Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
Türk Futbolu neden gelismiyor diye oturup uzun uzun konusmaya gerek yok.
Nedeni bunlar, medya iste...!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
hurriyet gazatesi...
burak futbolculara serefsiz dedi ogrenildi (ogrenilmis)
kayit varmi ? yok. goren varmi? yok ? hakem gözlemci raporunda varmi ? yok..
gazinatep macında fenerbahcenin yardimci antronuru alenen serfsizler kim için oynuyorsunuz dedi.?
hurriyet gazetesi
sampi... fenerENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Geçen sene hatırlıyorum Bursaspor şampiyonluğa giderken herkes destek çıkıyordu. Artık bırakmaz deniyordu. Önceki yıllarda Sivasspor başa oynarken yine öyle. Övgüler, methiyeler... Bize gelince kıyamet kopuyor. Nerde bir eleştiri, nerde olumsuzluk bizim üzerimize getirip yapıştırıyorlar. Her hafta rakiplerimizi motive edici sözler söylüyorlar. Bizi gerici sözler söylüyorlar, ne zaman kaybedecek, bıçak sırtı, zirveyi bırakmadı, umudu sürüyor yorumları yapılıyor. Feybe'ye ise yine övgüler, rekorlar, başarılar, şampiler, motiveler. Onlara neden ne zaman kaybedecek denmiyor? Adamlar 2. yarı başından beri 2 puan kaybetti 12 maçta. Neden?En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 19:43.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene hatırlıyorum Bursaspor şampiyonluğa giderken herkes destek çıkıyordu. Artık bırakmaz deniyordu. Önceki yıllarda Sivasspor başa oynarken yine öyle. Övgüler, methiyeler... Bize gelince kıyamet kopuyor. Nerde bir eleştiri, nerde olumsuzluk bizim üzerimize getirip yapıştırıyorlar. Her hafta rakiplerimizi motive edici sözler söylüyorlar. Bizi gerici sözler söylüyorlar, ne zaman kaybedecek, bıçak sırtı, zirveyi bırakmadı, umudu sürüyor yorumları yapılıyor. Feybe'ye ise yine övgüler, rekorlar, başarılar, şampiler, motiveler. Onlara neden ne zaman kaybedecek denmiyor? Adamlar 2. yarı başından beri 2 puan kaybetti 12 maçta. Neden?
Birsekil sampiyonluk yarisinin icerisine sokulmalari gerekiyordu cünkü.
Buda tam 11 galibiyet birde beklenmeyen (!) bir puan kaybi ile 1 beraberlikle mümkündü.
Simdide birsekil yarisin icerisinde tutulmaya calisiliyor.
Böyle giderse adamlar zaten rekor kiracaklar 17 macta 16 galibiyet.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene hatırlıyorum Bursaspor şampiyonluğa giderken herkes destek çıkıyordu. Artık bırakmaz deniyordu. Önceki yıllarda Sivasspor başa oynarken yine öyle. Övgüler, methiyeler... Bize gelince kıyamet kopuyor. Nerde bir eleştiri, nerde olumsuzluk bizim üzerimize getirip yapıştırıyorlar. Her hafta rakiplerimizi motive edici sözler söylüyorlar. Bizi gerici sözler söylüyorlar, ne zaman kaybedecek, bıçak sırtı, zirveyi bırakmadı, umudu sürüyor yorumları yapılıyor. Feybe'ye ise yine övgüler, rekorlar, başarılar, şampiler, motiveler. Onlara neden ne zaman kaybedecek denmiyor? Adamlar 2. yarı başından beri 2 puan kaybetti 12 maçta. Neden?
Belkide ondan bizim oyuncular, hırslı ama stresli değillerdir.
Tüm basını arkasına almış fb nin stresi bundandır.
"Onların bir planı varsa, Allah'ın da bir planı var".Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Olacak iş değil.Fanatik gazetesi resmen fenerin yayın organı gibi çalışıyor... Kadıköy dialogları haberi tamamen antepli futbolcuların haysiyetlerine laf ediyor ve Trabzonun üzerini salıyorlar.. Bu gazeteyi almak trabzona ihanettir... Bunların kalemi satılmış...
Bu kadar oyuna rağmen hala eleştirmek, korkmak, sinmek, inanmamak Trabzona yakışmaz.. Saldır Trabzonum arkana hiç bakma.. Bunlara öyle bir ders ver ki ömür boyu inancımızı kaybetmeyelim...
Yorum
-
Bugünkü Fotospor gazetesinin yaptığı haberi görenler gözlerine inanamaz. Bu şerefsizlerin yaptığı habere göre Selçuk İnan 16 milyon euro karşılığından Fenerbahçe ile el sıkışmış. Bir insanın böyle bir haber yapabilmesi için ya çok şerefsiz olması ya da Fenerbahçeli olması gerekir.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Dün akşam adını unuttum belki de Cevat Kol tam bilmiyorum ama şöyle dedi.
Selçuğun menejeri ile görüştüm. Aklında hatta temasta olduğu bir iki Avrupa kulübü var ama Türkiye'de kesinlikle TRABZONSPOR'dan başka bir takımda oynamayacak.."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Bu gazetelerin sitesini hackleyip "Sampiyon Trabzonspor kivranin kivranabildiginiz kadar" yazmak kac aydan basliyor??Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum