Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kasetin çıkar inşallah Faruk.

Çifte hüsran yaşamasın sonra

Yorum

• Biz de salağız zaten.

Yorum

• Trabzonspor üzerinden siyaset yapanın hangi parti olursa olsun allah belasını versin, trabzonsporun şampiyonluğunun çalınmasına katkıda bulunan başbakan ve federasyonun da allah belasını versin..Denizli li bir trabzonsporlu olarak, hayatımda trabzonu görmeme rağmen ölümüne Trabzonsporlu olduk..Çekilecek çilemiz varmış..en son şampiyon olduğumuzda ufacık bir çocuktum ve 28 yıldır şampiyonluk hayaliyle yaşıyordum..bana bu acıları yaşatanların allah belasını versin, kendilerine bela vermesse de çocuklarına eşine dostuna versin allahım..Bu ne çile yarabbii

Yorum

• Şampiyonluk gitti, açıklamalar şöyle;

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak "Trabzonspor'un Hakkı Yenilmiştir!"
          Başbakan Erdoğan "Trabzon'u Sporun Hareket Merkezlerinden Biri Haline Getiriyoruz."

Gerçek hayat ise şöyle;

BIZI KANDIRAMAYACAKLAR ARTIK!
          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sefer güldürmedi, son şakasını yaptı:d
            - ççç ççç ççç
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kasetin çıkar inşallah Faruk.
              hahahhaa koltuk sallanıyor faruk bey koltuk sallanıyor..
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu sefer güldürmedi, son şakasını yaptı
                Lan hala gülüyorum yaa senden allah razı olsun

ççç
                Twitter Adresim

Yorum

• Dalga mı geçiyor bizimle?
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• istifa et o zaman niye oturuyorsun o koltukta.bizde samimiyetine inanalım...
                    TRABZONSPOR

Yorum

• saçların olayım senin ben ...aşksın sen cansın sen ....

bakanım meeeeeee....

Yorum

• siee te allam yaaaa
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak tuncercapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor üzerinden siyaset yapanın hangi parti olursa olsun allah belasını versin, trabzonsporun şampiyonluğunun çalınmasına katkıda bulunan başbakan ve federasyonun da allah belasını versin..Denizli li bir trabzonsporlu olarak, hayatımda trabzonu görmeme rağmen ölümüne Trabzonsporlu olduk..Çekilecek çilemiz varmış..en son şampiyon olduğumuzda ufacık bir çocuktum ve 28 yıldır şampiyonluk hayaliyle yaşıyordum..bana bu acıları yaşatanların allah belasını versin, kendilerine bela vermesse de çocuklarına eşine dostuna versin allahım..Bu ne çile yarabbii
                          Hocam senin gibi bir sürü insan var yalnız değilsin, ayrıca bu çile falan değil bir onur mücadelesi..varsın 50 yıl şampiyon olmayalım, her geçen gün saygınlığımız artıyor, Şenol hoca yavaştan birşeyleri harekete geçirdi, arkası gelir eninde sonunda..
                          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• ne güzel...
                            seçimlerden sonra Trabzon da aynı şeyi söyler umarım
                            ''kusura bakmayın hakkınızı yedik''
                            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Dün bizim başkanın bu lig yüzde 70 temizdir demesi kadar komik..

Birisi yalan söylüyor yada her ikisi birden...
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Faruk Özak Trabzonspor lehine açıklama yaptı demek.. Vay bee.. Hayaldi Gerçek Oldu!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X