Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi ne güzel yazmışssın ellerine sağlık

Yorum

• A, B, C, ... U, Ü, V, Y, Z partileri mi Trabzonspor mu?
      Bunlardan şu anda hangi partinin iktidarda olması beni hiç ilgilendirmiyor.

Benim zekamla alay eden Ü partisi ve bakanına tepki olarak, onları en çok üzecek Z partisine TEMİZ BİR OY BASACAĞIM. Alay eden Z olsa idi, Ü ye basacaktım.

Bakanımız neden ses çıkarmadı?
      1-Gerçekten yüreğinde bizim gibi bir Trabzonsporluluk sevgisi yok. Koltuk ile Trabzonspor u kıyasladı, koltuğa kıyamadı. Koltuğunu bırakması da gerekmezdi ya, orası da ayrı. Azıcık bir ses verseydi dimi? Ona bile cesaret edemedi !

Trabzonspor sevgisinin ölçüsü 1. maddede olduğu gibi iken:

2-Nasıl olsa siyaseten etkilenmeyiz, unutulur gider diye düşündü, o yüzden.

İnşallah yanılırsın sayın bakan. Trabzonspor ve taraftarı ile dalga geçmenin BİR BEDELİ OLDUĞUNU inşallah yüce Allah ım hatırlatacak size.
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• 40 küsür yaşında bir adamın savunduğu şeylere bak ya,

ne yaptın bu yaşına kadar Allah bilir!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hani sessiz yığınların sesiydiniz,hani haksızlıklara son verecektiniz.
          Neden Aziz Yıldırımlar,Ertuğrul Özkökler,Uğur Dündarlar'la aynı yerdesiniz şimdi.
          Şişli'nin zenginlerine stad yaptınız,kovuldunuz,Kadiköyün kaymak tabakasına şampiyonluk hediye ettiniz,size en zor günlerinizde hakaret edenlerle,muhtar bile olamaz diyenlerle resim verdi şampiyonluğu verdiğiniz takımın başkanı.Kullanıldınız,dalga geçtiler sizinle.

Sessiz yığınların ahını aldınız,size en zor günlerinizde destek verenlerin emeğinin çalınmasına ortak oldunuz.
          Şimdi en güçlü oldunuz da artık gerek mi duymuyorsunuz bu insanlara.
          Siz bilirsiniz.
          Tarih ihanet edenleri asla unutmaz.
          Bunu da siz unutmayın.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Oy pusulasına çizik bile atsanız onu geçersiz sayarlar siz diyorsunuz ki Bize her yer Trabzon yazalım.

Çok saçma ve mantıksız bu bir tepki değildir sadece vatandaşlık hakkını boş yere harcama olayıdır.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• diyecek bir şey bulamıyorum artık. komik. gerçekten komik(!)
              Adalet er geç tecelli edecektir!

Her batan Güneş elbet yeniden doğar...:)

Yorum

• Yazıklar olsun sizleri insan yerine koyanda kabahat adam bile değilsiniz

Yorum

• faruk ozak sen simdi neyin pesindesin.. secim yaklasinca mi hatirladin Trabzonsporun hakkini hukunu,,

is hak savunmaya gelince sinek ikilisin ama is burnunu Trabzonspora sokmaya gelince agir abi.. gec bu isleri sayin bakan .. nefes aldigim surece benim hakkimi calan car cakal hirsiz takimina verecek oyum yok..

sampiyonlugum hayallerim calinirken uc maymunu oynadiysan simdi bulbul gibi otmeyeceksin,, aa pardon bulbul mu dedim , kanarya gibi demek istemistim

benim hakkim gasp edilirken sesin cikmamis ise, simdi otur onunden ye.. bizim soframizda sen ve fb yagcisi aganin yeri yok bundan sonra..

Trabzonspora hizmet ettiysen karsiligini fazlasiyla aldin ve artik dus yakamizdan,..
                  En son ESER tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 17:10.

