Hayaldi Gerçek Oldu yapıcaz merak etmeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok harbi harbi salak sanıyor galiba bunlar bizi..
Lan bütün sezon sustun,susmaya devam et bari..Birde insanlarla dalga geçer gibi ortaya çıkma...
Trabzonspor'un hakkı yenilirken susanlarda bir nebze olsun hakkım varsa hiçbirine hakkım helal değil..
Yerin dibine batsın chpsi de,akpsi de,mhpsi de..Hepsi yerin dibine batsın..Hangi siyasi görüş gözlerden akan yaştan daha öncelikli olabilir..Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Bal gibi iki golümüz verilmezken nerdeydin? Elalemin maçı gol atsın diye 10 dakika uzatılırken nerdeydin? Aziz Yıldırım hakemleri etki altına alırken nerdeydin? Rakip bir tane gündüz maçı oynamadığı halde bize en kritik haftalarda gündüz maçı oynatılırken nerdeydin? Cuma maçları pazartesi maçları oynatılırken nerdeydin? Fenerin rakipleri fenere yatarken nerdeydin? Şimdi ne konuşuyorsun bakan! Gölge etme artık başka ihsan istemez
Yorum
-
Trabzonspor'un hakkı yenmiştir diye yorum yapan,
Devletin en üst düzey yerlerinde görev alan,
Bir futbol baronu yüzünden gitti şampiyonluk,
Kış uykusundan mı uyandın ey gidi Spora Bakan..Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
- Valla Aziz Yılrırımın gücü Faruk Özaktan fazla bunu gördüm ben...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
şaka gibi yha.maçlar bitmiş adaletsiz bir mücadele verilmiş,penaltılar irdelensin denildiğinde,hakem odaları basıldığında bir şey söylemeyin şimdi çıkıp trabzonspora yanlışlık yapılmış deyin neyi değiştrirki bu ifade. yemezler sn.bakanım......En son esra61 tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:52.
Yorum
-
Şimdi bir durum tespit yapalım.
1 - Bu açıklama çok manasız çünkü herşey bitmiş. Bu saatten sonra Trabzonspor Camiasından birinin çıkıpta böyle bir açıklama yapması bizi Fener gibi antipatik yapar. Gerek yok.
2 - Madem böyle bir olayı görüyordunuz elinizde yetki var neden müdahale etmediniz??
3 - Bu açıklamanın tek bir sebebi var AKP (daha doğrusu bakan Faruk Özak) resti gördü ve bakanıyla durumu kurtarmaya çalışıyor. Ama yemezler kaçtı artık o tren.
4 - Artık Camia şunu öğrensin. Kimse TRABZONSPORDAN büyük değil buna herkes dahil bakanda ve hiç bir menfaat TRABZONSPOR'un menfaatinden önce gelemez.
5 - Artık taraftarlar olarak TRABZONSPOR'un üzerinden prim yapmaya çalışanlara izin vermemeliyiz. Bunu herkese göstermeliyizEn son Guroni tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:55.
Yorum
-
Ts kimliği olması bizi yıpratıyordu. Wikileaks belgelerinin patlak vermesi ile bu algı pekişti. Doğruluğu kanıtlanmasa da. Federasyon ve Mhk özerk de olsa senin bakanlığına bağlı kuruluşlar. Keşke federasyon yetkililerine gerekli ikaz ve telikinlerde bulunabilseydin de hakkımızın gasp edilmesine maruz kalmasaydık. Görevi kesinlikle bırakmalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum