Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.htspor.com/futbol/haber/6...tesi-hacklendi

bu gazeteyi gördükçe midem bulanıyor

Resmi site mi hacklenmis?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• trabzonsporun tek dostu fotomaç. gerisi fenerin yalakaları. fotomaç alalım. aldıralım.

Yorum

• Hürriyetten yarin "Ulan Burak nasil kacirdin okadar golü" türünden bir manset bekliyorum...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hürriyet yaziyor, Hürriyet yazyior...

"Ülke Futbolu Trabzon ve Trabzonspor'a beslenen düsmanlik ile gelisecek"

Bu tür birsey bekliyorum...

Bu Gazetenin Türk Futboluna, Siyasetine, vs.. zerre katkisi yok bence. Bahcesi icin yaziyor.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Totoş herifler...

(UEFA)

Yorum

• fotogol bugün sür manşetten burak ın selçuğa söz verdiğini gs ye geleceğini ,ve tek hayalinin terim ile çalışmak olduğunu yazmış....yazık sizin gibi gazeteye değil o temiz kağıt parçasını kirletene
              bu kadarda olmaz yani
              En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 09:35.
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• valla ya bu haberi görünce sabah sabah kan beynime sıçradı adamların trabzonsporda bir oyuncuya dahi tahammülü yok hemen transfer haberi yazık ya bu takım şl oynuyor. valla ben arayıp gene ağzımı bozacağım tepki verelim arkadaşlar bu haberlere yönetim ne işe yarar anlamadım terbiyesizliğin bu kadarı fazla

Yorum

• Türk futbolunun kanseri bu istanbul basını bir taraftakini temizliyorsun diğer taraftan çıkıyor

Yorum

• FotoGOL yine döktürmüş ancak 5 milyonluk madde çok çok saçma. Bütün takımlar okadar bütçe ayırır Burak Yılmaza..

Yorum

• Ne ne ne ... en büyük hayali terim miymiş ççç ççç
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Atmasyon ya da ısmarlama haber yapana birşey oluyor mu? Ceza alıyorlar mı? Yooo... Mükafatlandırılıyorlar mı?

Bu arada gs'ye dikkat edelim. feybe'den aşağı değiller
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.htspor.com/futbol/haber/6...tesi-hacklendi

bu gazeteyi gördükçe midem bulanıyor

Haydi orda bir ayıp var. Neden o ayıbı manşetinize taşırsınız?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fotogol büyük fantazi kurmuş

Sözleşme imzalamadan önce böyle birşey vardı ama artık öyle bir ihtimal yok , bir kaç sene daha Burak bizde yıldıracak bizansı
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• acıyorum bunlara yaa

Вы попали по адресу!

Yorum

• Yıpratma çalışmaları başladı

Bu habere 5 yaşında çocuk bile güler.Burak Yılmaz asla bir Selçuk inan değil.Yurt dışı olmadığı sürece ben takımı bırakacağına inanmıyorum.Öyle bir niyeti olsa En patladığı süreçte sözleşme niye yapsın.

Neymiş en büyük hayali Fatih terimmiş.Burak her fırsatta Şenol hocaya büyük saygısı olduğunu bu noktaya gelmesinde ona çok borçlu olduğunu söylemiyormu.Terim kimmiş.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X