Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut Aksu'nun açıklamaları;

SPOR BAKANI ÖZAK’A: Şampiyonluğun kaçmasının en büyük sebebidir. Yönetime yaptığı müdahalelerle sağlıklı çalışma ortamının oluşmasına ciddi engel olmuştur, artık bu işleri bırakmalıdır

SADRİ ŞENER VE EKİBİNE: Sayın başkan, yeni yönetimini çok daha üst düzey kişilerden kurabilirdi, yapamadı. Trabzonspor, takımı emanet ettiği Şakar’ın yönetemeyeceği kadar değişti, gelişti

Başkan Sadri Şener’in ilk görev süresinde en yakın çalışma arkadaşlarından biri ve teknik patron Ersun Yanal ile transferlerin kilit ismiydi. Ancak ne olduysa oldu, özel işlerini gerekçe göstererek devre arasında yönetimden ayrıldı. Düne kadar da hep sustu, şampiyonluk mücadelesinde takımına dışarıdan destek verdi. Mahmut Aksu suskunluğunu yine FANATİK’e bozdu, inanılmaz sert açıklamalar yaptı... Noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

‘İtiraz eden adam istemez’

“Şampiyonluk kaçtı, bu üzüntü tarifsiz. Ancak daha da vahim tablolar olmaması için birilerinin çıkıp bazı gerçekleri söylemesi lazım. Kaçan şampiyonluğun bence birkaç sebebi var. İlki ise Bakan Faruk Özak’tır. Her zaman geçmişin hesabını yapar ve kulüpte ne derse ‘okey’ diyecek insanları görmek ister. Hatta şampiyonluk bile ikinci plandadır. Biz de kendisine hep ‘okey’ demediğimiz için sorunlar yaşadık...”

Yorumsuz...
    Bence son derece haklıdır. Yönetim değişikliğinden sonra Trabzonspor dış ilişkilerde tamamen etkisizleşmiştir.

Yorum

• Bütün klüp faruk Özakın elinde ben bunu anlıyorum

onun dediklerini yapmayan yönetim,yöneticiler görev yapamaz

kim bu adam ya klübü babasının bakkal dükkanı gibi yönetiyor.

Yorum

• Faruk Özak, Trabzonspor'un hakkı yenmiştir diyor. Başbakan da bunu ima eden bir laf söylemişti. Tamam iş işten geçti ama zararın neresinden dönersen kardır. Neden hala bir soruşturma başlatılmıyor. Ligimizde kirli ellerin olduğu apaçık ortada. Hakkı gaspedilen sadece Trabzonspor'da değildir. Birçok takım haksızlığa uğramıştır ve bu ne ilktir ne de son olacaktır. Eğer siyasilerin bunları ortaya çıkaracak ve tekrarlanmasını önleyecek çalışmaları varsa çıkıp açıklasınlar ve biran önce hayata geçirsinler. Ancak o zaman taraftarın güvenini kazanabilirler. Yoksa oy için yapılan demogojilere bu halkın kartı tok artık.

Yorum

• Daha fazla konusmaya gerek yok...

"OYma vakti geldi"
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Faruk Özak, Trabzonspor'un hakkı yenmiştir diyor. Başbakan da bunu ima eden bir laf söylemişti. Tamam iş işten geçti ama zararın neresinden dönersen kardır. Neden hala bir soruşturma başlatılmıyor. Ligimizde kirli ellerin olduğu apaçık ortada. Hakkı gaspedilen sadece Trabzonspor'da değildir. Birçok takım haksızlığa uğramıştır ve bu ne ilktir ne de son olacaktır. Eğer siyasilerin bunları ortaya çıkaracak ve tekrarlanmasını önleyecek çalışmaları varsa çıkıp açıklasınlar ve biran önce hayata geçirsinler. Ancak o zaman taraftarın güvenini kazanabilirler. Yoksa oy için yapılan demogojilere bu halkın kartı tok artık.
            Soruşturma?
            Kim açabilecek bu soruşturmayı?
            Soruşturma sonucu malum şike vs. karışan kulüp küme düşürülür.
            fenevi küme düşürebilecek bir kuvvet varmı bu ülkede?
            Burası avrupa değil Türkiye ve maalesef 3-5 gün/ay bu olayı konuşuruz ne değişecek hep beraber göreceğiz.
            ---------------------------------------
            KARADENİZ
            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Şampiyonluk mücadelesine siyaset karışmış ve elimizden şampiyonluk çalınmıştır.

Şimdi kimse çıkıp da siyaset karıştırmayın demesin.

Rüzgar eken fırtına biçecek.Hem de karadeniz fırtınası...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Hakkımız yenmişmiş onu biz zaten bas bas bağırıyoruz hakkımızı kim savunacak ya da geri verecek sen onu söyle maval anlatma bu şehre
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Spor deĞİl sİyaser

Sözün bittiği yer dedim…. Yazsak ne olacak dedim…. Ama yazmak zorundayım!!!!!!!!!

Spor ve siyaseti sözümona bazıları birbirine karıştırmayalım diyor… ama maşallah herkes sıraya dizilmiş…..
                  iyi de Sayın Başbakan çıkıyor; bordo mavi renklerle biz TRABZONU SPORUN HAREKET MERKEZİ YAPACAZ DİYEREK teselli etmeye çalışıyor…. Bakanın biri de aynı görüşte papağan ziya gibi tekrar edip duruyor…. Başka bir bakan TRABZONLULAR AKILLIDIR DİYEREK günah çıkartır…..
                  2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde Trabzon hareket merkezi değildi….. Ne OLDİ??????? Akyazı 2007 de filizlendi…… BAKALIM NE OLACAK…. Ama en önemli nokta….
                  Sayın Bakanımız diyorki Başbakanımız da onayladı stat için 6,5 trilyonu….. ŞAMPİYONLAR LİGİNE direkt KATILIM PARASI 22 MİLYON EURO….. Fenerbahçe’nin kasasına 50 TRİLYONA YAKIN PARA GİRERKEN ( KUPA- ŞAMPİYONLUK ÇEREZ İŞİ---YEMİŞİM MANEVİ YÖNÜNÜ) TRABZONU 6,5 TRİLYONLA SİYASETE MAHKUM ETMEK DEĞİLDİR DE SPOR MU DUR??????? EY AHMAK,APTAL ZİHNİYETLİ SİYASET YALAKALARI…..
                  HALA DAHA SPOR DİYEN KALDIYSA…… YUH DİYORUM…… ÇEKİN KİRLİ SİYASİ ELLERİNİZİ TRABZONSPORUN ÜZERİNDEN…. ELBETTE TRABZON HALKI YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLEYECEK KADAR VEFAKARDIR….. ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK OLSA DA; BİZLER ŞAMPİYONLUĞUN KUTLANMADIĞI TEK İL OLARAK GURURLUYUZ…..

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk yari 42 puan topla, ikinci devre 40 puan topla hala suc senol guneste diyenler var ALLAH sizi ta$ etsin emmiii ... en byuuk suclular TFF+MHK+PFDK+AKP=fenerbahce sampiyon!!!!!!!!!!!!

faturayi SENOL HOCA ya kesenler tayyiplerine toz konduramayanlar sadece. sucu kendimizde arayalim ve hayallerimizi asker kacagi bir serefsize peskes ceken recep'i aklayalim..

Yorum

• Senol Hoca´nin aciklamalarindan sonra anlasilan 12 Haziran secimlerinde verecegimiz tepkinin ne kadar önemi oldugudur!
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• sustun sustun....

bari sus ta sinir katsayımızı arttırma...
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• şenol hocayı dinledim ve sonuç ÖLMÜŞÜZDE haberimiz yokmuş..
                          ---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----

Yorum

• Biz bu kafada olduğumuz sürece, senin gibiler bu kulübü daha çok kullanır.

Yorum

• sakın boş oy kullanma gibi bi hataya düşmeyin gecersiz oy fazla olsa gene bunlar cıkarır vekilleri
                              aman hata yapmayın biz cevap verelim de 2 kere yaptıkları densizliği bida yapma cesaretleri kalmasın
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• bu kulubun isminden nemalandigin yeter. dus bu kulubun yakasindan ..
                                Trabzonsporun hakki yenmistir dedin de ne degisti.. insan o cumleyi kurarken once Allahtan korkar sonra isgal ettigi makamdan utanir ,

bu ulkenin tek futbol sehri olan Trabzonu aday sehirler arasina almamalarina bile gik cikartamayan bu sahistan haklarimizi korumasini bekliyoruz...

faruk ozak ve tayyip sizi ALLAHA havale ediyorum. Allahinizdan bulun .. utanmadan hala bir deriden iki carik cikarmaya calisacak kadar da piskinligi ve yuzsuzlugu gormeyi duymayi benim midem kaldirmiyor.. ama Allahinizdan bulun.. bizim dualarimiz kabul olmuyor ama beddualarimiz tutuyor.. hergun 7 - 24 sampiyonlugumuzu calan haramyedilere ileniyorum , Allahim yasigimiz aciyi coluklarindan cocuklarindan sevdiklerinden cikar, en mutlu anlarinda kedere bog , gun yuzu gosterme diye..

eden oyle yada boyle belasini bulur,,, ALLAHINIZDAN BULUN..
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 25.05.2011, 12:40.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X