Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen öyle yaa.fenerli futbolcular hakemi dövücek gibi üzerlerine gidiyorlar halkemde tık yok..ama bizim oyuncular korkudan ağızlarının ucuyla bağırıyorlar yinede kartı yiyorlar hemen..şimdi bunu şerefsiz medya şerefsiz federasyonumuz görmüyormu...? allah görüyor gördüğü içinde son maçta sahada timsah yürüyüşü yaptırıyor fenerlilere iki dakikalık.
    Bu sezon onu da yapamayacaklar ama ben söz veriyorum iki Fenerli kontenjanı açıp kutlamalarda yanımda durmalarına izin vereceğim
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• daha önce fanatik alıyordum. ama burak yılmaz haberinden sonra almıyorum. hatta mümkünse aldırtmıyorum. mesela bugünde fotomaç aldım. ama oda çok tarafsız sayılmaz. 2 haftadır alıyorum.

Yorum

• lozel@gazetevatan.com

burak.a hakaret edenin e-postası
        En son Tunga tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 13:37.
        onur, emek, başkaldırı...
        kendine karşı #direnTRABZONSPOR
        LiverpoolFC

Yorum

• Vatan Gazetesi’nin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan nüshasında Trabzonspor – Konyaspor maç yazısını kaleme alan Lütfi Özel, oyuncumuz Burak Yılmaz’ı hedef alarak maksadını aşan, kabul edilemez ifadeler kullanmıştır.

Karşılaşmanın içerisinde başına aldığı darbelerle iki defa sakatlık geçiren, buna rağmen büyük bir özveriyle mücadeleyi bırakmayan bu değerli sporcumuzun oyundan alındıktan sonra kendisine yönelik tahriklerle muhatap olması belli ki dışarıdan farklı yorumlanmıştır. Eleştiriye elbette açığız, ancak hakarete varan değerlendirmeleri kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrıca belirli çevrelerin sürekli bu oyuncumuz üzerinden kulübümüzü yıpratma yoluna gitmeleri de dikkate değer bir durumdur. Bu vesileyle konuyu kamuoyunun gündemine sunuyor, Lütfü Özel’i ve Vatan Gazetesi yönetimini Basın Meslek İlkeleri’nin 4. ve 16. maddelerine uygun davranmaya davet ediyoruz.
          Hamiş

Yorum

• Resmi Sitemizden Kamuoyuna açıklama

Vatan Gazetesi’nin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan nüshasında Trabzonspor – Konyaspor maç yazısını kaleme alan Lütfi Özel, oyuncumuz Burak Yılmaz’ı hedef alarak maksadını aşan, kabul edilemez ifadeler kullanmıştır.

Karşılaşmanın içerisinde başına aldığı darbelerle iki defa sakatlık geçiren, buna rağmen büyük bir özveriyle mücadeleyi bırakmayan bu değerli sporcumuzun oyundan alındıktan sonra kendisine yönelik tahriklerle muhatap olması belli ki dışarıdan farklı yorumlanmıştır. Eleştiriye elbette açığız, ancak hakarete varan değerlendirmeleri kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrıca belirli çevrelerin sürekli bu oyuncumuz üzerinden kulübümüzü yıpratma yoluna gitmeleri de dikkate değer bir durumdur. Bu vesileyle konuyu kamuoyunun gündemine sunuyor, Lütfü Özel’i ve Vatan Gazetesi yönetimini Basın Meslek İlkeleri’nin 4. ve 16. maddelerine uygun davranmaya davet ediyoruz.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Oynasınlar üstümüze biz de sezon sonunda üstlerine dik dik horon tepeceğiz. Tepelerinde kolbastı oynayacağız. Horonda ayağımızı vurduğumuz yerden başlayan dalga büyüyerek bütün ülkeyi titretecek.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu bir psikolojik savaş ve burda yazılanları gördüğüm kadarıyla adamlar lider olmamıza rağmen bence hala bizden bir adım öndeler.

Sakin olmalıyız.

Burda yazılanların kendi fikirleriniz dışında çok daha farklı şeyler ifade ettiğini bilmeniz gerek.

Yorum

• Şu Burak'a hakaret içeren haberin linkini verebilir misiniz ?
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Açıklama yerinde olmuş...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Burak'a hakaret içeren haberin linkini verebilir misiniz ?
                      Umut Bulut, 27 yıllık hasretle canını dişine takan Trabzon’un şampiyonluk rayından çıkmasına izin vermedi

Yorum

• Kulüpten çok güzel açıklamalar geliyor.
                        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Teşekkürler. Altında bir yorumum vardı da gelişmeleri takip etmek istedim.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu gazetelerin yaptıklarına kapılıp da küfretmenin bir serbestliği yok arkadaşlar. Lütfen mesaj yazarken kurallarımıza özen gösterelim. O kurallar o gazeteler değil, burada Trabzonspor tartışan Trabzonsporlular rahatsız olmasın diye var.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu bir psikolojik savaş ve burda yazılanları gördüğüm kadarıyla adamlar lider olmamıza rağmen bence hala bizden bir adım öndeler.

Sakin olmalıyız.

Burda yazılanların kendi fikirleriniz dışında çok daha farklı şeyler ifade ettiğini bilmeniz gerek.
                              Liderliği geri aldıktan sonra yapmamız gereken kendi işimize bakmamız. Bursa ile biz de oynayacağız 7. şampiyonluğa doğru kalan 7 haftada ilk yarıdaki gibi kendi futbolumuzu oynar, saha dışındaki oyunlara gelmezsek olur bu iş.

Haberleri yapanlara takılmadan kendi işimizi yapmaya devam etmeliyiz.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Malum habere az evvel yaptığım yorum;

Bu gazeteciyi halen daha bünyesinde barındıran Vatan gazetesini kınıyorum. Gazetecilik ahlaklarıyla bunu bağdaştırabiliyorlarsa söyleyecek pek de söz yok aslında. Herkes rengini ne de güzel belli ediyor.

Birazdan haberi yapan it soyuna ve gazeteye de birer mail geçmeyi düşünüyorum.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X