksinç ve pislik, yalan-dolan, ikiyüzlü-beşyüzlü bir dünyada yaşıyorlar
      Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Yanlış anlaşılmak istemem siyaset yapmak gibi bir niyetimde yok kesinlikle, öyle olsa siyasi görüşünü paylaştığım bu partiye karsı forumumuzda oluşan tepkiye cevaben ben de birşeyler yazardım benim tek derdim futbolumuza siyaseti köküne kadar bulaştıranlara, yeri geldiğinde takımımıza olan sevgimizi Trabzonsporu alet ederek kendi çıkarlarına kullananlara artık taraftarımızın gerekli tepkiyi vermesidir.

Arkadaslara nacizane önerim oylarını oy pusulasına bize her yer trabzon gibi ifadeler yazarak heba etmesinler bunun hiçbir etkisi olmaz mevcut milletvekili sayısı üzerinde, en etkili yol meclise girebileceklerini düşündükleri kendilerine yakın bir partiye oy vermeleri olur diye düşünüyorum. Seçim sonuçları üzerinde doğrudan etkili unsur kullanılan oylar içerisindeki gecerli oylardır. Aksi takdirde oy pusulasına ne yazarsak yazalım gecerli bir oy olmaz ve tepkimizin amacına ulaşmasına hizmet etmez...

Bu arada Faruk Özak'a yazıklar olsun adaşı Faruk Çelik kadar olamadı gecen yıl Faruk Çelik ne yaptı etti meydanı Azize bırakmadı yoksa Aziz Bursa'nın canına okumuştu....

Yorum

• Şakacı mısınız nesiniz ...

Yorum

• parti olayı değil bu onurumuz ortada cevabını vermeliyiz
            bize her yer TRABZON,
            hayat da BORDO MAVİ
            ------------------------
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• adamlar dalga gecıyor ya kafayı yıcemm bızı aptal sanıyorlar galiba
              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Davamızı ve siyasilere haklı tepkilerimizi kullanmak isteyenler malesef bizleri zor durumda bırakıyorlar. Ondan sonra deniyor ki bunlar muhaliflerin işleri, muhalifler oy devşirmek için Trabzonspor'u kullanıyor. Bunların amacı Trabzonspor falan değil, Trabzonspor'un menfaatleri falan değil... Trabzonspor üzerinden iktidar anti-propagandası yapmak... Böyle insanlar da var malesef... Forumda da var... Haklı davamızı siyasi emellerine, ihtiraslarına alet ediyorlar. Nasıl ki Bakan Faruk Özak'ın amacı Trabzonspor'un menfaatleri değil amacı koltuk ise, işte bunların da amacı Trabzonspor'un menfaatleri değil iktidar karşıtlığı... Her iki anlayışı ve düşünceyi şiddetle kınıyorum. Biraz dürüst olalım... Saçma sapan siyasi mesajlarla haklı olduğumuz davayı bulandırmanın manası yok...

Şunu hatırlatmakta fayda var... Önce Trabzonspor demeyenler: Kendilerinizi açık ediyorsunuz... Amacınız Trabzonspor'un menfaatleri falan değil...
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış anlaşılmak istemem siyaset yapmak gibi bir niyetimde yok kesinlikle, öyle olsa siyasi görüşünü paylaştığım bu partiye karsı forumumuzda oluşan tepkiye cevaben ben de birşeyler yazardım benim tek derdim futbolumuza siyaseti köküne kadar bulaştıranlara, yeri geldiğinde takımımıza olan sevgimizi Trabzonsporu alet ederek kendi çıkarlarına kullananlara artık taraftarımızın gerekli tepkiyi vermesidir.

Arkadaslara nacizane önerim oylarını oy pusulasına bize her yer trabzon gibi ifadeler yazarak heba etmesinler bunun hiçbir etkisi olmaz mevcut milletvekili sayısı üzerinde, en etkili yol meclise girebileceklerini düşündükleri kendilerine yakın bir partiye oy vermeleri olur diye düşünüyorum. Seçim sonuçları üzerinde doğrudan etkili unsur kullanılan oylar içerisindeki gecerli oylardır. Aksi takdirde oy pusulasına ne yazarsak yazalım gecerli bir oy olmaz ve tepkimizin amacına ulaşmasına hizmet etmez...

Bu arada Faruk Özak'a yazıklar olsun adaşı Faruk Çelik kadar olamadı gecen yıl Faruk Çelik ne yaptı etti meydanı Azize bırakmadı yoksa Aziz Bursa'nın canına okumuştu....
                  Ahh ahh bende aynı bunu söylüyorum kendilerine yakın gördükleri parti hangisi ise ona versinler (malum parti hariç) yoksa heba olacak bize heryer ts falan yazılacak yazılar herkes aynı çıkartacağı vekili çıkartır sonrada bi tarafları ile gülecekler bize... Bunlarda utanma duygusu yok çünkü.
                  ---------------------------------------
                  KARADENİZ
                  TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• O bahsettikleri hak yendi olayları,şampiyonluk mücadelesi bitti sıra geldi seçimlere haydi bakalım.
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Bu başlık kapatılmamalı bu yüzsüz,haysiyetsiz Trabzonun yüz karası İSTİFA ETTİRİLMELİDİR.........
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• seni severdim ama yazıklar olsun. ufak çıkarlarınız için koca şehri sattınız. bizse hayatımzıı verdik.
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Atı alan.....

Yorum

• Egemen ve Selçuk takımdan ayrılmış diye bir haber var doğru mudur, aslı nedir? Egemen Nevzat Demir tesislerinde görülmüş foto var mı?

Yorum

• Ben bu ligde böyle performans sergileyipte kaybedilen bir şampiyonluk görmedim arkadaş. Bu fenerbahçe taraftarı değil miydi "adam gibi adam tayyip erdoğan" pankartı açan?

Bu iş kesinlikle tam seçim öncesi fenerbahçelilerin oyunu alabilmek için yapılmış bir tezgah, kurgulanmış organizasyondur. hakemler, federasyon dahil herkesi baskı altına aldılar. medya zaten tümden fenerli. ben yinede tüm kadromuzu ve hocamızı kutluyorum. 82 puanla şampiyon olamamaktır garip olan..

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X