Şimdi transfere yönelinmesi gerekiyor.Maşallah kapış kapış gidiyor bizim topçular.Kardeşim Selçuk ve Egemenle oturup konuşmak bu kadar zormu.Halen okuyorum haftaya oturacaklarmış yahu bugün otur konuş ya olur ya olmaz........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oy korkusu sarmış dört bir yanımı
Elimi attığım yerde pislik kalıyor
Ben kötülük etmek istemesemde
Hamurumda var ne yapsam olmuyooorr
Bu akşam şair ruhum ön plandaDoğaçlama giydirip duracağım. Bugünlük böyle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
alın milletin gazını,
lig bitti ya,
çalın milletin ağzına bi parmak bal,
geçin karşıya,
gerçekten lanet olsun ya.
akyazıyada üniversite oyunlarınada
biz trabzon lisesinin bahçesinde de oynarız,Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
-
Trabzonspor'un hakkı düğün dernekle, göstere göstere, meydan okuyarak, Türkiye'nin gözleri önünde yenirken aval aval baktığı için tam anlamıyla "Bakan" olan Faruk Bey'in açıklamalarını görünce kendimi bir an Günün Eğlencesi ya da NDND başlıklarından birinden arkadaşlar şaka yapıyor sandım. Meğer Sayın Spordan Sorunlu "Bakan" Türkiye'nin gözü önünde, Trabzonsporluların gözüne baka baka şaka yapıyormuş. Dilerim arkadaşımız haklıdır da bu, Sayın Bakan'ın Trabzonspor'a son bakışı, pardon şakasıdır bu.
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye için bilmem ama Trabzonlu hiçbir parti borazanlığına prim vermeden Trabzonspor broşürlerini zarfa koyup atsa yeter...
Ankaragücü maçı sonrası çok değer verdiğim bir ağabeyim söylemişti. O gün bugündür ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Ben ki iflah olmaz bir siyasi anarşist olarak, oy kullanmayan, demokrasiyi ayak takımı diktatörlüğü ya da en iyimser yaklaşımla kibar diktatörlük olarak nitelendirenim...
Bu seçimde sandığa gidip oy pusulası yerine Bordo Mavili bir broşürü zarfa atacağım.
Şöyle bir 10.000 bordo mavili oy(!) çıksın o sandıktan bakalım ne olacak?En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 21:11.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTetikci Cem Papilla az önce TRT HD`de " Fenerbahce`nin ikinci yari daha cok hakki yenmistir " dedi.
Alayi serefsiz bunlarin alayi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum