Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    her gecersiz oy rakibe verilmis oy demektir

Rakip bu durumda akp mi oluyor, hem banane yahu kim kime oy veriyorsa versin.

Ben Basbakan'nin 31 Mayis'ta protesto edilmesini istiyorum ve o atkinin taktirilmamasini.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• - Kalan saçlarında dökülsün inşallah faruk...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cünkü Bos oy gecersiz sayilacak, malum partiye verilen Oylar gecerli oldugundan, sandiktan cikacak oy oranlari yani basarilari yükselecek.

Kas yapalim derken göz cikartabiliriz, sonrada cikar Özak, bakin oranlarimiz artti, demekki hakliyiz diyebilecek.

Anlatabildimmi ne alaka

Basbakan bize büyük bir haksizlik ve saygisizlik yapmisitir ve ben bunun protesto edilmesini istiyorum, yoksa siyaset ile isim olmaz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• O inek yalamis saclarina kurban olurum ben!

Yorum

• la ilahe illallah... hala konuşuyor musunuz sayın "BAKAN"IM ??
            Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
            Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Atay Aktuga baska bir Partiye mensup diye giydirmeye calisan Faruk Özak :

Yorumsuz
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Kelini saç uzatarak örten ayıbını laf uzatarak örter

Boş boş konuşuyor günlerdir.Bataklıkta battıkça battı.Anca sandık başı manipülasyon kurtarır seni bence.
                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                K.ATATÜRK

Yorum

• Öyle böyle bu adam Trabzondan cıkar.5 vekil çıkarırlar daha önce yazmıştım.Siyaset futbola karışmış siyasiler,bakanlar istedıkleri takımları cıkartıyorlar..

Rizespor başbakan istemedi diye cıkamadı.Burda bir toplantıda yönetimden biri Bizi basbakan getirdi o ne derse onu yapıyoruz demişti.Başbakan 1 sene daha bekleyin seneye bütün borçlarınızı sildiricem dedi..Tamda secim zamanı ya

Yani nasılsa Rize garanti onun yerine Samsun,Mersin,Ordu vb takımları çıkarmanın pesine gittiler.Trabzon'u stadla kandırıcaklar.Milliyetçilik sloganları olan pankartlar Trabzonun her yerinde asılı.Milliyetçilik diyince aklada Trabzon geliyor

Yorum

• yeter artık defolsun bu adam koltuk tan yazık sana bide eski başkan olcak her gün trabzonspor u konuşuyor bi korkunuz var demekki ne zaman başa oynasak bu ,nlar cıkıyor ben fenerliyim diyor hep bi cem papila cıkıyor sonra karşımıza defolun
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• yoksa siz hala akp ye oy verecek olanlardanmısınız. not ne akp ne chp ne de başka bir partiye uyeyim yada taraftarıyım
                      aklım kendine mezar kazabileceğin kadar derin (ts_61)

Yorum

• işim var bir ara bombalıyacağam .dur kaçma dur kaçma faruk ahan kafası yarıldı
                        Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
                        Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
                        Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
                        Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
                        Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• şaka yapıyorsun!!!
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Yazıklar olsun .. Bu acıklamaları ile Trabzonsporu kucuk dusurmeye calısıyor. Diger takımlara Trabzonun 10 katı yardım yapıldı. Fener bahceye Atasehirde verieln arsaya yapılan spor tesisine bugun paha bicileniyor.. Topuk yaylaları, satadlar daha nelerr neler.. Birgun gundeme gelmedi. Trabzonsporun sampiyonlugu elinden alıyor, birde sampiyonlugu calanlara minnetar olun deniliyor..

Yorum

• İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazıklar olsun .. Bu acıklamaları ile Trabzonsporu kucuk dusurmeye calısıyor. Diger takımlara Trabzonun 10 katı yardım yapıldı. Fener bahceye Atasehirde verieln arsaya yapılan spor tesisine bugun paha bicileniyor.. Topuk yaylaları, satadlar daha nelerr neler.. Birgun gundeme gelmedi. Trabzonsporun sampiyonlugu elinden alıyor, birde sampiyonlugu calanlara minnetar olun deniliyor..
                              Sayın Külünkoglunun yazısını okumamıstım, aynı seyi dusunmusuz, cok guzel yazmıs, kalemine saglık. Atasehirde Fenerbahceye verilen o araziyi bilen bilir.. daire fiyatları Trilyondan baslıyor.. Oraya yapılan tesisle Fenerbahce cok buyukbir gelir kaynagına sahip olacak..

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdoğan Bayraktar(gsli, ömründe belki Trabzon'a gitmemiştir) ve Faruk Özak(Trabzonspor'a en büyük ihaneti yapan kişi) Trabzon'dan milletvekili seçilip bu ilin haklarını nasıl koruyacak?

Halk oyunu ona göre versin o zaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X