Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İt ürür kervan yürür,kaldı 6 !
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Kaldı 6(1)....

Yorum

• Cenk Tosun diyorum başka bişey demiyorum.

Yarın 20:45 de Telegolde..
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Bursa tarihinde Trabzonda maç kazanamamış ki yatsın !

Bu bir deli saçmasıdır.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• "köpekler istedi diye atlar ölmez" mirca lucescu bence bu sezonunun en anlamlı sözü...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ozan İ'pac.
              ççç ççç ççç, yahu hepi topu,lap topu yeni unutmaya başlıyordum bu çıktı abi çok iyi ya
              Entropi İyidir.

Yorum

• Bursaspor yatarsa da yatsın. Önemli olan maçlarımızı kazanmak. Kalan 6 haftada maç günleri dışında spor programı izlememek ve gazete okumamak en iyisi. Sahaya çıkıp yatarak veya kalkarak, her şart ve koşulda maçları kazanıp şampiyon olmak gerekli.

Yorum

• Yorum yokkkkkkkkkkk
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• baslikdaki ayiplari kelimesini serefsizlileri kelimesi ile degistirimeli !!!
                    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• haberin başlığını değiştirdiler şimdi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avrupa konseyinde bir kalem bulunuyor. Kalem sarı lacivert. Başbakan diyor ki yardımcısına "Bu kalemi orda seçim çalışması yapacaksın, maça da gideceksin Aziz Bey'e hediye et"

Anahtar kelimeler:

Avrupa (ŞL)
                        Kalem (Devlet)
                        Sarı lacivert (feybe)
                        Seçim (feybe)
                        Aziz Bey (feybe)

Bu cümleleri duyan bazı işgüzarlar, başbakan Fenerbahçe'yi şampiyon görmek istiyor, devlet feybe'nin yanındadır der, ona göre yanlış işler yapabilirler benim endişem bu. Yoksa başbakan Fenerbahçeli olsa da, gönülen onların şampiyon olmasını istese de müsabakalara müdahele etmeyecek kadar devlet adamıdır ondan hiç kuşkum yok. Benim lafım bu haberden sonra bundan vazife çıkarmak isteyebilecek çevreler için önlem olsun diye uyardım o kadar. '96da da sonrasında da benzer süreçler yaşandı

egemen bağış'ın sarı-laciver kravatı ile stadda ne işi vardı?

kalemi getirmiş olabilir mi acaba?
                        En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 21:53.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            egemen bağış'ın sarı-laciver kravatı ile stadda ne işi vardı?
                            Seçim çalışması varmış. O sırada da stada uğramış. Bu vesileyle Avrupa Konseyi'nde bulunan sarı lacivert kalemi de Başbakan'ın isteğiyle Aziz Bey'e hediye etti

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hepsinden iğreniyorum artık.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• bmn dışında hiç bir habere bakmıyorum... tv yide kapattım...

Yorum

Çalışıyor...
                                X