Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor üzerinden siyaset yapanın hangi parti olursa olsun allah belasını versin, trabzonsporun şampiyonluğunun çalınmasına katkıda bulunan başbakan ve federasyonun da allah belasını versin..Denizli li bir trabzonsporlu olarak, hayatımda trabzonu görmeme rağmen ölümüne Trabzonsporlu olduk..Çekilecek çilemiz varmış..en son şampiyon olduğumuzda ufacık bir çocuktum ve 28 yıldır şampiyonluk hayaliyle yaşıyordum..bana bu acıları yaşatanların allah belasını versin, kendilerine bela vermesse de çocuklarına eşine dostuna versin allahım..Bu ne çile yarabbii
Yorum
-
Şampiyonluk gitti, açıklamalar şöyle;
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak "Trabzonspor'un Hakkı Yenilmiştir!"
Başbakan Erdoğan "Trabzon'u Sporun Hareket Merkezlerinden Biri Haline Getiriyoruz."
Gerçek hayat ise şöyle;
BIZI KANDIRAMAYACAKLAR ARTIK!▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sefer güldürmedi, son şakasını yaptı:dTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasetin çıkar inşallah Faruk.koltuk sallanıyor faruk bey koltuk sallanıyor..
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sefer güldürmedi, son şakasını yaptı
ççç
Yorum
-
İlk olarak tuncercapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor üzerinden siyaset yapanın hangi parti olursa olsun allah belasını versin, trabzonsporun şampiyonluğunun çalınmasına katkıda bulunan başbakan ve federasyonun da allah belasını versin..Denizli li bir trabzonsporlu olarak, hayatımda trabzonu görmeme rağmen ölümüne Trabzonsporlu olduk..Çekilecek çilemiz varmış..en son şampiyon olduğumuzda ufacık bir çocuktum ve 28 yıldır şampiyonluk hayaliyle yaşıyordum..bana bu acıları yaşatanların allah belasını versin, kendilerine bela vermesse de çocuklarına eşine dostuna versin allahım..Bu ne çile yarabbii▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum