Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayaldi Gerçek Oldu yapıcaz merak etmeyin.
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• spor bahanesi mi? TRabzonspor bu şehrin insanlarının yaşama sebebi yav. bu kadar basitmi?
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• trabzondaki isyanın sandıga yansıyacagını nihayet gördü....

demek hakkı yendi trabzonun ...peki senneyapacan önu söyle soruşturma açacanmı ...febeye !!!!!!
        1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok harbi harbi salak sanıyor galiba bunlar bizi..

Lan bütün sezon sustun,susmaya devam et bari..Birde insanlarla dalga geçer gibi ortaya çıkma...

Trabzonspor'un hakkı yenilirken susanlarda bir nebze olsun hakkım varsa hiçbirine hakkım helal değil..

Yerin dibine batsın chpsi de,akpsi de,mhpsi de..Hepsi yerin dibine batsın..Hangi siyasi görüş gözlerden akan yaştan daha öncelikli olabilir..
          İşte budur gerçek taraftarlık seni takdir ediyor her cümlene imzamı atıyorum birine kızdım diye diğerine yamanacak değilim hepsi düzenin dişlileri gibi hangisi gelse farklı olacağını sanmıyorum bu ülkede hepsi BATSIN YERIN DİBİNE ÇOKDA UMRUMDA DEĞİL...
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Eleştiri yaparken insanın dış görünüşüyle dalga geçmek bize yakışmıyor
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bal gibi iki golümüz verilmezken nerdeydin? Elalemin maçı gol atsın diye 10 dakika uzatılırken nerdeydin? Aziz Yıldırım hakemleri etki altına alırken nerdeydin? Rakip bir tane gündüz maçı oynamadığı halde bize en kritik haftalarda gündüz maçı oynatılırken nerdeydin? Cuma maçları pazartesi maçları oynatılırken nerdeydin? Fenerin rakipleri fenere yatarken nerdeydin? Şimdi ne konuşuyorsun bakan! Gölge etme artık başka ihsan istemez

Yorum

• Trabzonspor'un hakkı yenmiştir diye yorum yapan,
                Devletin en üst düzey yerlerinde görev alan,
                Bir futbol baronu yüzünden gitti şampiyonluk,
                Kış uykusundan mı uyandın ey gidi Spora Bakan..
                Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• - Valla Aziz Yılrırımın gücü Faruk Özaktan fazla bunu gördüm ben...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• küfretmeyeceğim faruk özak uğraşma

Yorum

• şaka gibi yha.maçlar bitmiş adaletsiz bir mücadele verilmiş,penaltılar irdelensin denildiğinde,hakem odaları basıldığında bir şey söylemeyin şimdi çıkıp trabzonspora yanlışlık yapılmış deyin neyi değiştrirki bu ifade. yemezler sn.bakanım......
                      En son esra61 tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:52.

Yorum

• bari hic konusmasaydi..hic sevmem ama bu sürecte trabzonspor a emekleride gecmisti..keske hic konusmasaydi

usak ruhlu herif..cehenneme kadar yolun var
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Günaydın.

Yoksa seçim mi var sayın Bakan ?

Hayrola ?

Bu sefer yemeyecek Trabzon halkı.

Bu arada ben çok güzel söverim ama yeri değil.Boşa çabalamayın.
                          En son Selman tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:52.

Yorum

• Eğerki bu seçimlerde AKP oy verirsem şerefsizin önde gideniyim....Sen spora siyaset karıştırdın bizde siyasete spor karıştıracağız haberin ola....

Yorum

• Şimdi bir durum tespit yapalım.

1 - Bu açıklama çok manasız çünkü herşey bitmiş. Bu saatten sonra Trabzonspor Camiasından birinin çıkıpta böyle bir açıklama yapması bizi Fener gibi antipatik yapar. Gerek yok.

2 - Madem böyle bir olayı görüyordunuz elinizde yetki var neden müdahale etmediniz??

3 - Bu açıklamanın tek bir sebebi var AKP (daha doğrusu bakan Faruk Özak) resti gördü ve bakanıyla durumu kurtarmaya çalışıyor. Ama yemezler kaçtı artık o tren.

4 - Artık Camia şunu öğrensin. Kimse TRABZONSPORDAN büyük değil buna herkes dahil bakanda ve hiç bir menfaat TRABZONSPOR'un menfaatinden önce gelemez.

5 - Artık taraftarlar olarak TRABZONSPOR'un üzerinden prim yapmaya çalışanlara izin vermemeliyiz. Bunu herkese göstermeliyiz
                              En son Guroni tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 18:55.

Yorum

• Ts kimliği olması bizi yıpratıyordu. Wikileaks belgelerinin patlak vermesi ile bu algı pekişti. Doğruluğu kanıtlanmasa da. Federasyon ve Mhk özerk de olsa senin bakanlığına bağlı kuruluşlar. Keşke federasyon yetkililerine gerekli ikaz ve telikinlerde bulunabilseydin de hakkımızın gasp edilmesine maruz kalmasaydık. Görevi kesinlikle bırakmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X