Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolda bir adaletsizlik yaşanıyorsa (ki sizde öyle diyorsunuz) varsa, bunu ülkeyi yönetenler düzeltecekler. Öyle ''Buca'da bir aksilik olmasın'' demeyle bu ülkede hiçbir şey düzelmiyor.

Çeteleri içeri tıkmakla övünenler, önce futbol ve spordaki çetelere el atsınlar. Spor'dan sorumlu bakan ne işe yarar? Varsa ülkede bu konuda bir sıkıntı, ortaya çıkarmak zorundadır. Bu ülkede bu alanda hiçbir şey güllük gülüstanlık değildir. Bugün Fener çalar şampiyonluğunu, yarın cincon, öbürgün diğerleri...

Herkesin siyasi görüşü kendinedir ama hayatımda bildiğim tek bir gerçek var o da bu saatten sonra ben Trabzonsporumu başka hiçbir takımla değiştirmeyeceğim gerçeğidir.

Bundan yıllar önce insanların bir çoğu Özal'a oy veriyordu. Aradan uzun yıllar geçti aynı insanlar seçim zamanı Demirel'e oylarını verdiler, bir sonraki seçimlerde Ecevit'e, tansu Çiller'e v.s...

Yani demem o ki, bu ülkede insanlar siyasi anlamda her dönem farklı farklı partilere ve liderlere oy verirler. Siyasi görüşümüz, ya da siyasi çıkarlarımız, kendi doğrularımız o zamanki dönemlere göre değişiklik arz edebilir.

Değişmeyen bir gerçek var o da Trabzonspor'lu oluşumuzdur. O yüzden kimse hiç bir parti için, lideri için şakşakçılık yapmasın. Trabzonsporumuzun menfaatleri şu zamanda hesap sormayı gerektiriyorsa bizde hesap soracağız. Yoksa bizim bu pısırık siyasetçilerden ömrümüzün sonuna kadar kurtulamamıza imakna yok...

O yüzden bende diyorumki partizanlığı bırakın... Bugün çıkarları, inançları, ilkeleri doğrultusunda x partisine oy verenler, yarın başka bir partiye oy vereceklerdir.

Bizim tek derdimiz ülkenin başındaki insanın şampiyonluk yarışında bilerek ya da bilmeyerek ''taraf'' olmasıdır... Bu taraflılık bizim şampiyonluğumuza mal olduğuna inanıyoruz. Bununda tepkisini en etkili sandıkta verebileceğimizi düşünüyorum.
    Budur.
    Sn. Badaloğlu olayı mükemmel anlatmışsınız.
    Aklınıza sağlık.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar oyunuzu geçersiz olarak değerlendirilip iktidar partisinin milletvekili sayısının artırılmasına katkıda bulunmamak için en mantıklısı şuan meclisteki muhalefet partilerden birisine oy vermektir. İnanın siyaset yapmak gibi bir niyetim yok ama bunların hakettiği cevabı almaları için en mantıklısı bu görünüyor onun dışında yapacağımız her şey bunların değirmenine su taşımaktan başka bir amaca hizmet etmez....Ben de iktidarla aynı siyasi görüşe sahip olmama rağmen muhaliflerden birisine oy vereceğim...

Yorum

• Arena stadının açılışında galatasaray yönetimine laf eden daha sonra çıkıp ben galatasaraylıyım size stad yaptık bu ne utanmazlıktır diyen. Erdoğan Bayraktarın söylemiyle ne kadar örtüşüyor. Erdoğan BAYRAKTARda Trabzon adayı öyle değilmi? Tesadüf işte tesadüf
        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Siyasi gozlukleri cikararak tarafsiz bakanlar zaten neler oldugunu gorecektir.
          Fb li olan arkadaslarim bile "o kadar da olsun yani, bizde var 30 milyon, sizde var 2-3 milyon potansiyel oy"

Basbakan in dusunemedigi ise Fb liler bu is icin oyunu degistirmez, Ama Trabzon sehri, takim icin birakin basbakanini cinsiyetini bile degistirebilir (bunu ciddiye almayin tabii)
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Servet hoca.....
            İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayin Faruk Ozak, saclarinin dokuldugunu kabul edemedigi gibi, Trabzonspor gerceginide kabul etmek istemiyor.
            Trabzonspor Ruzgari ona "Sirma sacli" olmadigi gercegini hatirlatacaktir.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siyasi gozlukleri cikararak tarafsiz bakanlar zaten neler oldugunu gorecektir.
              Fb li olan arkadaslarim bile "o kadar da olsun yani, bizde var 30 milyon, sizde var 2-3 milyon potansiyel oy"

Basbakan in dusunemedigi ise Fb liler bu is icin oyunu degistirmez, Ama Trabzon sehri, takim icin birakin basbakanini cinsiyetini bile degistirebilir (bunu ciddiye almayin tabii)
              Başbakana bir önerim var;Kadınköy(kadıköy)ü AKP alsın vallahi billahi bütün kızgınlığım gidecek ve ozaman AKP ye oy verecem yemin olsun!!!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çeteleri içeri tıkmakla övünenler, önce futbol ve spordaki çetelere el atsınlar.
                Buluttan nem kapıp insanları hapishaneye dolduranlar,emenike skandalını neden araştırma gereği duymazlar..ortada o kadar da tanık varken..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Faruk buradaki yazıları okuyormu acaba?Gerçekten merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kullanırım, kimden bahsettiğimi iyi biliyorum. Bir insanın geçmişi günümüzde ve gelecekte sürekli doğru karar vereceği sürekli doğru işler yapacağı anlamına gelmiyor.

Mesela eski futbolcular Trabzonspor’da forma giydikleri için ben dahil onlara hep ulvi mükemmeliyete dair anlamlar yükledik. Sonuçta ne oldu ? en kritik en zor zamanda fire verenler kimler oldu ?

Bırakın etkili olması gereken konumu, siyasi bir kişiliğin Trabzonspor’un en can alıcı konularının hepsinde saçmalıyor ve ciddiye alınmıyorsa ona daha ne denir ?

Eleman sıkıntısı çekmeyen yarıştığımız camialara bakarsak kifayetsiz insanların aramızda olması kadar aptalca birşey olamaz. Hele ki bu insanlar herşeyini Trabzonspor’a borçlu ise...
                    Metin Bey,

Aklınıza sağlık.
                    Bence de gayet de büyüklüğünü anlamamış.

İçimiz acıyor (şampiyon olamadık diye değil, gözümüze baka baka hakkımızı çaldıkları, futbolcuların emeklerini yok ettikleri ve şehri 100 milyon TL den ettikleri için), çok üzülüyoruz.

Bizim bu hissettiklerimizin %1 ini hisseden bir insan SESSİZ KALAMAZDI BAKAN OLARAK.
                    Sessiz kalırsa bunun çok farklı anlamları olur, bunların neler olduğunu burada yazmak benim haddim değil maalesef. Ama en azından içimde biliyorum.

Bu arkadaşlar kimi nasıl savunuyorlar bu saatten sonra.

Yüce Allah ım hakkımızı yiyenlerden tek tek hesap sorar inşallah.

Yorum

• çete çetedir arkadaş.

ülke futbolu hiç olmadığı kadar çetelerin kucağına oturmuştur,

tıpkı bütün kurumların oturduğu,yandaşlara peşkeş çekildiği gibi.

dünyanın en pahalı benzinini kullan,dünyanın en pahalı gazını kullan,dünyanın en pahalı internetini kullan,

bütün kanun nizam güçlünün,zenginin yanında olsun,ben hukuksuzluğun altında inim inim inleyeyim sen de gel bana laf anlat.

söyleymiş böyleymiş,geçin bu işleri.iyi şeyler oluyormuş ben niye göremiyorum yahu?

kör mü oldum.

Arkadaş futbolun gerçeği neyse ülkenin gerçeği de odur.

nasıl idrak edilemiyor bunlar hayret ediyorum!
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar oyunuzu geçersiz olarak değerlendirilip iktidar partisinin milletvekili sayısının artırılmasına katkıda bulunmamak için en mantıklısı şuan meclisteki muhalefet partilerden birisine oy vermektir. İnanın siyaset yapmak gibi bir niyetim yok ama bunların hakettiği cevabı almaları için en mantıklısı bu görünüyor onun dışında yapacağımız her şey bunların değirmenine su taşımaktan başka bir amaca hizmet etmez....Ben de iktidarla aynı siyasi görüşe sahip olmama rağmen muhaliflerden birisine oy vereceğim...
                        Aynen katılıyorum.
                        Allah a dua ediyorum. Bana 12 Haziranı göster diye.
                        O gün geldiğinde, kendimin hiç tasvip etmediği ama iktidara en çok zarar verecek bir partiye Futbolcularımızın ve Şenol hocamın yüzü hürmetine ÖZENLE OYUMU BASACAĞIM. Hiç dışarıya taşırmadan. TAM GEÇERLİ OLACAK ŞEKİLDE.

Bizi aptal yerine koyup hakaret edenlere kendi çapımda cevabımı vereceğim. Bu sefer böyle. Bunun da siyaset yapmakla hiçbir ilgisi yok. Başka türlü "İNSANLIKTAN ANLAMADIKLARI ORTADA". Bizim hakkımızı çalıp, hem bizimle dalga geçip, hem medyada başarı öyküleri anlatanlara insan demek zor.

Yorum

• ampulu sökmek için SOLa çevirin yeter

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yumurta, döt meselesini hatırladım birden..

Boşuna yırtınmayın, gömüleceksiniz o sandığa!

habu pankartın guzellıgıne bak arkadaş

yalnız sadri şener de o kadar masum değil !
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Anlaşılan o ki; o partiye sempati duyan bazı arkadaşlar, başka partiye oy vermemek için oyunu yakacak; tepkisini görsellikten öteye taşıyamayacak.Tepki şekli ses getirsede, ertesi gün zat-ı şahaneleri mazbatalarını aldığında bu tepkileri ile kalacaklar...Açık açık yazmakta fayda var...Bakan ve Toki başkanı mazbataları alacak ve tepki, sizi seviyoruz, sizden vazgeçemiyoruz ama siz de bizi anlayın lütfen! den bir adım ileri gitmeyecek..
                              Siz bilirsiniz daha iyisini demekten başka birşey olmayacak..

Yorum

• Futbol ergenekonuna el atmayanlara oy verilir mi?

Aslında futbol ergenekonuna biraz el atıldı. Bülent Uygun şerefsizi ceza bile aldı, adamın ne mal olduğu mahkeme kararıyla bile tescillendi.

Ama Azizenin işinin düşeceği adamların ayakları kaydırılır mı? Suçları sabit bile olsa geçiştirmelik cezalarla atlatılır ve olay kapanır.

Futbol ergenekonunu temizleyemeyen, ona kudreti yetmeyen veya sesini çıkarmayan bir iktidar, asıl ergenekonu nasıl bitireceğini iddia edebilir?
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X