Yorum

• "Süleyman peygamber, uçan halısının üstüne binmiş.
                    başlamış ülkesinin üzerinde gezinmeye..
                    dalmış o güzelliklere, büyülenmiş.
                    ne güzel şeylere sahibim diye geçirmiş içinden
                    halı başlamış eğilmeye
                    halının eğilmeye başladığını gören süleyman a.s "halı doğrul" demiş..
                    halı biraz daha eğilmiş
                    "halı doğrul, ben cihan sultanı sultan süleyman" demiş
                    halı biraz daha eğilmiş
                    "halı doğrul, ben peygamber süleyman " demiş
                    halı biraz daha eğilmiş
                    süleyman peygamber düştü düşecek
                    "halı ne yapıyorsun, doğrul diyorum sana"
                    halı cevap vermiş:
                    "asıl sen doğrul süleyman. bunların hepsi Allahı!ın. hiçbir şeyi kendinden bilme"
                    gücü, saltanatı, varlığı kendinden bilmediğin sürece, hiçbir şey senin gözünü büyüleyemez. olur ki büyülerse, halıyı değil, kendini doğrult!..."

Nedense bu hikaye geldi aklıma birden. Bu kafar kibir fazla ey bakan. Sayın bakan.
                    En son Cenk Zihni tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 17:25.
                    Şampiyon olana kadar!
                    Oynayın sonuna kadar!
                    Biz varız ölene kadar!
                    Birimiz kalana kadar!

Yorum

• İşin en vahimi Trabzon'da olası bir seçim zaferinde Faruk Özak'ın kendini aklanmış olarak görecek olması. Aslında yaptıklarını ve yapamadıklarını çok iyi bilmesine rağmen hala içinde bir umut 13 Haziranı bekliyor. Milletvekili bile seçilememesi lazım.Erdoğan Bayraktar'dan hiç bahsetmiyorum bile.Trabzon halkı okkalı bir tokat atmassa şampiyonluk kaybetmişden betere dönücem. Trabzonspor ve akpyi bir bütün olarak düşünmeye başlıcam. Gerisini düşünmek istemiyorum.
                      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                      K.ATATÜRK

Yorum

• Arkadaslar oy verilmesi cok önemli. Kime verirseniz verin, ancak protesto olsun diye bos oy kullanirsaniz, Trabzonspor düsmanlarinin Oranlarini yükseltirsiniz ancak.
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlaşılan o ki; o partiye sempati duyan bazı arkadaşlar, başka partiye oy vermemek için oyunu yakacak; tepkisini görsellikten öteye taşıyamayacak.Tepki şekli ses getirsede, ertesi gün zat-ı şahaneleri mazbatalarını aldığında bu tepkileri ile kalacaklar...Açık açık yazmakta fayda var...Bakan ve Toki başkanı mazbataları alacak ve tepki, sizi seviyoruz, sizden vazgeçemiyoruz ama siz de bizi anlayın lütfen! den bir adım ileri gitmeyecek..
                          Siz bilirsiniz daha iyisini demekten başka birşey olmayacak..
                          Evet herkesin oyu, tercihi kendine.

Ama Trabzonspor taraftarının eline bu sezona cevap vermek için inanılmaz bir fırsat geçmiştir.

Bu kullanılamadığı takdirde ciddi bir zaafiyet göstergesi olacak. Ensesine vur ekmeğini al görüntü seneye ve daha sonra ki sezonlara da yansıyacaktır.

Madem ki Trabzonspor hayatımızda çok önemli o zaman bunu gösterme zamanı.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Naber La Faruk.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yalnız tüm bu açıklamalar ve çırpınışlar korkunun göstergesidir. Yavaş yavaş da çıksa homurtular demekki korkutmaya yetiyor. Bir de 31 mayısata tek bir pankart açılabilirse, tek bir protesto yapılabilirse o zaman görün korkuyu. İnaşallah korktuğun başına gelir 13 haziran sabahı sayın bakan-körüm

Yorum

• Ben de öğrenci harçlığımdan arttırıp forma aldım Trabzonspor için.
                                Hadi ölç bakalım hangisi daha değerli.

Sen yoksun, biz varız !
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X