Müthiş bir tespit.Alkışlarımı gönderiyorum sana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne deyim sana anlamıyorum ki bu ne pişkinlik arkadaş ....''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa gover bizi artık .
Yorum
-
Yok harbi harbi salak sanıyor galiba bunlar bizi..
Lan bütün sezon sustun,susmaya devam et bari..Birde insanlarla dalga geçer gibi ortaya çıkma...
Trabzonspor'un hakkı yenilirken susanlarda bir nebze olsun hakkım varsa hiçbirine hakkım helal değil..
Yerin dibine batsın chpsi de,akpsi de,mhpsi de..Hepsi yerin dibine batsın..Hangi siyasi görüş gözlerden akan yaştan daha öncelikli olabilir..En son UğuR tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:09.
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon şakasını yaptı..Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasetin çıkar inşallah Faruk.
çççççççççççç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum